Un biker nebun, are sange
![]() ![]() ![]() ![]() |
Un biker nebun, are sange
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 12 May 2008, 16:00) Eu nu inteleg cu ce te deranjeaza. Oricum, se fac demersuri pentru a permite si in legislatia roamneasca depasirea printre coloane OPRITE, asa cum e si in alte tari europene. Daca stau in coloana, vine ala din spate peste mine sau prin stanga mea, ca vrea un loc cu 2 m mai in fata. La fel si daca merg cu viteza egala cu limita de viteza si drumul e liber. Apoi tot cei pe 2 rori sunt zmei ca merg tare. Io zic ca legea ar trebui sa reglementeze si situatia in care motociclistii sa aiba dreptul sa se depaseasca reciproc, cand circula pe axul drumului, printre coloanele oprite. Daca nu incap, sa oblige soferii sa-si rabateze retrovizoarele cand stau blocati in ambuteiaj. Ai niste idei cateodata .. Ieri era sa dau peste un idiot d-asta cand dadeam cu spatele. Idiotul, ghici, venea tare pe contrasens .. vezi sa nu-l vezi, din timp, fara camera video la spate. Ar trebui sa conduca in consecinta, cu viteze normale in oras, pana in 60 km/h, PENTRU CA EU LA VITEZA AIA MA ASTEPT. Conduci altfel, fa bine si iti asuma responsabilitatea. |
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai intreb si unde dadeai cu spatele ca parca vad ca nu aveai voie sa faci manevra asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ok, clipul s-a vazut, discutii au fost, ne-am spus toti punctul de vedere, deja discutia nu-si mai are rost asa ca se inchide.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 16:12 |