Clanc pe la roata., la punerea in miscare
![]() ![]() ![]() |
Clanc pe la roata., la punerea in miscare
Adrian_Boy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Adrian_Boy @ 12 May 2008, 07:21) Revin si eu cu o problema. Dupa un drum mai lung (500km) am sesizat ca masina mea face un zgomot cam ciudat la plecarea de pe loc si cand invart de volan pe loc mai ales pe directia stanga. Zgomotul s-ar auzii undeva prin zona rotilor, sunetul scurt si face mai mereu. Planetarele sunt noi, nu am mai mult de 1500km cu ele la fel si tot ce tine de bucsaraie pe fata. Ce sa verific, pe la planetare, sa se fi dus caseta de directie ? Doar la plecarea de pe loc ?? ![]() ![]() Iti face si cand mergi pe drum drept indiferent de viteza , se aude mai tot timpul pe drum "cu gropi " ? Bataia respectiva este doar cum ai descris-o mai sus , sau ceva de genu', "piulita in tabla " ? This post has been edited by Minel: 12 May 2008, 07:30 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Numai la plecarea de pe loc si atunci cand pun in miscare volanul (tot pe loc) mai ales in directia spre stanga, pe dreapta face mult mai putin.
Sunetul este destul de infundat dar se aude ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Adrian_Boy @ 12 May 2008, 07:30) Numai la plecarea de pe loc si atunci cand pun in miscare volanul (tot pe loc) mai ales in directia spre stanga, pe dreapta face mult mai putin. Sunetul este destul de infundat dar se aude ![]() Se simte infundat si in volan ?? Daca da ,caseta de directie ,din pacate aceasta este si problema mea ![]() This post has been edited by Minel: 12 May 2008, 07:39 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Verifica poate ti-a cazut stiftul de la vreo planetara sau poate nu l-ai pus deloc .
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Mai bine zis cazut, ca nu facea asa de la schimbarea planetarelor.
Unde sa ma uit mai exact dupa acest stift ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
Minel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Nu-i zice semering ? Sau e altceva ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Semeringul e altceva. Stiftul de planetara este asemanator cu un cui care fixeaza planetara de axul care iese din cutia de viteze.
Practic, stiftul are rolul de anu permite iesirea planetarei din axul care iese din cutie. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
vezi sa nu ai joc la partea de butuc, mai precis intre canelurile butucului si cele ale planetarei.verifica daca piulita de la planetara este stransa, daca o strangi bine si in 2-3 zile se slabeste iar e clar ca exista joc in butuc.cum zici ca plaetarele sunt noi schimba si butucu`.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma bag si io aici in discutie... am o pb la roata fata stanga, asta de cand am schimbat lonjeronu', se aude un sunet de genu
QUOTE "piulita in tabla " cand merg pe un drum cu gropi... sau cand sunt subturat si trepideaza masina... banuiesc ca nu e nimic grav... dar ce are? ![]() am uitat sa precizez ca odata cu lonjeronu' a fost schimbata si planetara (cu una SH) pt. ca aia veche se imprastiase pe o distanta de cca. 100m ![]() This post has been edited by SSilent: 12 May 2008, 22:27 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:26 |