Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
![]() ![]() ![]() |
Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Stii care-i faza nasoala? Pe forumul cu b, m si w exista o sectiune accidente. Deci frate, ce-i acolo nu-i voie. Nu trec bine cateva luni si iar apare cate un topic rip colegul icsulescu. Intr-o zi m-am apucat sa citesc cateva topice, m-au luat toate alea.
![]() Dementi peste dementi peste dementi. De ex. individul din stirea de mai sus prepara un 328 sa scoata maxim din el, iar in timpul liber se mai dadea si cu motocicleta. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta e, n-a avut zile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
i-auzi de la anu:
"varsta minima pentru categoria A este stabilita la 20 de ani. Cu toate acestea, pentru a putea conduce motociclete din prezenta categorie, este necesara o experienta de conducere a motocicletelor din categoria de permis A2 de cel putin doi ani. Se poate renunta la aceasta cerinta referitoare la experienta anterioara, in cazul in care candidatul are cel putin 24 de ani" doamneajuta! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce se conduce cu A2?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Biciclete cu motor.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De parcă la 24 de ani ai prea multă minte...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
dupa fro' 2-3 tavaleli,asta daca scapa cu viata,tot motoristu' o lasa mai moale..
in orice caz viata lor este mereu la limita.. acum 3 nopti era sa-l proiectez,fix pe peretele Facultatii de Constructii,pe unu' grabit,tare rau.. ![]() care a taiat curba cu mare precizie.. prin fata mea ..fix cand io acceleram.. Dumnezeu il iubeste..chiar si pe mine.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Hai, recunoaste, te-ai cam fi suit pe motociclist!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-ar fi suit, dar fara masina
![]() |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
cui i-ar fi ars de 'suit',Doamne iarta-ma?
![]() era un copchil tembel..da' niste palme peste mufa i-as fi tras.. io veneam dup-o tura dubla de 16 ore..m-au uimit si pe mine reactiile mele..rapide.. eram cam amortita.. avand viteza mare s-a strecurat rapid..aia de pe contrasens au belit ochii cat cepele la faza asta.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
io asa am fost educata si ca atare ii copiez pe babaci..
![]() doar ca in afara cainelui n-am pe cine palmui.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 4 Sep 2012, 14:02 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi or mai ingropat un nenorocit care se credea stapanul soselelor. Cei care au venit sa-i prezinte un ultim omagiu pe dooua roti si-au dat punct de intlanire in fata primariei Petrosani si de acolo au plecat in convoi spre Petrila. Erau, cred, vreo 80 de motociclisti.
Sambata dupa-amiaza a murit respectivul pe dealul Banitei. Este o serpentina cu o panta pronuntata, drum reabilitat de curand. Drumul e larg, cu doua benzi pe urcare dar cu multe curbe si vizibilitate redusa. Unul din motociclistii cu care era atunci si care se oprise la un izvor la margiena drumului chiar inainte de locul accidentului a delcarat ca victima a trecut cu o viteza pe care el o aproxima la vreo 140 km/h. Cei care erau in acelasi grup declara ca a taiat o curba si a intrat pe contrasens. A intrat in laterala unui logan, usa spate, aripa spate. Altii declara ca de fapt loganul intrase pe contrasens taind curba. Cert este ca acul ceasului de viteza era intepenit la 170 km/h. N-am condus o motocicleta in viata mea, am inteles ca pe doua roti ai posibilitati de manevrare mai bune decat pe patru roti. O fi, nu stiu, dar sa intri in curba, in panta, cu vizibilitate redusa cu 170 km/h, inseamna sa o cauti cu lumanarea... This post has been edited by radian: 11 Sep 2012, 14:04 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Inseamna s-o gasesti si fara luminare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Sep 2012, 15:03) N-am condus o motocicleta in viata mea, am inteles ca pe doua roti ai posibilitati de manevrare mai bune decat pe patru roti. +1, dar logica imi spune ca e imposibil sa reusesti sa manevrezi mai bine o motocicleta la viteza foarte mare, poate intra vis-a-vis si ne spune ce si cum. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
aici sunt multe aspecte care trebuiesc luate in calcul...
1. experienta 2. anvelopele 3. motocileta in sine 4. temperatura asfaltului si a anvelopelor 5. dinamica la intarea in viraj 6. tipul asfaltului 7. desenul curbei da' la 170 km/h in panta cu asfalt stradal ma indoiesc ca ar face fata si Rossi... ca tot veni vorba.. pe 18 am poligonul... si mi-e teama ca fac o duda si nu-l iau.. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
Ce zice un coleg:
QUOTE Curba e ff perversa in sensul ca vine dupa o succesiune de 4-5km de linii drepte imense in coborare puternica cu vizibilitate perfecta,unde cu un r1 poti atinge 300 linistit.Dintr-odata vine curba asta pe care nu ai vizibilitate nimic (5-6m in fata,vezi dealul + copacii),curba de peste 90 de grade din cate imi aduc aminte,dar rupta in 2 segmente si vizibilitate dupa cum am zis,nimic in fata. Yamaha R1 e o rachetă pe roți, poți avea zece ani de experiență și poți cunoaște drumul bine, odată ce te-ai scăpat în gaz și-ai avut un pic de ghinion se poate întâmpla orice. Motor de un litru, vmax pe la 290. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E limitata la 300
![]() Vreau si eu una ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ete na... Hai sa ne dam acum fecioare. Radian alearga Loganul ala pe curbe si tu la fel Cu Meganul
![]() Da, mi-ar placea o motoreta puternica si cred ca as duce-o la limita... Asta e... This post has been edited by vis-a-vis: 11 Sep 2012, 19:34 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Aia a lui Shush e perfectă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cdadan |
![]()
|
A, misto, celebra cursa aia. In fiecare an mor cativa.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ăia-s profesioniști care se dau pe șosele închise traficului
![]() 11 Sep 2012, 21:37: Oricum, enervantă limitarea aia la 299 la oră, pe R1 ![]() Să le lase nene la liber! This post has been edited by Markos: 11 Sep 2012, 20:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Daca n-ai stii ca are motocicleta, ai zice despre Visu ca-i un parinte responsabil care-si duce copiii in parc sa le ia vata de zahar.
This post has been edited by corbex: 11 Sep 2012, 20:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Probabil asta as fi facut daca as avea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ieri a mai murit unu' pe Topa.
Azi m-am inscris si eu pentru A, de doua zile am motor. WISH ME LUCK!! ![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:47 |