Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
![]() ![]() ![]() |
Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Ingerasu @ 12 Sep 2012, 18:23) imi place optimismu' tau.. ![]() tu ti-ai luat intai motoru' si dup-aia dai de carnet? vorba lu' nenea corbex,schimba-ti nick-u'.. plus ca nu da bine unui motorist cu astfel de apelativ.. ![]() mult noroc! si totusi,asteapta sa termini scoala,sa iei permisu' si apoi trage de gaz,cum spuneti voi.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Baga un Hell in fata si gata
![]() Poate se baga in Hell's Angels. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sushule.. ce sanse am sa nu trec de poligon?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cam devreme pt titulatura asta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(skija @ 13 Sep 2012, 14:17) Ma daca nu cazi si mori si daca nu te opresti in mijlocul traseului sa te milogesti de politai sa te lase sa incepi de la inceput n-ai nicio sansa sa pici. Deci orice ar fi, pui piciorul jos, iti moare motorul, dai jos un jalon, uiti o chestie, te prefaci ca nu s-a intamplat nimic si mergi in continuare. This post has been edited by Shush: 13 Sep 2012, 14:35 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu in scoala o singura probelma am avut (in primele ore). Nu nimeream intrarea in 8-uri... apoi.. mi-am revenit... da' ca idee... ca na.. am emotii..
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stai si tu si converseaza cu amicu' Jim inainte de examen si ai sa fii complet dezinhibat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
Pai singurele sfaturi pe care ti le pot da sunt :
1. echipament complet - chiar da ca nu e obligatoriu, dar impresioneaza 2. sa faci doua-trei ture inainte de examen 3. sa ai grija ca motorul sa fie bine incalzit sa nu dea sa moara la turatii foarte joase. This post has been edited by Shush: 13 Sep 2012, 14:40 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
oricum cred ca a dat mama spaga sa NU iau... vad io marti...
Markos, merci pentru incurajari si sustinere! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 01 Oct 2007, 12:49) Concediul anului 1993, l-am sacrificat in vederea intrarii in legalitate cu mersul pe doua roti puternic motorizate. Pentru mine, scoala moto facuta la Ilioara, a constat in trei sedinte, din care doua au fost de invatat poligonul si una de traseu. Traseul insemnand sa merg o statie dus-intors de la iesirea din Ilioara si inapoi, pe un Minsk cu frana pe fata slabita, cu o coaja de casca "cusuta" cu sarma pe mijloc (pe care cu greu am acceptat sa mi-o pun pe cap, avand acasa o casca aproape noua de 150 de parai, bijuterie pe vremea aia) si cu instructorul mustacios in spate care ma stresa sa folosesc mai mult frana pe spate si fata deloc sau mai putin. Omului i-a convenit sa faca un ban usor, bazandu-se pe faptul ca ca aveam un an si ceva de experienta pe scuter si nu si-a mai batut capul cu mine. Am auzit ca a murit de curand, Dumnezeu sa-l odihneasca! Scoala fiind gata, ma prezint la examen, "pregatit" pentru a pune mana pe plasticul mult dorit. Cu stupoare am aflat ca trebuie sa dau si sala. Eu stiam ca daca ai B-ul, nu mai trebuie. Din cunostintele acumulate cu doi ani inainte pentru B, am reusit sa dau 17 raspunsuri bune din 19, arhisuficiente pentru a trece la poligon. Poligonul l-am facut fara ezitare, urmand proba traseului, la care am ramas cu sechele de la B, cand l-am picat de doua ori. Dar aici, surpiza. Traseul consta in: doi examinati pe motocicleta, unul cobora pe aleea de acces in parcul Catelu, jos faceam schimb si urca celalat... iar de sus ne privea gaboru' si ne puncta. Bineinteles ca examenul a fost a fost luat de aproape toata lumea care s-a prezentat, in afara de cei care au picat sala si de o fata care a scapat motoru' pe jos in poligon. Cam asa se dadea examenul pentru motocicleta pe vremea mea. This post has been edited by vis-a-vis: 13 Sep 2012, 17:26 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
@corbex Cam de 1 an incerc sa-mi schimb nickname-ul da nimic. Motorul am vrut sa mi-l iau in iarna, dar asa s-o nimerit
![]() Attached thumbnail(s) 5.jpg ( Size: 536.85k ) Number of downloads: 300 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Markos |
![]()
|
E bine că începi cu ceva modest
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa posibilitati
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Sep 2012, 14:03) Azi or mai ingropat un nenorocit care se credea stapanul soselelor. Cei care au venit sa-i prezinte un ultim omagiu pe dooua roti si-au dat punct de intlanire in fata primariei Petrosani si de acolo au plecat in convoi spre Petrila. Erau, cred, vreo 80 de motociclisti. Sambata dupa-amiaza a murit respectivul pe dealul Banitei. Este o serpentina cu o panta pronuntata, drum reabilitat de curand. Drumul e larg, cu doua benzi pe urcare dar cu multe curbe si vizibilitate redusa. Unul din motociclistii cu care era atunci si care se oprise la un izvor la margiena drumului chiar inainte de locul accidentului a delcarat ca victima a trecut cu o viteza pe care el o aproxima la vreo 140 km/h. Cei care erau in acelasi grup declara ca a taiat o curba si a intrat pe contrasens. A intrat in laterala unui logan, usa spate, aripa spate. Altii declara ca de fapt loganul intrase pe contrasens taind curba. Cert este ca acul ceasului de viteza era intepenit la 170 km/h. N-am condus o motocicleta in viata mea, am inteles ca pe doua roti ai posibilitati de manevrare mai bune decat pe patru roti. O fi, nu stiu, dar sa intri in curba, in panta, cu vizibilitate redusa cu 170 km/h, inseamna sa o cauti cu lumanarea... Lucra la DigitalVision, l-am vazut cu o zi inainte cand am fost sa-mi cumpar ceva pt pisiu. QUOTE(Iulikk @ 11 Sep 2012, 18:42) Daca acu' s-a oprit la 170, nu inseamna neaparat ca mergea cu 170. Nu ca i-as lua apararea, din partea mea, bine ca a murit singur si nu a luat nevinovati cu el. Iulikk un prieten care era prin zona cand a fost accidentul a zis ca mai era cineva pe care il lua SMURD-ul, si nu era cel care a condus. Daca o lasa si el mai moale poate evita cumva Logan-ul..dar nu a fost sa fie. |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
.
This post has been edited by corbex: 13 Sep 2012, 21:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
A pus punct problemei.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Vitezometrul la R1 e digital, deci nu se opreste
![]() In 1993, cand unii aveau permis de motor, eu calaream o minunatie d-asta DSC00353.JPG ( Size: 109.49k ) Number of downloads: 200 , numai ca era verde. |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
skija |
![]()
|
QUOTE(radian @ 13 Sep 2012, 16:24) Hopa, Skija cel rau si rebel a devenit mieluselul lu' mamica... ![]() Bafta mai, n-o fi mai greu examenul decat cel pentru categoria B. 1. pai io-s rebel si rau pana afla doamna mama ca vreau motor... Recunosc ca e singura problema in care nu am reusit sa ma impun in fata mamei in 32 de ani... Si acum, daca iau permisul, motorul il iau pe numele unui prieten. E de ras, stiu, accept bascalia pe tema asta, dar n-am ce sa fac... Doamna a zis ca daca imi iau motor terminam orice relatie parinte - copil si era foarte serioasa atunci cand a zis-o... Acu' sincer, parinte fiind, o inteleg 100%. 2. Merci! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
La mine cel mai grav a fost cand am sunat-o pe mama sa ii spun ca merg sa imi cumpar motocicleta
![]() Acum s-a obisnuit si chiar ma intreaba din cand in cand cum e, cand mai ies sa ma plimb si bineinteles cand o vand sa imi iau alta ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:29 |