Eclipsa partiala de Soare...
![]() ![]() ![]() |
Eclipsa partiala de Soare...
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
VDPM
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
De la Baile Tusnad se vede? Ca e ca-n Antarctica
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu totusi ma bucur ca nu a postat la "Imbecili autohtoni/de peste hotare"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
si daca e eclipsa eu ce sa ii fac?
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vrem link cu eclipsa în direct
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
io mai degraba as fi curios sa vad o encefalograma de'a lui linkgika.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
am vazut eu, arata ca o eclipsa partiala.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am o intrebare . Cati ani are linkmenu? Ce dreac a facut innainte sa apara internetu si motoarele de cautare
![]() http://www.atom.com/funny_videos/showdown_...gest/?brand=CDC Asta e number one across the net http://bigstupididiot.com/2009/06/01/26-bi...inks-for-today/ Dar inca n-au aflat aia de Romania si Cafeneaua de pe DC si de ... ![]() ![]() This post has been edited by bion: 1 Jul 2011, 18:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE NASA Confirms Earth Will Experience 6 Days of Total Darkness in December 2014! Screen-Shot-2014-10-24-at-6.36.06-PM.png WORLDWIDE - NASA has confirmed that the Earth will experience 6 days of almost complete darkness and will happen from the dates Tuesday the 16 – Monday the 22 in December. The world will remain, during these three days, without sunlight due to a solar storm, which will cause dust and space debris to become plentiful and thus, block 90% sunlight. This is the head of NASA Charles Bolden who made the announcement and asked everyone to remain calm. This will be the product of a solar storm, the largest in the last 250 years for a period of 216 hours total. Reporters interviewed a few people to hear what they had to say about the situation with Michael Hearns responding “We gonna be purgin my n*gga, six days of darkness means six days of turnin up fam”. Despite the six days of darkness soon to come, officials say that the earth will not experience any major problems, since six days of darkness is nowhere near enough to cause major damage to anything. “We will solely rely on artificial light for the six days, which is not a problem at all”, says NASA scientist Earl Godoy. This post has been edited by P-A-C-O: 26 Oct 2014, 12:42 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
Huzlers, acești teneriști de peste ocean
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
NAȘA confirma ca in Romania eclipsa va fi in zilele de 2 si 16 Noiembrie, si va fi vizibila la toate posturile de stiri dupa ora 21.
This post has been edited by Ake: 26 Oct 2014, 14:40 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Realitatea zice ca 3 zile...pe cine să mai crezi?
realit1.jpg ( Size: 43.64k ) Number of downloads: 317 This post has been edited by Ake: 27 Oct 2014, 18:47 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ditai norii ..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Vine si ploaia
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cică azi e și super-lună. Plus echinocțiul de primăvară.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De la Braila se vede bine
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
UXE |
![]()
|
Arata-i bistritzeanului....
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am văz't: la Brăila e soare.
![]() 20 Mar 2015, 11:04: This post has been edited by gabize: 20 Mar 2015, 11:04 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ma oftic. La Braila a fost eclipsa mai mare decit la Galati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eclipsă de ploaie e aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La noi s-a vazut prin nori. Nu m-am pregatit pentru asta (convins fiind ca nu o sa se vada nimic) asa ca am facut cateva poze cu telefonul
![]() Attached thumbnail(s) IMG_20150320_105127.jpg ( Size: 600.16k ) Number of downloads: 165 IMG_20150320_104540.jpg ( Size: 315.31k ) Number of downloads: 167 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
P-aici, ca de obicei cand e-o eclipsa: nori, nu vezi nimic. Mi-am pus o tuica mica, poate vad de doua ori nimic.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cand incepe?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
imediat
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:42 |