Ce parere aveti de asta?, cerere
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti de asta?, cerere
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Attached thumbnail(s) cererea.jpg ( Size: 128.68k ) Number of downloads: 301 |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai inteles ceva?
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
daciaclub-Mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
Ori era la misto ori e dus rau de tot ala care a redactato
|
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Era impotriva domnului Ghergut?
Tare omu le stie pe toate, captatorul de unde cerebrale. da' ce ma sperie cel mai mult este ca sta in sectorul 4, adica in acelasi sector cu mine. ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nebuni este multi, maica...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() voi ati inteles ceva ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu da, ca vrea omu un sondaj si ca-l plateste pe firma ca sa fie legal.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i ca idiotul ala de la Carcotaxi:
"Cursa asta nu va costa nimic. A fost o farsa!" "Da, bine, dar mie nu-mi taiati factura fiscala?" "NU va costa nimic, domnule, este gratis" "Da, dar eu vreau factura fiscala!" ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i genu' lu' Hancu... ala de prevestea cutremurele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Cred ca era la un super-super misto
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Ma, mie imi pare rau pentru doamna Lola Bush.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai i-am dat si eu un search cu google images sa vad cum arata Lola Bush.... Luati de aici daca sunteti curiosi
![]() Attached thumbnail(s) zoom_8237.jpg ( Size: 25.9k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
propunere de poll: ne pare rau pentru doamna Lola Bush? ( DA / nu )
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
bai, in locul institutului i-as lua banii!!! stii, pana la urma nu tre sa il contrazici!
Ii fac un pret bun si mentioneaza ca pana nu vine cu banii...nu sondaj? Daca o veni cu ei...ma intorc in romania sa ajut institutul sa satisfaca comanda. This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 19:34 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
de vina sint gardurile prea mici pe care unii tot pot sa le sara
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca asta a scapat pe sub usa de la spitalul 9...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma rog ! Da-i mai dificil decit sa sara gardul;
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu credeam ca m-am imbolnavit de nu intelegeam nimic , dar apoi am vazut ca nici voi nu sunteti prea dumeriti
![]() PS: vreau si traducerea ![]() This post has been edited by bogdan3l: 20 Dec 2004, 22:00 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
"osuzele infrangerii agresunii natiunii..."
Cine se risca sa traduca? ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asta-i pentru pruteanu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
A fost o emisiune maraton pe Zero TV despre chestiile astea si multe alte fantezii de genul asta.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Tare sondajul !
Ar trebui efectuat. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() Bre eu cred ca, virgula , captatoru' asta de unde cerebrale exista ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai eu cred ca exista captatorul asta si mai cred ca se afla la Cora. Daca nu ma credeti sa va povestesc ce-am patit :
-Aseara pe la 10, cand ajung acasa, ma ia nevasta-mea din usa:"- Am ramas fara lapte praf du-te la Cora sa iei o cutie de Milumil". repet: una bucata cutie lapte - ajung acolo pe la 10 si ceva dupa ce-am tot repetat in gand : "- Numa' lapte! Numa" lapte!" - imediat ce am trecut de usa magazinului captatoru de unde imediat a citit: "- Numa' lapte!" si a inceput cu bruiajul subversiv de la intrare: "Da' bere? O bere nu bei si tu de Craciun?" Zic: "Bine iau 2 cutii" .Captatoru hop! ia un bax din raft si in cos cu el! - "Dar de ce esti egoist? Ceilalti nu beau nimic?" - Hop Cola! Hop Fanta, Prigat, apa...! - "Da' o bomboana in pom nu pui?" - Hop se repede captatoru si imi baga fo douajde ciocolati in cos. - "Da' un carnatel ceva.."- Zbang! Salam, carnati, cascaval, ..ca de, a fost lung postul... Si uite asa, am ajuns sa ma uit la casa cum facea afisajul ca altimetrul la racheta, si din cauza nenorocitului ala de captator in loc de O CUTIE lapte, am iesit la ora 24:40 ! cu 93 DE PRODUSE in cos. Noroc ca n-am uitat sa iau laptele, ca altfel dormeam pe pres. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
he, he, am avut si eu placerea de a-l intalni (indirect) pe tipul asta . pe cuvant.
un amic, care intr-o vreme lucra la guvern, se ocupa de petitii. si l-a avut pe tipul asta client de mai multe ori. cea mai tare chestie (pe care amicul asta al meu a scos-o pe sest o seara din cladire) a fost un plan de transformare a Romaniei intr-una dintre cele mai mari puteri la nivel mondial la care atasase o schita a guvernului care sa faca chestia asta. stiu ca am varsat berea pe mine cand am citit ca pe langa o gramada de portofolii care exista si unele mai mult sau mai putin fanteziste, vroia sa creeze unul al tehnologiilor extraterestre si al comunicarii interstelare, sau cam asa ceva. tipul trebuie sa fie acelasi, tot asa semna, "nr. 1 in economie mondiala etc" o sa il intreb pe amicul meu daca are copii xerox si le postez aici. stiu ca facuse. era haios ca planul de a prelua lumea era batut la masina, dar la structura guvernului se plictisise probabil si o scrisese cu creionul pe coperta de carton a referatului. pinky: "I'm gonna take over the WOOOOORLD!" ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:29 |