Lamborghini chase
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lamborghini chase
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fix NFS!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, foarte simpatice masinile, dar clipul nu-mi spune nimic. E identic cu cele romanesti in masini normale, doar cu masini care intr-adevar "pot" ... Dar tot nu vad sensul unui astfel de clip de 7 minute (pe care nu am avut rabdare sa-l vad tot).
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Personal nu prea imi place cum ataca personajul principal virajele, in special acele de par... nu vi se pare ca nu prea atinge apexul? Nu zic ca as fi eu vreun Nikki Lauda, dar macar nu pun filme pe iutub
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar nici nu ai ocazia mereu sa conduci asa ceva!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da ce ma la cangou tusesc?
![]() Pariu ca-i fac cu Matizul meu? ![]() ![]() This post has been edited by MuciX: 12 May 2008, 12:48 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
foarte frumos
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nici eu nu am avut rabdare sa-l vad tot...ma scoate din sarite nesimtirea. Nu vreau sa dau nastere unui flame, dar mi se pare mai mult decat iresponsabilitate. Macar cei care fac asta pe drumuri drepte (fie si cu copaci pe margini) au vizibilitate. Ce se intampla daca cineva ca ei facea acelasi lucru, dar din contrasens si la jumatatea unui viraj cu vizibilitate zero (cum erau majoritatea) se intalneau? Auzeam de ei la stiri nu?
This post has been edited by bmwh548: 12 May 2008, 19:33 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu auzeai la stiri pt ca nu sunt in Romania
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ei cred ca drumul pe care merg este cu SENS UNIC..... din sens opus ce-ar mai conta sa vina cineva cand iese de pe viraj foarte larg.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Interesanta filmarea!
Nu este "din mana" si parca ar fi stabilizata giroscopic camera. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumos clipul. Nu impresioneaza pe nimeni pentru ca nu sunt viraje luate cu scartaieli de roti sau in powerslide, si nu e pusa viata nimanui in periocol...sa nu uitam doua aspecte...era un drum public care din pacate pentru ei mai era circulat si de alte persone, asadar au mers la "limita evitarii oricarui pericol" (
![]() ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
adi_ar : Cred ca e un suport de tip Steadicam adaptat pentru masina cu o contra greutate si un sistem mai complex de arcuri pentru a nu "zgudui" camera. Nu cred ca e vorba de giroscop.
Plus, poate a fost stabilizata imaginea dupa folosind un "deshaker" plug-in in Premiere sau ce-o fi folosit ei. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mr."Know it all".
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
A l e x |
![]()
|
Mi-am dat doar cu parerea.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Eu cred ca si drumu ala "plin de gropi" face ca filmarea sa fie buna.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
A l e x |
![]()
|
Normal, iti dai seama ca nu s-a inventat inca tehnologie care sa poata ajuta o astfel de filmare pe centura Bucuresti-ului, de exemplu...
Dar totusi, pune tu o camera undeva in masina si mergi pe un drum drept (bine, greu de gasit in Romania, dar poate iesi odata pe afara si faci testul) si vei vedea ca tot nu iese perfect. Oricum bine punctat de adi_ar, eu prima data nici nu observasem. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Peisaje frumoase,masini tari.Cam lung filmul,dar merge.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Obsesia mea...sper ca ati vazut cum ala din Lamborghini semnaliza cand depasea, nu?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
j.d |
![]()
|
Pai oameni civilizati, nu ca astia de la noi care si-au luat X5-uri sau A6 din Germania si au senzatia ca semnalizarea e optionala...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am observat ca nu era sens unic am zis-o ironic deaia am scris si cu MAJUSCULE..... ei asa se credeau ... pe sens unica ca nu vine nimeni din fata..... desi veneau ... trebuie sa traduc sa intelegeti
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Ok my bad
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Nici o problema... se mai intampla
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mi-a placut cand i-a multumit cu avariile unuia care i-a semnalizat dreapta si pus frana pentru a-l lasa sa depaseasca .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu filmele, masina din care se filmeaza este un Porsche 911 GT3. Mai interesante sunt urmatoarele cu doua Porsche 911 Turbo pe Autobahn, in primul film e unul rosu si in al doilea unul negru. In al doilea film se filmeaza chiar din Gallardo portocaliu din primul post.
Asta cu BMW-ul M5 E60 din ultimul film, e putin mai nebun. This post has been edited by 2dor: 15 May 2008, 09:29 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Primele 2 filmulete sunt frumoase.... si al 3-lea este dar tipul avea pofta de putin NFS
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 18:39 |