Frana, am mai invatat o lectie
![]() ![]() ![]() |
Frana, am mai invatat o lectie
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Prima si cea mai simpla chestie refa presiunea in pneuri,asa preventiv.
A doua testeaza cand esti singur in masina,la mine cand se mai suie tata in masina inevitabil trage in partea lui. Daca tot face desfa etrierii si curata\schimba cilindrul dupa caz. Corpul etrierului nu-l slefui,schimba-l daca are rizuri,rugina multa la margini,etc. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(SSilent @ 15 May 2008, 23:19) problema e ca in ultimul timp la franari violente a inceput sa traga tare stanga... inainte statea dreapta... ![]() Iti trage stanga deoarece partea dreapta nu franeaza suficient sau deloc,practic iti pivoteaza masina pe carosabil ud si atunci sa vezi probleme Rezolva neaparat problemele ca eu sunt patit si cred ca nu doresti sa ajungi la stiri sau mai degraba sa mai iei si alti "actori" cu tine . Toate cele bune ! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
SorinNN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 March 08 ![]() |
Mie mi s-a intamplat sa franez de cateva ori mai brusc si la un moment dat am simtit pedala de frana foarte tare si cum o atingeam cum frana, ceea ce nu e rau mi-am zis la un moment dat, dar imediat mi-am dat seama ca rotile merg franate si e rezistenta mare la mers. Am oprit si am constatat ca rotile sunt incinse, ambele de pe fata la fel de incinse. Pe spate nu pareau a fi probleme. Am dat mai multe pedale de frana si incet rezistenta pedalei a scazut si am putut pleca, nu s-au mai incins, dar acum franeaza in ultima jumatate a cursei pedalei, ca si cum nu ar fi aerisit sistemul. E din acela cu dublu circuit, nu mai inteleg deloc care e cauza .....
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1990 tlx
- ph 99 gsv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:05 |