Lanturi antiderapante
![]() ![]() ![]() |
Lanturi antiderapante
Bobo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Personal, cred ca cauciucurile de iarna cu specificatia m+s sunt mult mai bune decat lanturile - chiar daca nu ofera o tractiune asa mare, sunt mai versatile. Lanturile strica si janta daca e din aliaj, dar si suspensia, directia, articulatiile si antifonarea (daca se rup si continui ca sa ajungi...).
This post has been edited by valioglu: 20 Mar 2005, 12:21 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc lanturile numai pe suprafete acoperite cu zapada . Altfel sunt o pacoste , distrug jantele , suspensiile , directia si multe altele .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Lol, daca nu postai ramanea topicul cu un an in urma...
Vreau sa va intreb cum montati lanturile. Am vazut odata la televizor niste lanturi care se montau fara sa ridici masina, fara sa ii faci nimic, pur si simplu se puneau pe roata si se prindeau cu un carlig. Cam cat ar costa asa ceva? A folosit cineva? Eu am tip scarita si cand le-am pus pe roata cum am spus mai sus au cazut... Deci probabil se monteaza trecand peste ele sau cu cricul.. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
nick_florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 15 Feb 2006, 21:40) Lol, daca nu postai ramanea topicul cu un an in urma... Vreau sa va intreb cum montati lanturile. Am vazut odata la televizor niste lanturi care se montau fara sa ridici masina, fara sa ii faci nimic, pur si simplu se puneau pe roata si se prindeau cu un carlig. Cam cat ar costa asa ceva? A folosit cineva? Eu am tip scarita si cand le-am pus pe roata cum am spus mai sus au cazut... Deci probabil se monteaza trecand peste ele sau cu cricul.. si eu am lanturi scarita si se monteaza super usor fara sa ridici pe cric sau altele eu le aliniez in spatele masinii da e in panta sau in fata daca e drept si trec puti nc uroata peste ele...se monteaza super usor si sunt super bune.... am bunici la tara si sunt multe dealur isi abrupte si lungi.....anul asta le-am folosit de multe ori...si sincer la cat au costat (50 RON) sunt super multumit de ele.. nu merg tare cu ele ca sa nu scape si sa se rupa sa im iloveasca ceva sub masina....lanturile le folosesti ca sa poti scapa de dealuri si pante cu zapada nu ca sa mergi cum zicea unul aici cu 50KM/h ![]() |
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|
vasile.cucu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 December 09 ![]() |
Va sugerez sa cautati cu atentie lanturi auto antiderapante pe piata, pentru ca sunt multe modele ieftine, made in China ,cum sunt cele de prin supermarketuri si NU SUNT eficiente si nici omologate RAR!!!
Eu prefer sa platesc putin mai mult si sa ma bazez pe lanturile antiderapante la nevoie, asa cum sunt lanturile antiderapante RUD Sibiu! Primesc garantie pentru lanturile cumparate si RUD le schimba daca sunt probleme! Asadar, atentie de unde cumparati lanturi de iarna daca nu vreti sa cumparati in fiecare an! Vasile |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
n-am vazut nicaierea lanturi de RUD sb.
m-am uitat pe site-ul lor.cred ca devin client ![]() This post has been edited by ydaniel: 25 Dec 2009, 18:52 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
In prima zi de zapada am circulat fara lanturi...insa de a doua zi...nu am avut ce face...si mi-am cumparat lanturi tip scarita.
75 lei au fost...insa investitia a meritat din plin. Daca zapada era pana la nivelul de jos al barii...s-a putut circula...insa unde era un pic mai mare, zapada se strangea in fata numarului...si in final masina se bloca. dupa 2 zile prin cartier erau necesare lanturile...insa pe bulevarde era asfalt curat. am mers inca o zi....si nu am stricat lanturile. Acum deja se topeste zapada...si se circula normal. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
shadow_x3x |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 28 December 09 From: Galati ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 15 Feb 2006, 15:02) Eu folosesc lanturile numai pe suprafete acoperite cu zapada . Altfel sunt o pacoste , distrug jantele , suspensiile , directia si multe altele . Corect...Si totusi am vazut numerosi conducatori auto ce merg cu lanturi pe asfalt si o fac la o viteza mult scazuta, ingreunand traficul. |
--------------------
Honda
Civic 5D
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si sfatul care ar fi, sa mearga cu viteza?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
sa dea lanturile jos daca nu e zapada/polei ca se distrug si lanturile si cauciucurile
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
.... si asfaltu'.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:19 |