Idei de Cadou ?, Ce cadouri ati facut ...
![]() ![]() ![]() |
Idei de Cadou ?, Ce cadouri ati facut ...
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cien stie cunoaste domnule . bravo domnu costi
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
10 x da' n-am vz. ca altfel postam acolo ...
Si e buna si varianta lu' paulp http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10160&st=30 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai crezi ca eu nu trec tot prin chinurile astea ? cu fiica-mea a fost mai simplu: am trimis-o in excursie abroad; cu nevasta-mea insa......; i-am luat o bratara misto din Ag cu nistre pietricele si un lant din Au alb ca primise un "pandantiv" (mama ce cuvint) din acelasi metal si nu avea pe ce-l atirna.
Acu umblu sa-i iau un tel da nu gasesc ce vreau ![]() This post has been edited by costi: 22 Dec 2004, 16:56 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Costi eu stiam de topicul ala, ne-am mai dat cu parerea insa asta cred ca e mai bun. De ce? Pentru ca ala era pentru sotii. Si pentru noi? Nu de alta dar trebuie sa ne (auto)propunem un cadou.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut alta strategie sarbatorile astea:
"-Iubito , dupa cum stii, trecem prin vremuri grele, avem buget de austeritate, asa ca propun sa aduca Mosu' la toata familia un singur cadou: propun un divX player " P.S. Ca o sa-l foloseasca numai fiu-meu la desene si eu dupa 12 noaptea ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Tocmai in spiritul celor spuse de tine, imi iau un mobil cu camera. Sa facem poze cu toata familia.
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am primit un DVD R/RW Plextor acum 5 minute de mosh
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Voi ati iesit eftin... de Niculas, ne-am auto-cadorisit cu un congelator, si cate un parfum.
Socrii ne-au dat un pig. De Craciun o pereche de cizme (sotia), eu un parfum, un pulover (made by wife) si de la socri un cojoc miel modern si autentic. Pe 30 e ziua...ei. I-am luat un compleu cu bani seriosi... doar suntem proaspat casatoriti, anul asta... ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
nu conteaza ce este , conteaza ca mi-l doream foarte mult si ea a ghicit cumva
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
George .. nu a ghicit .... ci ti-a citit gandurile ... si ai grija sa nu iti citeasca gandurile si cand .....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am luat pentru d-na un set Expose (am dat cu banu si din cele 3 modele am ales unu' la intimplare), ca tot ma freca la cap cu reclama aia cu Aguilera.
N-am nici cea mai vaga idee daca Mos Craciun o sa-mi aduca ceva ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
ce-i ala ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
vreun parfum ... dzeu stie.
noi sa fim sanatosi |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Vreo lenjerie, Triumph, poate.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
Mda tinind cont ca-i vorba de Aquilera......
Zi-ne dom' Pol |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Parfum mai, nou aparut, umbla aia ca disperata in reclama...
Setul cuprinde parfum, spray si un set de chestii de alea de agatat la git si al mina.... Of, noroc ca sint niste bunaciuni pe la magazine de parfumuri si pot sa-mi mai clatesc ochii si sa flirtez cu vinzatoarele ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
Eheiiii da si o intra doamna pe forumul asta sa te tii flirtru (mi-a iesit?) pe capul tau
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
cred ca vroiai sa zici , sa te tii FILTRU .. ala de cafea ce o sa zboare dupa capul lui paul
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:17 |