DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor pls, alcool la volan

Viyrus
post 30 May 2008, 11:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare am si eu o mare problema.am fost depistat sambata noapte spre duminica (ora 03:53) cu alcool 0.028 mg/l.am mers la politie mi-a luat cu alcool testu alcoolemia ,...mi-a dat o dovada,...am semnat pe dovada ca nu doresc sa fiu testat la probe biologice,am semnat ....dar nu am vrut sa semnez procesul verbal pt ca mentiona ca mi-a pus catusele....pt ca am fost recalcitrant ....desi nu am fost deloc,mi s-au pus catusele (din sat Leorda jud Botosani) pana in botosani cat m-au dus in masina la ei vreo 20 km pana in bt am fost incatusat,desi nu mi s-a zis de ce mi se pune catusele sau vre-un drept ....(cum se zice normal).in fine am fost depistat cu alcoolemie de 0.028,am semnat pe foitza aia care o scoate dein alcool test...si pe dovada...dar nu am semnat procesu verbal...si nici copie nu mi-a dat.din cate am inteles amenda era vreo 225 ron....Acum intrebare.am dreptul sa merg sa fac o cerere de reducere a retinerii permisului de la 90 de zile la 30?trebuie sa platesc amenda neaparat pana ce imi da permisul...?sau pot sa o platesc si peste 1 an??specific ca eu sunt din suceava si sunt elev in clasa a 12-a.trebuie sa dau testul in suceava sau in botosani?va rog sa ma indrumati si pe mine ce sa fac.va multumesc.Am facut o greseala....si am invatat din asta...nu o sa mai consum alcool cat sunt la volan.Merci mult. dak poate sa imi dea cineva mai mult detalii ID mess: yo_viyrus multumesc anticipat

--------------------
Dacia 1310 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 30 May 2008, 12:56
Post #2

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Semnarea procesului verbal nu inseamna ca recunosti fapta/faptele ci ca iei la cunostinta.

Pt. alcool nu prea poti sa faci cursuri de legislatie, banuiesc ca la asta te refereai cand ai zis de reducere.

Amenda trebuie s-o platesti.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
valpred
post 30 May 2008, 14:46
Post #3

Membru

From: Galati

Intrebare : 0.028 mg/l ????
Atat de precis e tester-ul "militienilor" ???? blink.gif
Sau poate ai vrut sa zici 0.28 mg/l ??? biggrin.gif

--------------------
Renault Clio III Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP - GL-07-...
+
Solon
post 30 May 2008, 18:50
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Refuzai testul, mergeai la Medicina Legala, ti se recoltau probe si dupa aia cu permisul suspendat-dar cu dovada pana la solutionarea cauzei- asteptai rezultatul.
Din pacate suflatul a fost o greseala in cazul te crezi vinovat, la fel si semnarea!
S-a terminat! Esti bun de plata!
Teste pentru reducerea pedepsei in cazul alcoolului nu am auzit nici eu sa existe!
Dar e posibil sa ma insel!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 21:29
Forum Renault