Ajutor pls, alcool la volan
![]() ![]() ![]() |
Ajutor pls, alcool la volan
Viyrus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Semnarea procesului verbal nu inseamna ca recunosti fapta/faptele ci ca iei la cunostinta.
Pt. alcool nu prea poti sa faci cursuri de legislatie, banuiesc ca la asta te refereai cand ai zis de reducere. Amenda trebuie s-o platesti. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
valpred |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Intrebare : 0.028 mg/l ????
Atat de precis e tester-ul "militienilor" ???? ![]() Sau poate ai vrut sa zici 0.28 mg/l ??? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Refuzai testul, mergeai la Medicina Legala, ti se recoltau probe si dupa aia cu permisul suspendat-dar cu dovada pana la solutionarea cauzei- asteptai rezultatul.
Din pacate suflatul a fost o greseala in cazul te crezi vinovat, la fel si semnarea! S-a terminat! Esti bun de plata! Teste pentru reducerea pedepsei in cazul alcoolului nu am auzit nici eu sa existe! Dar e posibil sa ma insel! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:29 |