Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Andrei eu am deja filtrul montat intrebarea era ce face cu filtrul acela daca nu se potiveste pe Logan ? Adica decupeaza elementul filtrant si il ataseaza de capacul vechi(nu de bucata aia de plastic decupata ptr. a se baga filtrul)?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(l@u @ 28 May 2007, 22:44) Si ce faci il atasezi la capacul vechi ? Ii cant ...This post has been edited by IRONICK: 29 May 2007, 08:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Salut tuturor! Am citit cu interes acest topic si vreau sa ii felicit pe cei ce au gasit solutii atat de bune la aceasta problema. Cel mai mult mi-a placut solutia cu filtrul Man sau Clio3, pus in locasul special gandit de constructor. Problema e ca imi e frica sa o aplic. Masina mea e noua (neridicata inca) si daca se strica aeroterma in garantie?
Va dati seama ca daca o vad aia de la service decupata acolo adio garantie! Asa ca momentan cel putin voi aplica filtrul la priza de aer. Numai bine, Alex |
-------------------- |
|
l@u |
![]()
|
Nici nu ai ridicat-o si te gandesti la stricaciuni....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(salex @ 29 May 2007, 12:24) Salut tuturor! Am citit cu interes acest topic si vreau sa ii felicit pe cei ce au gasit solutii atat de bune la aceasta problema. Cel mai mult mi-a placut solutia cu filtrul Man sau Clio3, pus in locasul special gandit de constructor. Problema e ca imi e frica sa o aplic. Masina mea e noua (neridicata inca) si daca se strica aeroterma in garantie? Va dati seama ca daca o vad aia de la service decupata acolo adio garantie! Asa ca momentan cel putin voi aplica filtrul la priza de aer. Numai bine, Alex nu cred ca se leaga de filtru de polen. si daca vrei s asti un lucru, e cel mai indicat sa-l pui de noua, dupa ce intra praf in instalatie e mai greu de curatat. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Asa ma gandeam si eu, sa il pun de noua, vorbesc la dealer referitor la garantie...
Mai vedem Alex |
-------------------- |
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(salex @ 29 May 2007, 15:12) eu ma intreb daca e la fal ca la alarma faza cu garantia. eu nu mi-am montat-o l aei si mi-au zis c apierd garantia la partea electrica, dar mi-au schimbat un actuator, tabloul de bord pe garantie..... daca te duci in acelasi service cu ea...si te intelegi bien cu nenea de la garantii nu cred sa ai probleme cu montarea filtrului de polen vis-a-vis de garantie. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Am fost azi la revizia oe 20000 km. Am uitat sa dezactivez inchiderea usilor la viteza prestabilita . Seful de la garantii a iesit cu masina in cursa si cand s-au armat usile mi-a zis " modificari . modificari " , la care eu am raspuns : " mai sunt si altele , sunt probleme ? " , raspuns " Nu , dar vad ca aveti si CB , functioneaza corespunzator ? " Raspunsul meu a fost " Da " . Cu acestea s-au incheiat discutiile si ne-am urat la revedere . Concluzie : cred ca pierderea garantiei depinde de la caz la caz .
Scuze pentru off topic . |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
O sa pierzi garantia la capacul ala de plastic pe care il decupezi si il arunci la gunoi!
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
am luat din vitan un filtru de polen de clio 3 si nu are nici o margine de plastic sau rama, cum am vazut prin pozele voastre. acea rama exista pe masina sau ar trebui s-o aiba filtrul si acopera si gaura facuta prin decupare? in cutie nu era decat filtrul acela ca o armonica. incerc sa deslusesc unde si cum se monteaza...
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
fara rama nu prea o sa reusesti
rama are si capacul care o sa acopere gaura pe care o sa o faci prin decupare. ce ai luat tu e doar elementul filtrant.iti mai trebuie si suportul pentru el. bafta. |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
sfatul meu e : toata lumea sa isi puna filtru neaparat ...........
uitati cum arata filtrul meu (confectionat din filtru de hota) dupa numai o luna jumate ...2000km .MIE RAUUUUU!!! This post has been edited by vladrehau: 30 May 2007, 22:54 Attached File(s) ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(Rebox @ 30 May 2007, 21:47) am luat din vitan un filtru de polen de clio 3 si nu are nici o margine de plastic sau rama, cum am vazut prin pozele voastre. acea rama exista pe masina sau ar trebui s-o aiba filtrul si acopera si gaura facuta prin decupare? in cutie nu era decat filtrul acela ca o armonica. incerc sa deslusesc unde si cum se monteaza... ![]() mergi cu filtrul inapoi de la cine l-ai luat si cere-i banii. probabil ai dat si 80-90 lei pe el. oricum ca fapt divers, preturile la fitrele "de origine" au crescut si nici nu prea se mai gasesc. QUOTE(Rebox @ 31 May 2007, 19:11) se cumpara cu tot cu filtru. pret filtru modus/clio3 la reprezentanta 120 lei. filtru man 60-70 lei la magazine de profil. This post has been edited by kAndrei: 31 May 2007, 18:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat si eu azi filtru praf si polen Mann CU1829 la pretul de 60 lei. Pt cei din Bucuresti, l-am luat de la unu din magazinele de pe strada (nu stiu cum se numeste) care face legatura intre Dacia, mai precis de la Piata Galati, si Tei; sunt multe magazine care au piese pt Renault. O sa il montez in week-end.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
gata, l-am montat azi, dupa 30 min si o taietura zdravana la deget ma declar multumit
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
l@u |
![]()
|
De taietura ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() Cred ca-i mandru ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tudosedan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 September 06 From: ORADEA ![]() |
eu am folosit o idee combinata: un filtru de polen (audi), intins, decupat dupa forma, si lipit.
dar se modifica fluxul de aer...cred ca o sa incerc unul de hota... data viitoare imi iese!!! bafta. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 / 1.6 LAUREATE
- BH 08 KNT [COLOR=red][SIZE=7][FONT=Arial][B]Dan Tudose[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Mi-am luat si eu azi filtru praf si polen Mann CU1829 la pretul de 64 lei.
din Oradea, de pe Decebal. E aratos.. ![]() M-a amuzat ciumpalacul de la casa care tinea sa ma asigure ca se potriveste numai la clio si la micra.. ![]() ![]() This post has been edited by Braveheart: 6 Jun 2007, 17:38 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumita sfaturilor celor mai priceputi...Klaus..Design mi-am facut curaj pe cand eram duminica trecuta la tara si am decupat pt. filtru polen-decuparea a decurs destul de usor..scula folosita...un stilet..si bineinteles am finisat...totodata am facut o toaleta completa si am inlocuit si filtru de la stergatoare, avea deja 1 an...naspa rau de imbacsit, tot de la moshu, cred ca urmatorul il voi sch. dupa 6 luni( mai am unul nou-nout ..sa fie)...am curatat si plasa de tantari.
Marti05.06.2007 mers la Automarcus si am luat filtru polen Clio 3, cel cu 227, montat la fix.-cost filtru=70 ron -Am mai cumparat si protectile pt. aripi spate(cost-74 ron)..de fata nu aveau ...mai incerc, oricum nu le montez pana nu le am si pe cele de fata. Multa stima Attached thumbnail(s) DSC04236.JPG ( Size: 94.03k ) Number of downloads: 2435 DSC04241.JPG ( Size: 173.87k ) Number of downloads: 2712 DSC00016.JPG ( Size: 32.12k ) Number of downloads: 2607 |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am văzut că prețul unui filtru Mann CU1829 la un stand din târgul Vitan este de 500.000. Cum vi se pare acest preț? E cam mic față de ce am văzut eu pe aici. Filtrul poate fi contrafăcut sau să aibă probleme de calitate?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(Adrian78 @ 13 Jun 2007, 11:33) Am văzut că prețul unui filtru Mann CU1829 la un stand din târgul Vitan este de 500.000. Cum vi se pare acest preț? E cam mic față de ce am văzut eu pe aici. Filtrul poate fi contrafăcut sau să aibă probleme de calitate? Pai e clar..d pe forum ai vaz cum arata filtrul din magazin, daca cel din vitan e identic il cumperi si te bucuri de afacere, daca vezi ceva in neregula te mai gandesti..simplu, nu? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe cel din Vitan l-am văzut "live", pipăit și îndoit (mi se pare tare rigid) dar pe cele de pe forum nu.
![]() This post has been edited by Adrian78: 13 Jun 2007, 13:17 |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
Braveheart |
![]()
|
pai nu iti ramane decat sa intri in magazin sa vezi live si filtrul mann pe care unii dintre noi si l-au montat...si gata! ne spui si noua dupa la ce concluzie ai ajuns
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa e filtrul mann, e rigid. Si elementul fitrant pare din hartie
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Așa e. Atunci însemnă că e "real thing". Super preț, parcă nu am văzut pe aici sub 500.000, ba chiar multe prețuri mai măricele. Eram în dubiu deoarece carcasa e rigidă și mi-a fost frică să-l îndoi prea mult la magazin.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
DomnulK |
![]()
|
sa le vezi pe alea cu carcasa neagra ce material filtrant au si ce carcasa rigida. mann o sa ti se para chiar foarte flexibil.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:15 |