Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(maxiK @ 6 Jun 2005, 12:49) scuze jkno, cred ca atipisem! daca tot m-am bagat imi iau "angajamentul" ca dupa 15.06 (leafa), cand o sa-mi cumpar filtrul de la cdor.-ul respectiv, o sa-ti cumpar si tie unul (poate la un pret mai mic avand in vedere ca este fara montaj) si am sa-l trimit prin posta sau cum vrei tu, urmand sa-l montezi singur. daca vrei asa, trimitem un raspuns (eventual adresa) pe PM. Nici o problema! Multumesc!! Te voi contacta pe PM ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
virus2150 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 September 04 ![]() |
am si eu o dilema.
Am ridicat masina azi si dealerul mi-a zis ca deja loganul ar avea un filtru ipolen. Am laureat 1.4 Stiti ceva legat de asta. |
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Problema a fost discutata pe aici. Nu are!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am schimbat azi filtrul de hota pus pe 12 aprilie 2005. Nu mi-a venit sa cred in ce hal arata si ce praf avea in el, praf care ar fi ajuns la mine in plamani.
Nu se vede foarte bine in poza ce e cu adevarat acolo deoarece era intuneric afara si am folosit blitz. This post has been edited by VeNoM386: 9 Aug 2005, 06:39 Attached thumbnail(s) IMG_5524.jpg ( Size: 223.57k ) Number of downloads: 2906 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu fi asa pesimist! Doar o mica parte din acel praf ajungea la tine in plamani, restul se imprastia in masina.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Cat de des schimbati filtrul ala? Eu inca nu l-am pus sus... Shame on me...
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am o SLZ Scala si pe vremea cand am cumparat masina mi-am pus aceleasi probleme ca si voi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Aug 2005, 22:11) Am o SLZ Scala si pe vremea cand am cumparat masina mi-am pus aceleasi probleme ca si voi. ![]() Pai ce vrei sa spui? Sa intrebam la service? Am intrebat. Raspunsul = nu exista filtru de praf pentru Logan. Ma bucur pentru Solenza ca are cele descrise dar pe mine nu ma ajuta cu nimic chestia asta. Te asigur ca filtru are si Octavia si Passat-ul si etc. Dar din nou nu ma atinge in nici un fel. Ce nu inteleg este de ce ti-ai pus problema daca masina ta era dotata cu asa ceva?!? ![]() PS: mi-a placut chestia cu neromanesc. Aduce o alura de super masina pentru Solenza ta. Sa sti ca are multe chesti neromanesti nu numai respectivul filtru/aeroterma, ca de altfel si Logan-ul. Ba in cazul Logan-ului cred ca trebuie sa te straduiesti sa gasesti ceva romanesc in afara de cauciucuri, baterie si stergatoare. ![]() This post has been edited by dras: 16 Aug 2005, 07:02 |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Am incercat sa bag si eu in gura aia de admisie...gizas...nu mi-a intrat nici macar jumate de mina acolo. Ce miini aveti fratilor de va intra? Iar prin bord...trebuie sa dai jos aproape tot bordul.
Am adoptat solutia lu' PriesT...cum ii umed afara nu se face praf...dar oi vedea peste vo 2 saptamini (si aproximativ 2000 km). De acoperit a acoperit foarte bine (resturile de gauri sint aproape neglijabile) |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sorry ca intervin, dar se pomenea de cineva de pe bursa ce face si monteaza filtre, ma ajuta cineva sa iau si eu legatura cu el?
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, mai bine mananc tot praful de afara decat sa pierd o mareata treapta la ventilare
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
oameni buni.
merita tot efortul sa va montati un filtru....te ia durerea de cap cand il schimbi....praf la greu ...cu tot chinul de a-l introduce...MERITA |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Mi-am montat (cu ceva chinuri) si eu filtru.Eu zic ca merita.Imi pare rau ca nu am pus un filtru mai bun care sa retina si mirosurile dar cand o sa-l schimb pe asta o sa-mi pun un filtru mai bun.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(jkno @ 7 Jun 2005, 13:22) Iata si raspunsul de la Vocea Clientului: Stimate domnule , Va comunicam faptul ca pe nici o versiune Dacia Logan nu exista filtru de polen. Acest element nu a fost prevazut pentru montarea pe Logan. In acest moment nu exista posibilitatea montarii in uzina si nici postvanzare. Se va studia posibilitatea montarii postvanzare, dar si existenta acestui echipament in modificarile ulterioare ale produsului. Cu stima, Analist Servicii Clienti, Cristina Sava |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am pus, dar din cauza ca nu e foarte etans (adica nu e bagat pana sus) tot intra praf. E adevarat ca intra mult mai putin, dar intra.
|
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Pana la urma a incercatcareva prinderea filtrului cu arici?Tine? Cu ce se lipeste?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La mine tine f. bine. Am lipit ariciul (2 benzi, de o parte si de alta a gaurii de priza de aer) cu prenadez (ma rog, cu adeziv de contact Moment). Am si schimbat filtrul ala o data de cand l-am montat pe velcro
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mirceattl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 January 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Oct 2005, 09:04) La mine tine f. bine. Am lipit ariciul (2 benzi, de o parte si de alta a gaurii de priza de aer) cu prenadez (ma rog, cu adeziv de contact Moment). Am si schimbat filtrul ala o data de cand l-am montat pe velcro Filtrul se agata direct de arici, sau este atasata la filtru partea care "adera" la arici ? As folosi si eu aceasta metoda, care mi se pare cea mai practica de pana acum prin prisma faptului ca nu necesita "lucrari" de amploare si filtrul poate fi schimbat foarte usor. Multumesc. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2023
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Direct pe arici se pune, si se prinde suficient de bine, te asigur. Chiar am emotii la scos sa nu iasa cu tot cu velcroul lipit pe tabla...
PS: pe tabla am lipit partea cu tepii de plastic a velcroului, nu pe cea cu "puf". Sa n-avem vorbe la proces ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Oct 2005, 10:50) Direct pe arici se pune, si se prinde suficient de bine, te asigur. Chiar am emotii la scos sa nu iasa cu tot cu velcroul lipit pe tabla... PS: pe tabla am lipit partea cu tepii de plastic a velcroului, nu pe cea cu "puf". Sa n-avem vorbe la proces ![]() Cu tot respectul pentru cei care au reusit, eu nu am fost in stare sa montez un asemenea filtru. Am confectionat unul din doua randuri de plasa, din plastic, suprapuse,intre care am pus un fel de vatelina sintetica. Au fost cusute cu asemenea arici (velcrou), ca sa fie demontabile si lavabile. Nu am reusit sa lipesc insa velcroul pe tabla,ca nu mi-a intrat mana si credeti-ma ca nu am LOPETI. Nu-mi imaginez cum se poate lipi pe tabla banda in partea dreapta si sus. |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
klaus |
![]()
|
Cu ... penseta chirurgicala
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Nu stiu cum bagati voi mainile acolo ... Mie de abia imi incape privirea
![]() Am facut si eu o tentativa, dar sunt curios cum se comporta in timp. Mai adoptase cineva solutia asta undeva aici pe forum. Ideea e ca am montat filtru de hota pe gratarul de plastic de la baza parbrizului (acolo unde stau toate frunzele din oras). Cei care va jucati mai des cu jucarii de-astea vreu sa-mi spuneti ce dezavantaje sunt. Atasez niste poze cu ce am facut. Attached thumbnail(s) IMG_1215.JPG ( Size: 1002.69k ) Number of downloads: 3380 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Si inca o poza "de pe cealalta parte".
Attached thumbnail(s) IMG_1217.JPG ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 2831 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Nu ma joc prea des cu jucarii d-astea, dar dupa mine un dezavantaj ar fi acela ca pasla astfel montata se va uda/imbacsi si nu prea va mai putea sa filtreze. In alta ordine de idei, daca o schimbi frecvent nu prea vad ce alte dezavantaje ar putea sa apara.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e sa-l pui cel putin 6 luni, nu sa-l schimbi 'frecvent'. Cu udatul ai dreptate.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Faptul ca praful nu intra numai pe acolo....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:30 |