Frane pe spate SRN, o manifestare ciudata...
![]() ![]() ![]() |
Frane pe spate SRN, o manifestare ciudata...
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai frana de mana ridicata (deci trasa) degeaba mai apesi tu pe pedala de frana, ca sabotii sunt deja in contact cu tamburul. Zgomtul (scartaitul pe care il acuzi tu ar putea veni intr-adevar de la tamburi, mai precis de la mecanismele sabotilor. Sabotii, in partea de jos stau pe niste tije care le perimit sa se miste (principiu similar cu balamaa panglica). S-ar putea sa fie din cauza lor. Sau, caz extrem de improbabil, sa se fi deformat acele tije si sa frece sabotul pe placa din spate a tamburului (aia pe care sta). Dar in cazul de fata ma indoiesc ca s-ar mai fi retras, dar, cine stie, poate se freaca mai usor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
la pistonasul de impingere la franei de pe spate sunt 2 garnituri care costa 30 mii lei e daca se scrapa 1 iti intra praf in pistonas si nu mai revine =>roata franata,asta in cazul in care nu sunt uzati sabotii setul costa 1.1 mil
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
B-19-WYU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Desi nu este tocmai legat de chestiunea discutata, tot despre franele spate este vorba.
Am avut surpriza sa "pic" ITP ul pentru ca domnii de acolo au constatat ca am repartitorul spate blocat. Dupa inlocuirea lui evident ca franele nu le-am mai simtit asa "sigure" ca pana in acel moment. Cursa pedalei s-a lungit putin desi aerisirea a fost facuta serios, si a aparut o zona de vreo 2 centimetri in care nu se prea intampla mai nimic, dupa care pedala se intareste si tine foarte bine. Totusi sunt obisnuit cu o pedala mult mai "scurta". Daca as mai incerca inca o aerisire credeti ca as rezolva ceva?? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- B ?? ???
|
|
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
trebuie reglati sabotii pe spate (daca mai ai ce) la limita frecarii de tambur.bafta
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Acelasi manifestari incepe sa le aiba frana si la mine. Sunt curios de cauze.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In ce priveste repartitorul, cand se schimba trebuie sa fie ceva greutate pe puntea spate ca sa se poate regla corect. Altfel degeaba. Si de obicei in service ti-l pun cu masina cocotata pe rampa fara nimeni (sau nimic) in ea.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
B-19-WYU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand Craciun Fericit!!!
In al doilea rand tin sa mentionez ca dupa ce am schimbat repartitorul si a pus-o din nou pe rampa de la ITP pe care se testeaza franele, am vazut cu ochii mei rezultatele date de calculator si erau mai mult decat satisfacatoare. Eram departe de toleranta maxima. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- B ?? ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:34 |