Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
![]() ![]() ![]() |
Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga chit cu toleranta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Aug 2008, 16:37) La mare Attached thumbnail(s) IMG_1918.JPG ( Size: 155.44k ) Number of downloads: 637 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Baaaai ai mila...mi-a luat-o monitoru' razna se amestecau culorile...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, asta e manechinul care se pozeaza cu loganul cu lumini verzi!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Poate stie Victoras
![]() Asa era muuumy inainte sa faca plaja. Era cruda si necoapta. Acu cred ca coapta ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kenuryos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 August 06 From: tgv/bv/buc ![]() |
ala e un pampalu , un talamb, un plange ...zda fara cojones, iar tu ai o problema ca umblii cu astfel de indivzi , iar eu nu pot sa dorm de galagia din berceni si intru pe formuri....
|
--------------------
dacia
logan
laureate ar fi un dezastru sa ne placa la toti acelasi lucru
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Victoras, ceva noutati?
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Victoras, ce iti mai face prietenul?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
bion |
![]()
|
Ce ai mai sony te-au incuiat in casa nu merge tvu`si ti-e urat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
De atunci si pana acum am pierdut si eu un fost bun prieten casatoriei cu o tipa cam panarama. Adusa in gasca de altu', ala a stat cu ea luni de zile, cand a inceput sa-l ia cu nunti si-a bagat picioarele. Dupaia tipa i-a luat la rand pe amicii aluia si a dat de asta la a treia incercare, in decembrie s-au combinat, in februarie de ziua mea isi planuiau deja nunta.
Evident ca dupaia au urmat scandaluri peste scandaluri intre el si ea de-o parte, si tipul cu care fusese ea initial. Ea-l mai cauta p-ala, ii dadea mesaje dubioase, asta-i spunea viitorului sot, ala nu credea, zicea ca inventeaza. Unii s-au dat cu insurateii, altii cu ala, eu am ramas circumspect si am decis sa vad eu care-i smenu' pana la urma. Vorbeai cu ala, iti zicea ceva, vorbeai cu ei, de fapt cu ea, ca el nu mai zicea nimic, am stat doua ore pe o terasa, el doar fuma si mai dadea din cap, ea povestea cu totul altceva. Adevarul era bineinteles undeva la mijloc, mai mult ma enervasem ca n-aveam chef sa ma duc la nunta si sa dau o grama' de bani ca sa-l vad pe prost divortat si termintat psihic dupa un an. Evident ca pana la urma m-am dus, cine stie ce s-o mai fi vaitat aia pe la rudele lui, ca eu am fost printre putinii din fosta gasca invitati, si in afara de vreo doi, care erau si intr-o afacere cu el, singurul care a venit. Se mira ma-sa cand m-a vazut de parca as fi venit sa dau cuiva in cap. M-am dus al dracu' si la civila, si la biserica, mai ales ca la cea din urma mai mult am ras, aducandu-mi aminte ce parere avea el despre biserica, cum zicea el la cate o bere ca n-o sa se duca el la popa sa-l insoare, bla bla. Normal ca tipa a facut ce a vrut cu el, cum se intampla cu multi. Macar nu pot sa zic ca l-a luat pentru bani, ca ea are banii. Acum s-au mutat in capitala, ea nu stiu cu ce se ocupa, iar el si-a gasit un job dar sta vreo doua luni prin Brasov sa faca o scolarizare. M-a sunat ultima oara, dupa ce nu mai vorbisem de la nunta lui de prin vara, acum trei saptamani, sa-mi zica sa cobor la o tigara. Cobor eu, stam un pic de vorba, si ma miram cum de m-a vizitat tocmai pe mine. In cinci minute aflu ca o adusese pe nevasta la o prietena care locuieste la doua blocuri distanta. Altfel normal ca nu s-ar fi sinchisit sa dea un telefon, desi e in oras saptamanal. Pana la urma asta se intampla pe scara larga, sunt putini care-si pastreaza toti fostii prieteni dupa nunta, mai ales cand mireasa are "personalitate" si ei sunt genu' de oameni care infloresc sub papuc. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Mai puiut ,mai puiut despre unii barbati despre care se credea ca au murit sau au disparut s-a aflat ce de fapt se insurasera
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce inseamna o memorie buna! N-aveai tu poza, in RL, la "Disparitii", acu' patrujdanani? Eram sigur ca te stiu de undeva!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Am un unchi care are vreo 70 ani. Cand ma intalnesc cu el nu mai scap de povestile lui din adolescenta si din tinerete. Insa ce am remarcat este ca povestile se opresc la momentul casatoriei. Acolo s-a terminat viata lui.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
bion |
![]()
|
Corbex.Te drec de senil ai uitat ca ne-au gasit in aceeasi zi si ne-au dat la Reflector ca suntem in viata
This post has been edited by bion: 5 Dec 2010, 14:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu ne mai vedem decat cand am eu nevoie de el.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai ori a scapat, ori n-are iesire? Ca nu mai inteleg nimic.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A scapat o ce? O ora. De cine? De casalot.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Te exprimi aiurea si d-aia n-am inteles.
Cand citesti "Asta toamna a reusit sa scape[punct]De casalot[virgula]normal[punct]" inteleg tocmai ca a scapat definitiv. Si ca dupaia v-ati vazut o ora. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da nici n-am insistat ca m-as exprima ca Busulenga. Ma exprim si io dupa cata scoala am facut.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
2 clase, ca trenu'?
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cu sase in plus.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ejti profesor
![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Ba, mi-am adus aminte de topic-ul asta.
Amicu' ala al meu pe care l-am pomenit mai sus se intorsese prin Pitesti acum vreo saptamana. Cica gata, baga divort, ca l-a dat aia afara din garsoniera in care locuiesc in Bucuresti, pe motiv ca e a ei, de mai multe ori, ca banii facuti la nunta, sunt ai ei, chestii d-astea. M-am vazut si eu cu el intr-o seara, dar am zis sa nu-l mai intreb nimic, asa ca ce am auzit sunt din alte surse. Ca oricum cred ca-l intrebase toata lumea de faze d-astea. Eu il stiam mai slab din fire, si cand am auzit prima oara ca s-a intors, am pariat ca se duce inapoi in mai putin de-o luna cu un alt amic. Pe 50 de lei. Dupa ce am auzit toate fazele astea de cenzurat, cu dat afara din casa, m-am gandit ca asa "slab" cum este, nu s-ar mai lasa umilit in halu' asta a doua oara. Ieri il sun sa iesim la o bere, mergeam mai multi din deja "fosta gasca", m-am gandit ca poate se mai linisteste omu'. Imi zice ca e "la o verisoara". In cap mi-a venit direct faptu' ca n-are nicio verisoara in orasu' asta, da' ma rog, n-am zis nimic. Era la o verisoara de-a ei. Am aflat ulterior ca l-a luat nevasta-sa pe sus, sa se impace. Deja a plecat la Bucuresti si nu prea cred ca se intoarce. Cel putin inca 6 luni mai sta p-acolo, pana incepe sa-l dea iar afara din casa. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:38 |