Problema inmatriculare masina pe numele meu
![]() ![]() ![]() |
Problema inmatriculare masina pe numele meu
zso_discount |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 23 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- B-222-DOI
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te-ai grabit. Cu putina rabdare gaseai una cu proprietar turc, inmatriculata in bulgaria si vinduta unui albanez din kosovo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu se mai radiaza de cativa ani masinile la schimbarea proprietarului, ala din carte, de dupa Trident e proprietarul actual, Tridentul nu mai are nici o legatura cu masina, de la vasilica iti trebuie fiscal. Fara nu poti sa o inmatriculezi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Vezi ca sunt sanse ca Mitica sa fi luat de la Vasilica fiscalul dar sa fi expirat e valabil 1-30 zile si nu ti l-a dat ....Am cumparat si eu o masina de samsar insa mi-a dat fiscalul de la proprietar (in cazul tau de la Vasilica) care mai era valabil fix 5 zile ,plus copie dupa buletinul proprietarului ,insa m-a mancat undeva sa-i spun aluia de la inmatriculari ca am cumparat masina de la samsar si mi-a scris fals pe contractul de vanzare -cumparare , nu a fost problema deoarece era o copie ,am xeroxat din nou si m-am dus la celalalt ghiseu de langa cu lectia invatata .Deci la inmatriculari daca te intreaba de unde ai luat masina ii zici clar de la Vasilica nu de la samsar .Ai adresa in cartea masinii tragei o vizita lui Vasilica pentru un fiscal nou
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
zso_discount |
![]()
|
Am vorbit cu Vasilica si mi-a spus ca i-a dat fiscalul samsarului. E posibil sa fi expirat si din motivul acesta sa zica ca nu il are. Zilele astea a zis Vasilica ca scoate un fiscal nou si o sa mi-l dea. Sper sa nu ma minta si asta.
|
--------------------
-
-
-
- B-222-DOI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce masina ai luat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au ajuns masinile mai ieftine la samsari decit la proprietari?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zso_discount |
![]()
|
Passat
|
--------------------
-
-
-
- B-222-DOI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cu passatu e mai complicat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zso_discount |
![]()
|
Daca era TDI atunci era mai complicat.
![]() |
--------------------
-
-
-
- B-222-DOI
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"Problema inmatriculare masina pe numele meu"
Daca ai probleme cu inmatricularea pe numele tau, inmatriculeaz-o pe numele meu ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
N-auzi ca-i passat? Tie iti trebuie masina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
D-nul Markos are treaba cu Te Deum, nu cu Te Dei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
babaieti, io, daca aud de dizăl, fac urticarie
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
da cand vin pline cu portocale nu faci urticare !?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Inainte sa se duca la garajul de tiruri, da telefon si aia opresc toate motoarele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daaaa si le dau cu spray de benzina !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Haide bre, ca nici la mwe dinamo nu te oftici asa
![]() PS: DIESEL! MWE DINAMO! DIESEL! MWE DINAMO! |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tedeiii rulz. Mai ales ala, pede.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Directie sau frana?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
directse, da am gasit-o pana la urma facuta de alt producator
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ah, pai p-aia o aveai si daca era pe benzina. Pentru vacuum la servofrana era doar pe diesel. Stiu mai bine, ca am mers asa vreo cinci luni.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:06 |