Ajutor sfaturi cumpararea unei imprimante laser
![]() ![]() ![]() |
Ajutor sfaturi cumpararea unei imprimante laser
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu ma, tipareste 500 de euro. în bancnote de 25.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si alb-negru
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
A ajuns la scadenta?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Andy habar nu am cat are cipul original, eu schimb mereu si cipul la reincarcare ca sa nu am reclamatii, iar cele care le cumpar au 2k. Dar nu stiu ce fac centrele din Craiova.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(b34uen @ 8 Feb 2010, 12:58) care ar fi legatura intre reumplerea cartuselor si civilizatie? Exista centre si in Germania si Austria si Italia, sau ei nu sunt civilizati. Sau e normal ca importatorul si comerciantul sa isi adauge 100% adaos ca sa printezi acasa cu 0,5 lei/pag? nu stiu cum le incarci tu, dar eu am avut numai belele cu reincarcate, si laser si cerneala ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Inteleg asta.
Eram curios doar daca eu dupa ce cumpar imprimanta (E120) si se termina cartusul pot sa incarc si sa schimb cipul la ACELASI CARTUS cu care a venit imprimanta. Sa nu am surprize ca mearga carusul ei numai 500 pag, apoi sa fiu nevoit sa cumpar alt cartus de 2000pag pe care sa il incarc + schimbat cip. Sper ca m-ai inteles ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul nu m-as uita asa de mult la pretul de reincarcare.
Indiferent de ce spun cei de la centrele de reincarcare, iti spun din experienta, ca "toner-ul" nu tine mai mult de 2 maxim 3 reincarcari. Daca zici ca te tine un cartus maxim 6 luni, eu zic sa mai plusezi niste bani si sa cumperi ceva mai semi-profesional si cu toner original cat mai ieftin. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eu sunt interesat de subiect. Bugetul meu se poate intinde mai mult si ma interseaza fiabilitatea si sa fie ieftine tonerele noi (nu as vrea sa ma complic cu reincarcat). Are cineva vreo propunere ?
Intentionez sa o pastrez macar 2-3 ani. Pot fi luni in care sa printez 1000-1500 de pagini si luni in care sa nu sar de 100. Mersi ! This post has been edited by Shush: 8 Feb 2010, 18:06 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
b34uen |
![]()
|
pt andy: da
pt argon si mk2: am firme pt. care incarc de 6 ani, dupa 3 reincarcari de obicei le schimb cilindrul si lamela de stergere si apoi sunt ca noi. Imprimanta de acasa e un HP 1300 la care nu i-am cumparat niciodata cartus nou, dar care are peste 50000 printuri. Daca folosesti toner de calitate, si daca pe langa umplere si cureti cartusul e ok. Din pacate sunt multi care citesc instructiuni pe net si se apuca sa faca pe profesionisti. pt. Shush: In magazine gen Metro Selgros, magazine online etc. nu prea mai gaseti imprimante bune. adica sa iasa un pret bun la pagina imprimata. Mie imi place in HP, si Canon la imprimantele mici laser. Am vazut niste multifunctionale Canon pe la 800-900 lei care par ok. (cu cartus EP27) |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact ceea ce am spus si eu. Daca le schimbi cilindru, lamela, etc, ajungi la acelasi pretul cu unul nou. Intre unul reconditionat si unul nou, prefer intotdeauna pe cel nou.
Eu n-am zis sa nu le reincarce, am spus ca dupa doua trei reincarcari va trebui sa cumpere unul nou. Cat despre curatat, sunt destui "profesionisti" care iau bani pentru treaba asta si o fac de mantuiala sau si mai rau nu o fac de loc. Si e cam greu sa discerni intre profesionisti si "ne-profesionesti", mai ales ca nu se oberva din prima acest lucru. A nu se intelege ca ma indoiesc de profesionismul tau sau al atcuiva de pe acest topic, doar ca ceea ce am spus eu este o practica mai sigura care te scuteste de dureri de cap mai tarziu. Si e bine sa iei in considerare si acest aspect inainte de a cumpara un echipament laser. pt sush. Si eu am tot un multifunctional canon cu cartus ep27. Cu exceptia faptului ca daca folosesti incarcatorul frontal, nu prea iese pagina dreapta (tine de dexteritate), nu am absolut nimic ce sa-i reprosez. Are 4 sau 5 ani si cred ca il voi mai tine inca pe atat. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@mk2 - ca sa lamuresc putin situatia - eu am spus ca printez putin :150 pag/luna.
Ideea era ca prima data imprimanta vine cu un cartus incarcat doar pe sfert, ca sa prinzi gustul. De ex unele tin 500, altele 700 pagini. Pe cand cartusul are de fapt capacitatea de 2000 pagini. Tonerul original evident ca il mananci repede, in cateva luni. Apoi o oncarcare (2000pag) ar trebui sa ma tina peste un an. Pe mine daca ma tine cartusul 3 incarcari (6000pag adica 4 ani) sunt super multumit si consider ca imprimanta si-a facut banii. Nu ma intereseaza sa fac afacere, doar listez pentru mine. Legat de costuri - fac un calcul simplu: incarcare cartus = 40-60ron, pe cand un carus nou = 300 ron. In opinia mea e diferenta foarte mare. Merita luat alt cartus numai cand s-a uzat primul prea rau, altfel sunt bani aruncati. Ma rog, boieria se plateste, eu nu imi permit in general sa fac chestii dinastea ca sunt prea sarac. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat, in principiu maine incerc sa dau comanda la Lexmark E120. Sper sa gasesc la vreun magazin online pe stoc si la pret bun, desi se pare ca s-a scos din fabricatie si e posibil sa nu mai aiba. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci, prima data vreau sa incerc la PcGarage. Acolo scrie ca nu e in stocul magazinului, doar online, etc. Daca nu au astia incerc la altii
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Vedeti ca la emag livrarea e gratuita oriunde in tara, pe cand la ceilalti se plateste. Asa ca degeaba cautati mai ieftin ca iesiti tot acolo sau putin mai scump.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
b34uen |
![]()
|
@andy: lexmarkul 120 nu are cilindrul pe cartus, deci nu ai ce sa schimbi dupa trei reincarcari. Merge mai multe. Ai in schimb grija la transport sa nu deteriorezi rola magnetica de incarcare si dupa ce ridici cartusul de la centrul de reincarcare sa verifici daca tonerul este distribuit uniform pe rola sau are dungulite. mai vorbim dupa ce iti termini primul cartus.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kog @ 8 Feb 2010, 16:50) [COLOR=red] Hai ca azi am timp de voi, a dat liber Boc la invatatori pentru azi si maine ca e zapada, viscol... ![]() ![]() QUOTE(Marty @ 8 Feb 2010, 16:53) [COLOR=red] La aia sa bati tu QUOTE(kog @ 8 Feb 2010, 17:01) [COLOR=red] Nu, nu manifeste! Scot fise de lucru pentru elevi, teste... la fiecare lectie introduc sub nasul elevului o fisa de lucru ca sa aiba ocupatie, dupa ce predau lectia... trebuie sa ma lamuresc daca a prins ceva sau nu... Cand se termina unitatea de invatare (lectiile de literatura, comunicare, gramatica etc.) se da test de control, serios, bine structurat si se pun note meritorii, de la 1 la 10. Profu' Dragoselu nu sta nicidecum in clasa cu copiii, ci ii lasa singuri (pe baza de incredere), dar fiecare copil avand testul sau, luat la intamplare de pe catedra (a se intelege ca daca sunt 30 de copiii in clasa, vor fi 30 de teste diferite!) ![]() ![]() De asta avea nevoie Dragoselu de o imprimanta usor de incarcat... 9 Feb 2010, 11:18: QUOTE(Markos @ 8 Feb 2010, 17:04) Ce-i grecule, ti-a dat cineva 500 Epuroi ca sa scrii asta ? Calomnie, Dle, calomnie... ![]() This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2010, 10:18 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 10:16) Profu' Dragoselu nu sta nicidecum in clasa cu copiii normal, sta cu colega de biologie (aia divortata si buna) la o cafeluta. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da de ce nu stai in clasa cu cochiii? Dai o fuga pe la astia?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Feb 2010, 11:19) Si elevul hotoman... ![]() 9 Feb 2010, 11:23: QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2010, 11:20) Stau in cancelarie si ii las sa se "concentreze", prima data a fost un singur test, dat pe incredere, dar au copiat unii de la altii, ca sa evit problema, fac tot atatea teste cati elevi sunt in clasa, k ? Ai ceva impotriva? ![]() This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2010, 10:23 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aveti campionat de table-n cancelarie?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Fii serios, Domnul meu! In timpul acesta pot face noi teste, ca sa nu pierd timpul...
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Pentru cei ce vor sa afle deznodamantu: Am comandat in dimineata asta online la PC Garage. Am fost sunat de cineva de la ei, pana joi ar trebui sa ajunga imprimanta la mine si sper sa fiu fericitul posesor al unui Lexmark E120 nou nout
![]() Cost total: 272 lei (265 imprimanta, 7 lei taxa ramburs, livrare gratuita) Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Gresiti! Dom` profesor are dreptate face teste adeca mai da o fuga la neamurili di pisti Prut dupa un pet cu benzina, un borcan de gogosari low cost mai plaseaza pe ebay un frigider de colectie...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dragoselu |
![]()
|
Cine are nevoie de un radio Philips pe lampi? Il tin in garaj si poate e vreun colectionar inrait...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cat vrei pe el?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Merge pe logan?
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
dragoselu |
![]()
|
Asculti numai muzica house insotita de paraituri... 300 Epuroi pentru tine... il vrei ?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu, ca-i moldovean.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 00:03 |