propun intilnire arad, propun intilnire arad
![]() ![]() ![]() |
propun intilnire arad, propun intilnire arad
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 18 June 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) edelstahl_ringe_dacia.jpg ( Size: 22.14k ) Number of downloads: 86 Einstiegleisten_dacia.jpg ( Size: 25.77k ) Number of downloads: 84 Lamellen_dacia.jpg ( Size: 8.01k ) Number of downloads: 80 luefterblenden_dacia.jpg ( Size: 10.62k ) Number of downloads: 91 t_rpin_dacia.jpg ( Size: 19.8k ) Number of downloads: 93 |
||
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|||
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
vezi ca mai este un topic asemanator cu intalnire in arad...........pana un alta eu sunt disponibil
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() doamne ajuta insfirsit a raspuns cineva, no acum spuneti ceva ce facem dam o intilnire sau nu? normal nu ar fii asa de greu am putea sa ne intilnim noi de la arad cu cei din timisoara ar fii minunat oricum am fii mai multi pinenteles daca aveti interes???? astept raspuns de la voi!!! cu stima didi! ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Propuneti o data si un loc si sa vedem cati ne stringem.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() salut, pai eu as propune daca vreti sa ne intilnim in arad in fata la reprezentanta dacia verbita iesirea din arad spre vama nadlac. si data as propune anul viitor in 04.2008 ! ca anul asta nu prea mai este vremea asa cum trebuie de intilniri sa stai la o bere sau cratar asa ar fii frumos sa dam o intilnire sau ce ziceti voi??? mai spuneti si voi ceva ca astept propuneri si de la voi.sa vedem poate mai pot sa lamuresc pe niste prieteni sa vina si ei cu dacia lor cu mine in romania la intilnire! sa fie ceva international!!! mfg didi! ![]() Attached thumbnail(s) logan_tuning.jpg ( Size: 109.46k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() dupa cum se vede voi nu sunteti seriosi???eu am facut o propunere dar nici un raspuns de la voi!!! eu nu va inteleg???? |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
98YMV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 9 August 07 From: BUCHAREST / ROMANIA ![]() |
Ce uniti sunteti
![]() |
--------------------
Dacia
1310
'98 (in raiul automobilelor) Opel Vectra B 1.6 8v '96
Hyundai Coupe 1.6 16v '00 Hyundai Sonata 2.5 V6 '01 Honda CBR F4i sport '02 |
|
dacia-tuning1 |
![]()
|
![]() cum este treaba? ne adunam de o intilnire???? |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai este un topic ... Cam tarziu dar o sa iti raspund.
Eu ma intalnesc in fiecare sambata, in Arad ... Mai multe detalii pe PM. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:17 |