problema MP3 player prestige, nu citeste mp3
![]() ![]() ![]() |
problema MP3 player prestige, nu citeste mp3
adrian.paul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sigur aparatul știe mp3?
![]() Nu are importanță viteza de scriere, nu mai susțineți această aberație... Daca eu scriu 50 de cuvinte pe minut, tu nu poți să citești 20 pe minut? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigur stie de MP3, e in lista de dotari, chiar si pe fata detasabila scrie: "MP3" in colt dreapta. Si eu nu cred ca are legatura viteza de scriere, dar am zis sa incerc.
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ai incercat cu mai multe CD-uri MP3 si are aceleasi simptome?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
adrian.paul |
![]()
|
3 Cd-uri, scrie pe 2 writter-e diferite, CD-urile 2 marci diferite.
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca te duci la service o sa iti spuna ca ai pus discuri scrise de tine si nu-s originale
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
adrian.paul |
![]()
|
Se gasesc discuri originale cu mp3? Ca eu nu am vazut. Daca imi zic asta, o sa caut unul original si daca tot nu merge le dau sa il manance.
28 Mar 2008, 17:54: ![]() Luat 1 bucata cd cu mp care nu functioneaza la mine si nu functioneaza nici la el. Mers si facut alt cd cu mp, cd-ul alta marca pe alt writter din firma si la mine tot nu functioneaza. La el nu am putut sa mai testez ca a plecat acasa. Pana la urma asa de prost este acest mp3 player? Mai are rost sa merg cu el la service? Am 4 cd-uri cu mp3-uri scrie pe 4 writtere diferite care nu functioneaza. Daca la service imi pun un cd care functioneaza? ![]() This post has been edited by adrian.paul: 28 Mar 2008, 16:54 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
poate suna stupid cea ce zic dar nu cumva doar fata e de mp3? ptr ca da merge , eu am incercat pe cd playerul meu blaunkput original am pus o fata de mp3 player blaunkput de pe prestige si a mers si vice versa...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
adrian.paul |
![]()
|
Pai 1 cd l-a citit, doar daca aiuritul ala de prieten nu mi-a dat tot un cd audio.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mergi in service.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nsa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 October 07 From: Bacau ![]() |
Probabil are o problema, du-te la service sa-l schimbe. Nu conteaza unde si cum scrii CD-urile, al meu merge fara probleme si a inghitit CD-uri de toate marcile scrise pe tot felul de unitati. O singura data a dat CD Error si atunci erau -25 de grade afara
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2007
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
am si eu o problema cu al meu , dau de butonu de volum si nu reactioneaza adica sa cresc volumu cu o unitate trebuie sa invart mai mult , uneori face contact uneori nu face... am vreo sansa sa-mi schimbe cd playerul? as da o diferenta si sa-mi dea altu... merge?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
adrian.paul |
![]()
|
QUOTE(nsa @ 30 Mar 2008, 21:31) Probabil are o problema, du-te la service sa-l schimbe. Nu conteaza unde si cum scrii CD-urile, al meu merge fara probleme si a inghitit CD-uri de toate marcile scrise pe tot felul de unitati. O singura data a dat CD Error si atunci erau -25 de grade afara ![]() Heh am mers in service si am incercat cd-urile (5 cd-uri scrise pe 3 unitati diferite) pe inca vreo 3 masini cu mp3 blaupunkt si nu au putut fi citite. In alte mp3 playere sunt citite. Probabil ca blaupunkt-urile astea sunt niste rebuturi, probabil sa il schimb. |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
laur_cos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 February 07 ![]() |
QUOTE(adrian.paul @ 3 Apr 2008, 14:36) Heh am mers in service si am incercat cd-urile (5 cd-uri scrise pe 3 unitati diferite) pe inca vreo 3 masini cu mp3 blaupunkt si nu au putut fi citite. In alte mp3 playere sunt citite. Probabil ca blaupunkt-urile astea sunt niste rebuturi, probabil sa il schimb. Nu stiu ce are al tau. In al meu am bagat tot felul de cd-uri(scapate prin noroi,zgariate, scrise de 3-4 ori) si nu mi-a dat eroare de cd. Nici cand a fost frig afara, dar acum depinde si de norocul fiecaruia. |
--------------------
Dacia
Logan
2006, Laureate 1.4MPI
|
|
adrian.paul |
![]()
|
Si mie la Ambition imi merge orice cd, unele chiar arata ca dupa razboi, dar Prestige-ul nu vrea deloc.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
De verificat: ai bifat "inchiderea sesiunii" la scrierea cd-urilor? Multe playere nu sunt in stare sa citeasca un cd "neincheiat". Mai ales la cd-rw! Ia vezi, poate ai o surpriza...
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
niculescu |
![]()
|
Membru NATO Group: Members Posts: 56 Joined: 16 November 07 ![]() |
schimba-l cu totu am avut si eu aceleasi probleme ,toate sunt praf
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
adrian.paul este posibil ca problema sa fie de la o codare proasta a mp3-urilor pe care le scrii tu.
"Cumpara" alte melodii mp3 mai noi eventual si scrie-le si verifica. Poate ca nu este o codare suportata de radiocd-urile astea. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Explicatia corecta a dat-o niculescu mai sus.Nu e nici o problema de codare...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Experienta de un an pe un Prestige din familie, rulat multe CD-uri scrise de mine cu MP3, toate au mers. Lasand asta la o parte, daca ai posibilitatea, schimba mp-3 playerul cat de repede poti ca sa te scutesti de nervi, este o porcarie. |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:27 |