Sfat!, Accident
![]() ![]() ![]() |
Sfat!, Accident
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Cutzu si daca martorii aia nu functioneaza? Mie nu mi s-a aprins beculetul rosu de la apa ci doar au urcat doar liniutele iar au coborat si apoi au urcat ramanand asa 2-3 minute dupa care am vazut aburul!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca nu functioneaza, nu ai precizat. Dar cand vezi ca sare la 6 si de acolo is sus ii clar ca ceva nu-i bine, nu trebuie sa se aprinda beculetul rosu. Tragi pe dreapta si vezi ce nu-i bine.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Am fost azi la service! Demontat tot de pe usile vechi! Montat usile noi! Mai greu cu reglajele dar cred ca or sa iasa! La aripa au reusit sa indrepte! Nu au taiat nimic! Maine finiseaza apoi ceva chit cu fibra de sticla vopsit si acasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
vopsesti usile pe masina?
sau e proba pt aliniat, si dupa aia le da jos la vopsit?ca asa ar cam trebui... |
-------------------- fan VAG!
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
Gata terminat cu tinichigeria! Usile le-am vopsit pe masina, adica am vopsit toata partea stanga in afara de aripa fata! A iesit bine ! Nu s-a gazat caci am izolat toata masina cu folie de la ixell si hartie! O sa revin cu poze maine cand o scot din service sa faceti o comparatie!
Ca minusuri la partea de vopsea sunt 2 lucruri ! Nu mi-a dat cu lac pe pasajul de la usa spate ![]() ![]() This post has been edited by Cr3ativ3: 22 May 2008, 21:20 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 06:18 |