DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfat!, Accident

ionutctn
post 20 May 2008, 15:09
Post #31

Membru cu TDI

Group: Members
From: Bucuresti

Daca ai ulei in sistemul de racire (vasul de expansiune sa fie murdar si amestecat cu ulei) inseamna ca s-a dus garnitura de chiuloasa. Acum ce sa zic: nu te supara dar du-o si tu asa taras grabis la service acolo iar acolo ai zis ca ai o relatie si ii arati problema de la motor si dupa ce iti termina masina la partea de dauna, se va ocupa si de motor, sa vada ce e acolo. O prima verificare ar fi sa vezi ce ai acum in vasul de expansiune.

<span class='edit'>20 May 2008, 15:17:</span>
QUOTE(MAERSK @ 20 May 2008, 14:36)
Geometria aia înseamnă deplasare de câțiva mm, pe care mă îndoiesc că îi poate vedea cineva într-o poză.
*

N-are mai nimic geometria. Am vazut eu cu ochii mei nu povesti unul la daune cu un Leon Cupra care a intrat in viteza din lateral intr-un refugiu de tramvai; urmarile: cu roata stanga fata a venit in portbagaj pentru ca i-a impuns janta iar cauciucul era lovit cat sa nu mai poata fi folosit iar pe stanga spate a lovit janta dar cauciucul a mai putut fi folosit. In consecinta, la constatare, i s-a dat inlocuire janta plus cauciuc pe fata iar pe spate numai janta, cauciucul ramanand acelasi. Nu i s-a dat geometrie dar vreau sa spun ca masina NU a avut nimic in conditiile in care o roata s-a inlocuit complet. Masina nu tragea nici un pic stanga sau dreapta dupa asemenea lovitura.
Iti dai seama ca in cazul de fata, nu se pune problema din moment ce janta nu e afectata; ori o fi Cupra ala asa rezistent iar la Logan daca te sprijini pe janta e gata.

This post has been edited by ionutctn: 20 May 2008, 15:19

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cr3ativ3
post 20 May 2008, 17:40
Post #32

Ma-nvart pe-aici...fac cercuri

From: PITESTI

Cutzu si daca martorii aia nu functioneaza? Mie nu mi s-a aprins beculetul rosu de la apa ci doar au urcat doar liniutele iar au coborat si apoi au urcat ramanand asa 2-3 minute dupa care am vazut aburul!

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004
Nu stiu sa ma semnez :P !
+
Serje
post 20 May 2008, 22:53
Post #33

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Ca nu functioneaza, nu ai precizat. Dar cand vezi ca sare la 6 si de acolo is sus ii clar ca ceva nu-i bine, nu trebuie sa se aprinda beculetul rosu. Tragi pe dreapta si vezi ce nu-i bine.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Cr3ativ3
post 21 May 2008, 18:38
Post #34

Am fost azi la service! Demontat tot de pe usile vechi! Montat usile noi! Mai greu cu reglajele dar cred ca or sa iasa! La aripa au reusit sa indrepte! Nu au taiat nimic! Maine finiseaza apoi ceva chit cu fibra de sticla vopsit si acasa biggrin.gif! Una peste alta baietii au lucrat bine, si-au dat silinta si au fost multumiti si de "articulatie":))!

--------------------
+
horsewhisperer27
post 22 May 2008, 00:01
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

vopsesti usile pe masina?
sau e proba pt aliniat, si dupa aia le da jos la vopsit?ca asa ar cam trebui...

--------------------
fan VAG!
+
Cr3ativ3
post 22 May 2008, 21:15
Post #36

Gata terminat cu tinichigeria! Usile le-am vopsit pe masina, adica am vopsit toata partea stanga in afara de aripa fata! A iesit bine ! Nu s-a gazat caci am izolat toata masina cu folie de la ixell si hartie! O sa revin cu poze maine cand o scot din service sa faceti o comparatie!
Ca minusuri la partea de vopsea sunt 2 lucruri ! Nu mi-a dat cu lac pe pasajul de la usa spate sad.gif si nici eu nu am vazut ca era vopseaua proaspata si cateva fire de praf prinse tot pe lac! Alea , dracu stie de unde au mai venit! La partea de tinichigerie si chituit o sa va intreb pe voi maine ca nu prea ma pricep sad.gif!

This post has been edited by Cr3ativ3: 22 May 2008, 21:20

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 06:18
Forum Renault