lumini bord
![]() ![]() ![]() |
lumini bord
iuliano_smile |
![]()
|
||
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu am pus leduri la butoanele de la geamuri si de la inchidere si nu am nici o problema dar la climatizare nu stiu daca se poate sterge vopseaua portocalie ca sa pot sa imi pun leduri albastre
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Nec @ 9 Apr 2009, 11:08) Eu am pus leduri la butoanele de la geamuri si de la inchidere si nu am nici o problema dar la climatizare nu stiu daca se poate sterge vopseaua portocalie ca sa pot sa imi pun leduri albastre Se poate sterge. http://www.daciaclub.ro/Design-interior-t1...ml#entry1435864 9 Apr 2009, 21:25: Mia venit o idee. Daca am folosi ideea de angel eye pentru panoul de climatizare. Ce ziceti? http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod152en.html This post has been edited by tilix_boss2008: 9 Apr 2009, 21:25 |
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tilix_boss2008 @ 9 Apr 2009, 19:30) Se poate sterge. http://www.daciaclub.ro/Design-interior-t1...ml#entry1435864 <span class='edit'>9 Apr 2009, 21:25:</span> Mia venit o idee. Daca am folosi ideea de angel eye pentru panoul de climatizare. Ce ziceti? http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod152en.html s-ar putea sa mearga dar imi e ca nu da destula lumina |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
E total diferit panou de climatizare de solenza
![]() This post has been edited by Nec: 10 Apr 2009, 11:58 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
Vreau sa schimb becul de benzina, nu imi merge de mult, am inteles ca este cu soclu cu tot, dar ce valori are, watti, etc.
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu schimbi tot becul, doar sticla. Tragi de ea si iese din soclul de plastic. La magazinele de piese auto ceri bec pentru bord fara soclu. Are 0,1 w si costa cam 1 leu bucata. Mai pe larg a explicat BoomPunk in postul 112 (are si poze).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
sebastianu |
![]()
|
Am luat bec si cu soclu si fara, 1,5 lei respectiv 1 leu si pe bec scrie 1,2 W nu 0,1w
o sa fie bun? maine incerc sa-l schimb si fac si poze. 27 Feb 2010, 16:10: Am incercat azi sa schimb becul de la benzina, dar nici macar nu aveam ![]() 1. Cochilia volan IMG_3545.JPG ( Size: 961.21k ) Number of downloads: 1248 2. Am desfacut suruburile bordului, 2 din lateral si 2 le vedeti cand defaceti cochilia volanului. Am tras de bord catre mine. IMG_3547.JPG ( Size: 898.73k ) Number of downloads: 1362 IMG_3548.JPG ( Size: 954.32k ) Number of downloads: 1294 3. Asa arata fara plansa superiora a bordului. IMG_3549.JPG ( Size: 947.95k ) Number of downloads: 1304 IMG_3550.JPG ( Size: 972.05k ) Number of downloads: 1276 4. Am desfacut cesurile. si mam uitat in spate si nu aveam soclu din ala ma-m lasat cu munca doar. Am incercat alt soclu mergea indicatorul de benzina dar imi tot ramanea aprins si ii dau dreptate lui bogdanmardare pt ca trebe un bec de genu 0,1 W , daca il lasam pe ala al meu probabil ca ramanea aprins pana aveam vreo 20 L. O sa mai caut bec. IMG_3551.JPG ( Size: 794.11k ) Number of downloads: 592 IMG_3552.JPG ( Size: 865.2k ) Number of downloads: 567 Spor la lucru. Sigur ii de 0,1 W becul ? pentru cei care si-au mai schimbat pe unde ati gasit? This post has been edited by sebastianu: 27 Feb 2010, 16:10 |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
Nu e de 0.1 w. E de 1.2wati sigur si precis
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
sebastianu |
![]()
|
oki, thanks. o sami caut soclu din acela.
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
si mie mi s-a ars becul din spatele butonului aerotermei,am luat unul cu soclu,scrie 12V 1,2W.inca nu l-am montat,poate nici nu se potriveste
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
se pot monta becuri cu led pentru iluminarea bordului?
This post has been edited by alinbum: 20 Apr 2010, 11:34 Attached thumbnail(s) 001.jpg ( Size: 19.23k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
unde vrei sa le montezi pe alea...la ceasul de solenza sau in alta parte
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Codruutt |
![]()
|
Un copac loveste o masina numai in caz de legitima aparare Group: Members Posts: 5 Joined: 21 June 10 ![]() |
salut.... mi-am schimbat si eu becurile d la ceasuri...am pus albastre dar tot culoare aia se vede:|...mai trebuia sa fac cva inafara d a schimba becurile? va rog sa ma ajutati si p mine
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI/Honda Transalp 600v
2005
- B-76-FLT/OT-91-COD
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ai pus becuri led pe ceas solenza???daca da ai mult de munca la el
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Codruutt |
![]()
|
Un copac loveste o masina numai in caz de legitima aparare Group: Members Posts: 5 Joined: 21 June 10 ![]() |
am pus becuri k alea originale da de alta culoare... si tot culoarea aia naspa e:|
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI/Honda Transalp 600v
2005
- B-76-FLT/OT-91-COD
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
nu o sa ai alta culoare pentru ca la ceasurile de solenza folia da culoarea pe care o vezi nu becurile.sa spuna ramsen mai bine ca el e meserias in ceasuri
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
ramsen |
![]()
|
multumesc...Codruutt iti trimit un PM si vorbim pe mess
22 Jun 2010, 12:59: scz...nu am observat ca ai decit 2 postari,asa ca intra la mine pe mess...nissan_nav74 This post has been edited by ramsen: 22 Jun 2010, 12:59 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
GrasuXXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 October 08 ![]() |
Sal as dori si eu sami schimb luminile de bord la solenza mea .... cu leduri albastre . Daca se poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna ce imi trebuie ? ce fel de leduri rezistente etc .!!!!!! Va rog din suflet
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- SJI
|
|
ramsen |
![]()
|
la vitezometru iti trebuie leduri SMD albastre...la turometru , temperatura si nivel benzina pui led normal cu rezistente in locul becului normal...inainte de a pune led la turometru ,temperatura si benzina trebuie sa cureti portocaliul de pe spatele foliei
ATENTIE...la cum faci legaturile ca de obicei se ard niste tranzistori si dupa nu va mai indica benzina nimik...si dupa aceeia parca te vad ca vrei sa cumpari ceas solenza... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
GrasuXXL |
![]()
|
Ms ....Ramsen......eu am solenza cu ceasul fara turometru ......si ma gandeamsa va spun daka are cineva un tutorial sau poze cu se face
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- SJI
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ia uite aici ce a realizat un coleg de-al nostru de forum.
|
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
GrasuXXL |
![]()
|
Super treaba a facut ...Felicitari Lui !!!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- SJI
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Azi am facut ce planuiam de multa vreme, am schimbat iluminarea la panoul de climatizare, am pus led la bricheta, ca deh, la o saptamana dupa ce am cumparat masina( de noua) s-a ars... si am pus leduri si la butonul avarie. Rezultatul il aveti mai jos.
La panou nu e la fel culoarea ca si la bord din cauza materialului din care e facut. Am sa incerc sa pun leduri de culoare mai rece, sa vad daca obtin rezultatul dorit. Oricum, ce a iesit, e peste asteptarile mele, diferenta ca de la cer la pamant. Poza inainte IMAGE_032.jpg ( Size: 166.45k ) Number of downloads: 443 si dupa DSC000151.jpg ( Size: 355.59k ) Number of downloads: 438 modificari. ![]() Scuzati calitatea pozelor. Telefoane, telefoane! Urmeaza lumina! la picioare sofer, pasager, si un contact la usa din dreapta, care sa actioneze plafoniera, la fel ca si la usa soferului. This post has been edited by AdiZ: 18 Sep 2010, 04:02 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
Plafoniera la mine se aprinde de la orice usa as deschide + Haionul.. dar am contactori la toate. Tu nu ai?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Din fabrica doar la usa soferului este. Urmeaza sa montez la toate usile, la haion nu are rost pentru ca am alt fel de iluminare.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
ramsen |
![]()
|
bravooo Adiz...ce frumos ai ceasul de logan...ti-a iesit frumos si restul...chiar ieri am facut ce ai facut tu la un prieten cu solenza,si tot pe leduri albe...o sa ii spun sa puna si el poze cu ce am lucrat noi doi...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
Am si eu o intrebare: cum fac sa schimb iluminarea la panoul de cliamtizare?
Adik am inteles ca trebuie sa pun leduri rosii la zona rosie, dar la restul cum fac? Multumesc mult. |
--------------------
Dacia
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Intai si intai stergi vopseaua portocalie de pe spatele panoului de climatizare (pictogramele de la directionare aer si turatie ventilator se vor ilumina cu alb cu iluminarea stock). Apoi, te hotarasti ce leduri pui si unde le amplasezi (by default ai acolo doar 2 becuri, culoarea pictogramelor e data de vopseaua de pe verso.) Daca separi si culorile (pereti de carton in interior, intre leduri), poti face combinatii interesante.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(iuliano_smile @ 2 Nov 2010, 11:36) Am si eu o intrebare: cum fac sa schimb iluminarea la panoul de cliamtizare? Adik am inteles ca trebuie sa pun leduri rosii la zona rosie, dar la restul cum fac? Multumesc mult. am facut ce vrei tu pina acum vreo 10 console climatizare pe ce culori a vrut clientul...de obicei imi cereau albastru si alb...daca vrei alb este usor...prima data trebuie sa ai consola climatizare de Valeo si nu de clio...aia de Valeo poti sa stergi portocaliul de pe spatele fetei...daca merge si este de Valeo se inlatura fata consolei si dupa ce ai sters-o de portocaliu se trece la lipirea unor leduri normale de 3mm cu dispersia luminei si rezistenta la fiecare led...atentie sa identifici plusul si minusul de la mufa verde...parca daca mai tin minte este pinul 8 minus si 9 plus... deci daca il vrei alb total este usor pui 6 leduri albe si nu mai trebuie rosu si albastru...albul imprastie lumina pe punctele rosii si albastre si tot rosu si albastru se vad... daca vrei albastru total atunci la rosu la puncte trebuie sa faci doi pereti despartitori...este usor acum pentru mine...daca vrei putem discuta pe mess |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:45 |