ZGOM Ceva vibreaza in compartimentul motorului, la denivelari (capacul de protectie al ECU)
![]() ![]() ![]() |
ZGOM Ceva vibreaza in compartimentul motorului, la denivelari (capacul de protectie al ECU)
Cryptic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambiance 1.4
|
|||
Cryptic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(Cryptic @ 24 Nov 2004, 17:04) Daca tot suntem la capitolul zgomote vin si eu cu unul ![]() Ceva vibreaza pe drumuri cu denivelari la orice viteza si regim. De undeva din fata, inaintea bordului, probabil sub capota. Seamana cu un scartait de cauciuc pe suprafata lucioasa. Chestia e ca mi se pare un zgomot destul de comun, in mod sigur l-am mai auzit in alte masini, taxiuri, etc, nu neaparat Logan. Eu suspectez contactul de alarma montat la capota care are un arc si un contactor metalic de vreo 3-4 cm, poate vibreaza pe capota. Sau ma gandesc sa nu fie unul din tampoanele de cauciuc pe care e montat motorul... Aveti vreo idee ce ar putea fi ? Am depistat ce scartaie la mine sub capota ! Capacul negru de plastic care e in spatele bateriei (apropo ce e sub acel capac ?) este fixat in dreapta cu un fel de clema de plastic care intra printr-o gaura in urechea capacului si in tabla. In partea de sus intre ureche si tabla e o bucata de material textil care impiedica scartitul dar dedesupt nu e nimic si acolo scartaie la vibratii. In ultimul timp incepuse sa scartaie mai des, chiar cand inchideam portiera scartaia cand se misca masina. Asa am si gasit de unde vine, am pus pe cineva sa inchida usa si eu ascultam la motor ![]() Nu stiu cum am sa rezolv pt. ca se pare ca e o clema care face tzac si nu mai poate fi scoasa apoi. (scuze pt. "mircãrism" da' daca scriu "tac" nu prea seamana a "tzac"). Eventual inlocuita cu un surub dar mi-e frica sa nu am probleme la garantie, poate or sa zica ca ala avea rol de sigiliu ![]() Atasez si o poza ca sa fie mai clar despre ce e vorba. detaliu_scartz.jpg ( Size: 35.81k ) Number of downloads: 1567 This post has been edited by Cryptic: 23 Dec 2004, 19:41 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cryptic @ 23 Dec 2004, 19:27) Capacul negru de plastic care e in spatele bateriei (apropo ce e sub acel capac ?).... Eventual inlocuita cu un surub dar mi-e frica sa nu am probleme la garantie, poate or sa zica ca ala avea rol de sigiliu Sub capacul ala de plastic se regaseste pe mijloc calculatorul de injectie, iar in laterale releele si sigurantele din compartimentul motor.![]() Clema respectiva de principiu nu are rol de sigiliu decat daca e data cu vopsea... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
emanoel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu putin ulei siliconic, daca zgomotul (scartaitul) provine de la frecarea intre parti de plastic atunci asta este rezolvarea problemei tale. Succes !!. :D
|
--------------------
Opel Vectra
Opel Vectra
- B -xx- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:58 |