hellppppp!, hellppppp!!!
![]() ![]() ![]() |
hellppppp!, hellppppp!!!
andila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
lipsa lichid de racire adika antigel.completeaza si vezi daca mai face asa
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil ai radiatorul spart. Daca dai pe rece mai pierde antigel? Daca nu pierde pe rece si pierde pe cald cred ca radiatorul spart e de vina.
Nu cumva simti si un miros ciudat in cabina? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
andila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 April 07 ![]() |
am adaugat apa si pierde contiunu.
trebuie neaparat sa bag antigrl? adica daca bag antigel nu o sa mai scada/? 30 Sep 2008, 13:37: exact imi pierde aPA NUMAI CAND DAU PE CALDURA!! This post has been edited by andila: 30 Sep 2008, 13:37 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In mod normal acolo se baga antigel amestecat cu apa (50-50).
Pentru cazuri de criza bagi si apa chioara, decat sa lasi sa scada de tot. Daca pierde numai pe caldura e de vina caloriferul. Masina pentru a face caldura da drumul la lichidul de racire (antigel + apa) intr-un radiator. Circuitul pe rece nu implica radiatorul, dar cand dai drumul la caldura lichidul trece prin acest radiator. La tine cred ca e spart radiatorul, de asta pierde pe cadura. Poti sa verifici daca miroase ciudat inauntru sau daca ai apa la picioarele pasagerului din dreapta. In caz de calorifer spart te pregatesti de 2-3 milioane piesa + manopera. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
deci ,in concluzie tu ai radiatorul de caldura spart,cum ti-au zis si colegi de mai sus.urgent il schimbi sau nu mai dai drumul la caldura,acum tu stii ce faci |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
nu trebuie neaparat schimbat caloriferul. baga in vasul de expansiune un flacon de stop leack 2+2 si urmeaza instructiunile de pe eticheta. ai sa constati ca nu o sa mai curga caloriferul
trebuie sa deschizi aeroterma pe cald si sa incalzesti tare motorul apoi sa faci un drum de vreo 20 minute. bafta |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Gresit!
La Solenza prin radiatorul de caldura circula antigel tot timpul si pe cald si pe rece. Butonul de caldura actioneaza o clapeta care face sa intre in masina aer cald sau aer rece. Chiar daca era spart radiatorul de caldura vedeai imediat, pentruca el este in interiorul masinii si iti curgea lichidul in masina. Despre faptul ca pierde apa numai cand dai pe caldura nu stiu ce sa zic, sunt si eu curios. Sa vedem poate ne lamureste cineva. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
Andy_ACS |
![]()
|
@ianacosti s-ar putea sa ai dreptate. Cum am zis eu cred ca e la berlina (cu robinet de inchidere).
Merge incercat si cu "stop leak". Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Da, la berlina e asa.
Mi-a picat fisa. Daca nu mai baga caldura inseamna ca scade apa mult si nu mai circula prin radiator. Vezi si tu pe unde curge: Ori in masina si e radiatorul de caldura spart (dar ar trebui sa scada si cu caldura oprita), ori pe sub masina si depistezi usor. Da si tu mai multe detalii. Motorul merge bine? Uleiul cum e? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
E o chestie tare ciudata la tine,cred ca are dreptate @ianacosti cloriferul la Solenza nu are robinet(cel putin asa spune cartea,nu am desfacut sa verific).
Daca ar fi spart atunci ti-ar baga abur cu miros caracteristic de antigel in masina cand ai da drumul la caldura. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:53 |