probleme arcuri spate, jantele ating
![]() ![]() ![]() |
probleme arcuri spate, jantele ating
ramsen |
![]()
|
||
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Attached thumbnail(s) slz1_013.jpg ( Size: 404.32k ) Number of downloads: 151 |
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
problema mea s-a rezolvat.am schimbat si amortizoarele si nu o mai lasa sa atinga sau sa isi mai faca balans in sus si in jos.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ramsen |
![]()
|
da asta este nu mai atinge janta de acea tabla a caroseriei.va multumesc ptr informatii
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
In urma unui drum mai lung si cu greutate in masina am vazut exact unde imi ating anvelopele:exact in aceleasi puncte marcate de tine,in bucatile alea de tabla ramase aiurea.Rezolvarea problemei se va face cu un polizor sau flex,apoi vopsit.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ramsen |
![]()
|
m-am gindit si eu cu un polidisc dar daca desfaci pe parte stg bara din surub si o indepartezi obs ca acea tabla unde atinge este practic aripa si semiaripa eu am lovito cu ciocanul un pic si tot asa facea.solutia a fost inca un arc pe interiorul celui original si telescoape pe gaz si nu imi mai ating.ating numai atunci cind in dimb sau gropa este aruncat spatele si la revenire ating.asa ca in special telescoapele pe gaz nu o lasa iar arcul cel nou nu o lasa sa duca in jos rau.bafta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ramsen |
![]()
|
salut
va anunt ca problema mea am rezolvat-o foarte bine.de ce spun asta pentru ca ieri am avut un drum pe la taranoaia,iar in masina am fost 4 persoane si ceva prin portbagaj,si nu mi-a mai atins nici un pic.deci este bine ce am facut la masina sau ce i-am pus pe spate sa nu imi mai atinga.va salut |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:13 |