desfacut al 3-lea stop de la luneta, chiar trebuie sa ma duc la mecanic ??
![]() ![]() ![]() |
desfacut al 3-lea stop de la luneta, chiar trebuie sa ma duc la mecanic ??
sad |
![]()
|
||
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Eu am cumparat din Kaufland Brasov o surubelnita cu 4 capete torx, 4 in cruce si patru normale cu 35 ron. E galbena si are manerul mai gros.
Are si clichet. In Real am vazut o trusa cu surubelnita cu acumulator si vreo 50 de capete 40 ron. Mergi si cauta. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 22 Oct 2008, 08:26) costi nu stiu ce m-as fi facut fara linkul tau.. m-ai salvat.. you`re the best ... ![]() sa revenim.. ma duc azi in praktiker and stuff sa caut "torx" sa imi schimb si eu beculetul ala idiot... se poate inchide topicul multumesc ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Sa nu te zgarcesti si sa-ti iei unele "3 la zece mii". Alea proaste se "mutileaza repede" sau se rup, mai alez ca la tine surubul are deja capul uzat de la alte imbusuri si ce ai mai incercat tu pe acolo.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
sad |
![]()
|
nu m`am zgarcit.. am fost la praktiker si am luat doua "mustiucuri" (nu stiu altfel cum sa le zic) si erau doua t20 la vreo 50-60 de mii nu stiu exact cat.. si surubelnita cu capete diferite aveam eu .. si gata treaba
![]() surubul ala nu s-a tocit.. ca am incercat in niste limite normale.. nu am fost "tzarä" sa dau in el de nebun.. totul e ok ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:53 |