vopsele auto la carefur...mai sunt sau nu?, in cta nu prea
![]() ![]() ![]() |
vopsele auto la carefur...mai sunt sau nu?, in cta nu prea
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Magazinele de piese auto (deci si cu vopseluri) s-au desfiintat cumva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cauta pe unde vrei bleu-gri 616, sa imi spui daca gasesti spray la 9 ron 300 ml..sau cat era....ca asa gasesc la 14 RON..comparativ cu 9 ron la carefur, aceeasi calitate.....preturi diferite..ce merita sa iau?
|
--------------------
Dacia
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai nevoie.
Prin Bucuresti lumea nici la wc nu se poate duce decat daca "e la mol/carfur/cora etc". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
am nevoie de bleu gri 616. din sprayurile de la carefur eram foarte multumit, culoarea este exact ca a masinii.
si pretul era OK. ma deranjeaza pretul mare al magazinelor cu vopseluri(14 lei pe acelasi spray). This post has been edited by cristitranca: 19 May 2008, 16:10 |
--------------------
Dacia
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Fara suparare .... dar daca zici ca ai mai folosit vopseaua ... ai mai lovit cumva masina ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
ai gasit si tu motiv de folosit vopsea
![]() are 10 ani vopseaua de pe masina, pe unde e rugina dau cu smirghel, cu kit si ramane urat.....ce fac? las asa? nu, dau cu vopsea ![]() vara trecuta am lucrat desul la ea, acum nu mai am prea mult. grila de la calorifer trebuie sa o vopsesc si pe int si pe dinafara, usile pe unde a sarit/s-a umflat vopseaua trebuiesc vopsite...zgarieturile facute de zdrentele de vecini.... |
--------------------
Dacia
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
N-am nimerit
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE ai gasit si tu motiv de folosit vopsea QUOTE N-am nimerit nu ma bag ![]() la brick ai incercat? io de-acolo am luat vospea care s-a potrivit perfect...nici nu se cunoaste unde am dat ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
I-au zgiriat-o colegii , ca vine cu masina la scoala si se dau fetile la 1300 .
![]() Sau unu caruia i-ai frinat brusc in fata . This post has been edited by logan1.5dci: 20 May 2008, 00:05 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
e 1310 , te rog frumos
![]() colegele mele nu au gheare in halu asta |
--------------------
Dacia
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:48 |