DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Andrei Gheorghe a scuipat pe politisti

vijelie
post 19 May 2008, 15:58
Post #31

membru violet

Group: Members
From: Bucuresti

@alex: Brrr... asa e.

Cu sau fara flegma, atitudinea Marelui Mogul spune totul wink.gif
Eu unul nu mi-as permite.

This post has been edited by vijelie: 19 May 2008, 15:58

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 19 May 2008, 16:03
Post #32

...........................

From: Mangalia

Un nesimtit si o scirba, tot aceeasi parere am avut-o si despre Marian Iancu cind a scuipat acel cameraman de la protv.

This post has been edited by bobo77: 19 May 2008, 16:03

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
A l e x
post 19 May 2008, 16:05
Post #33

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Cel mai tragic nu e nici ca Andrei Gheorghe s-a urcat baut la volan, si nici ca i-a scuipat si n-a patit nimic. E tragic ca ce s-a intamplat nu numai ca e ceva obisnuit si se intampla destul de des, dar ca motivul pentru care nu se intampla mai des e ca ceilalti n-au spate, nu ca ar fi mai civilizati.

Mie imi placea 13-14 cu Andrei acum multi ani, si tipul mi s-a parut ok intotdeauna, dar sufera prea mult de el si tara in care traim ii incurajeaza comportamentul. Dar nu asta ma enerveaza, la fel cum nici faptul ca cei de la conducere fura tara, ma enerveaza ca FOARTE MULTI ar face fix la fel, doar ca nu pot. De aici toate problemele tarii ...

P.S. = Muttley, daca ai ceva sa-mi spui poti folosi PM-ul, nu mai posta off-topic aici. Data viitoare ai warn.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
WNS
post 19 May 2008, 16:05
Post #34

Membru

Gestul vedetei autohtone tine pana la urma de demnitatea lui, care lipseste cu desavarsire, respectul de care da dovada si ingamfarea care din pacate este singura existenta in cazul sau.
Dintotdeauna oamenii normali au avut mai multa demnitate tocmai datorita lipsei ingamfarii.

--------------------
Audi A4 B7 2.0 TDI-2007-Multitronic
Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
+
cristyyy2003
post 19 May 2008, 16:11
Post #35

R.I.P. Marli

Il doare pe el fix in soseta piciorului stang de ce zice lumea de demnitatea lui.
Imi mentin parerea ca tragic este faptul ca acest individ (si foarte multi ca el) se urca bauti la volan si pun in pericol vietile altora care circula corect si se regasesc in statisticile anuale, la categoria "decedati". sad.gif

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
DrK
post 19 May 2008, 16:26
Post #36

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

prietene... a baut o bere radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
luck33ro
post 19 May 2008, 16:44
Post #37

Membru autentic

Am vazut in filmarea aia doar un gest de scarba si nici un scuipat ...cred ca multi din noi macar au gandit un asemenea gest, iar altii au injurat pe bune "brava politie romana". Daca scuipa, acum avea dosar penal pentru ultraj, fiindca Gheorghe nu se are bine autoritatile. E recalcitrant, daca e sa folosim limbajul de lemn al "organelor". Nu m-a impresionat deloc filmuletul smile.gif

This post has been edited by luck33ro: 19 May 2008, 16:45

--------------------
+
Mihai Simon
post 19 May 2008, 20:19
Post #38

Membru Hunedorean

From: Petrila, judet HUNEDOARA

QUOTE(MAERSK @ 19 May 2008, 15:53)
Aveam o părere mai bună despre individ...
*

o scarba de om... mad.gif aceeasi parere am avut-o si o sa o am si in continuare!!!

--------------------
ex Dacia 1310 L Break 1994 - -
Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile.
+
ghertzoi
post 19 May 2008, 21:29
Post #39

Membru autentic

From: varza a la cluj

pana la aceasta ora eram de perfecta parere cu ce ati scris majoritatea, ca a fost jenant Gheorghe...totusi adineauri am citit si punctul lui de vedere, daca ceea ce zice e adevarat atunci poate il blamam pe nedrept: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...-prin-SMSVIDEO/

poate adevarul e undeva la mijloc!

aaa....si nu dati in mesager biggrin.gif

This post has been edited by ghertzoi: 19 May 2008, 21:33

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
WNS
post 19 May 2008, 22:15
Post #40

Membru

E penibil, are niste justificari copilaresti.
Mi-a placut unul dintre comentariile adaugate la articol:
"Gheorghe victima! Inca o data! Vai ce urat din partea politistilor, ziaristilor, televiziunilor, colegilor, in sfarsit a tuturor. Toata lumea ii vrea raul, saracul. Am plans. Dar am tras 6 pahare si mi-am revenit ..."
Sper sa nu se supare autorul ca mi-am permis sa-l citez, dar m-am prapadit de ras radmasa.gif

This post has been edited by WNS: 19 May 2008, 22:16

--------------------
Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
+
ady85btz
post 19 May 2008, 22:38
Post #41

Membru onorific

daca era in state imediat il puneau la pamant si-l arestau...pacat sa sunt prea lasii gaborii nostri sa ia atitudine sleep.gif

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
A l e x
post 19 May 2008, 23:12
Post #42

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Am citit interviul cu Gheorghe si parca i-as plange de mila, doar ca el spune ca s-a enervat cand a vazut paparazzi si s-a prins ca au lucrat "impreuna," dar daca va uitati atent la clip nu se uita nicio secunda spre obiectiv.

Daca l-ar fi vazut, fiind atat de nervos, credeti ca nu s-ar fi uitat macar o data acolo ? Ca sa nu mai zic ca probabil ar fi venit spre ei ? Din clip nu mi se pare ca ar fi stiut de ei...

Dar uitandu-ma mai atent la gestul in sine, intr-adevar se pare ca nu scuipa ci doar face o miscare de genul "ti-as da un cap in gura" tongue.gif

Cum a spus cineva mai sus, probabil adevarul e undeva la mijloc.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
luck33ro
post 20 May 2008, 00:59
Post #43

Membru autentic

Paparazzi din asta traiesc...normal ca dadea mai bine pe stiri: Andrei Gheorghe a ucis in direct...dar era cam greu. Chestia cu scuipatul se potrivea mai bine. Sa nu uitam ca are "prieteni" la revistele de scandal. Inclusiv faza cu fumatul i-au aranjat-o tot aia. smile.gif Sunt convins ca nu a scuipat. Nu e genul de fotbalist biggrin.gif
Politistul a iesit imediat din masina dupa gestul respectiv...ati observat cumva ca se stergea de flegme? Este un gest reflex, dar el nu exista.

De aia nu citesc Can-can, Ciao si alte tampenii de reviste cu VIPuri, fiindca mananca mult rahat . Sunt reviste ieftine ptr. femei casnice sau pensionare.

This post has been edited by luck33ro: 20 May 2008, 01:20

--------------------
+
Ionescu
post 20 May 2008, 06:57
Post #44

Membru autentic

From: Romania

Sincer, eu ma uit spre esenta lucrurilor, poate ca distanta imi da oarecare unda de obiectivitate. Problema este asa: pana unde merge puterea unui individ de a se lua in gura cu o autoritate si ce se poate desprinde educativ de aici?
Pai sa spunem asa: in strainatate, de obicei, nu prea tine poanta. Politia in cele mai multe tari este de temut. Politia are la randul ei sprijin si are un sistem de control bine pus la punct. Desigur ca acesta mai da si gres uneori, ca deh, erori sunt peste tot. Vrei sa te iei in gura cu autoritatea? Foarte bine, ai justitia la indemana. Si acolo poti aduce probe si te poti "bate" cu ei pana nu mai poti. Insa a te lua in gura cu autoritatea la modul, chiar si al unei glumite, este nepermis. In cel mai favorabil caz, te alegi cu dosar penal si ore de munca in folosul comunitatii si in cel mai defavorabil, cu un glont intre ochi. Regula numarul 1: injuri politia altfel decat prin modalitatea judiciara, ai pus-o, academiceste vorbind.
Ce e la noi? Nimic altceva decat un cerc vicios cum se spunea mai sus. Politaiul, pentru un salariu oarecare ar face orice, ar sta si capra, pentru diverse scopuri. Atentie vorbesc mai ales despre baza piramidei, care e cea mai importanta. De multe ori i-am auzit si poate pe buna dreptate, ca domle nu am facut nimic pentru ca am si io o familie si copii de hranit. La fel si cu atitudinea umila in fata unuia ca Andrei Gheorghe, o vedeta TV. Mentalitatea s-a activat imediat: mai agentule partener, nu ne luam de asta, ca avem si noi familii si copii de hranit, nu putem sas ne aruncam salariile pe cheltuieli de judecata, pe care probabil noi le-om plati, caci institutia la care lucram in mod sigur nu ne va sprijini.
La asta ce se adauga? Pai presa... Care in loc sa fie mecanism de control, este element de instigare. Pai cate reportaje nu am vazut la TiVi, cu intersectii grele, in care cativa amariti de agenti se chinuiau sa dirijeze si soferii ii injurau in fata camerelor? Asta se cheama subminarea autoritatii. Iar TiVi-urilor le-a placut. E cool si face rating sa dai de 5 ori pe minut un politai injurat de soferi. Foarte prost mecanism a ales presa: rezolvarea problemelor prin subminarea autoritatii si instigare, fara nici un fel de actiune educativa.
Politia nu e singura institutie. Ce face mai mult rating? Un reportaj educativ despre cat de dur au fost sanctionati si ce consecinte grave au niste elevi care au filmat ca bateau o profa sau e mai cool sa zici ca e cool sa faci asa ceva si sa postezi pe net? Ca o concluzie... Ce naste din presa, dan diaconescu/andrei gheorghe/etc. se numeste...

--------------------
Dacia Duster 2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP
Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
+
argon
post 20 May 2008, 07:18
Post #45

Mesaj semiautomat

nu e nici o certitudine ca a scuipat, poate fi un gest de sila...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Lostboy
post 20 May 2008, 07:38
Post #46

Finding my way!

QUOTE(argon @ 20 May 2008, 07:18)
nu e nici o certitudine ca a scuipat, poate fi un gest de sila...
*

Corect, putea să-i înjure și să facă gestul ăsta să le arate cât îi este de scârbă.
Să nu se înțeleagă greșit, nu am sentimente pozitive nici negative față de o astfel de persoană.

--------------------
. . .
+
Solon
post 20 May 2008, 08:21
Post #47

Membru autentic

Dar uitandu-ma mai atent la gestul in sine, intr-adevar se pare ca nu scuipa ci doar face o miscare de genul "ti-as da un cap in gura" tongue.gif

Cum a spus cineva mai sus, probabil adevarul e undeva la mijloc.
*

[/quote]
Ai si tu dreptate. Dar,hai sa va intreb ceva: Pe voi cand va opreste politia-buna,rea, corupta, facuti in pantaloni sa nu se ia in gura cu pilosi-aveti astfel de gesturi de agresiune, de intimidare fizica-nu verbala-,de imprastiere a sputei pe organele statului?
Eu nu! Ma opreste politia, ma racoresc daca vad ca mananca bors si dupa aia semnez de contraventie! sad.gif
Ca sa concluzionez: Gheorghe oricum e un golan plin de aere!
PS: Mare fraier politistul! Era dublu fata de prostul ala de Gheorghe! Ce bucati ii dadeam! biggrin.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
M i h a i
post 20 May 2008, 08:56
Post #48

Ba nu faceai nimic Solon.de frica sa nu iti pierzi locul de munca....In fața monitorului toti suntem rambo....

--------------------
------ ------ ------
+
Solon
post 20 May 2008, 08:58
Post #49

Membru autentic

Ce legatura are locul de munca cu ce am postat eu mai sus?
Faza cu monitorul, las-o balta, si azi dimineata m-am certat cu un politist in trafic, ca sa ma racoresc! A dat drumul si la cei de pe prioritate si la cei de pe cedeaza si tot el imi facea semna sa ma bag, desi aia veneau o viteza! wacko.gif

--------------------
+
M i h a i
post 20 May 2008, 09:08
Post #50

QUOTE(Solon @ 20 May 2008, 08:58)
Ce legatura are locul de munca cu ce am postat eu mai sus?
*

Ai postat : PS: ''Mare fraier politistul! Era dublu fata de prostul ala de Gheorghe! Ce bucati ii dadeam! biggrin.gif''

Din asta ce intelegi tu? Eu am inteles ca daca erai in locul politistului il bateai nu?? blink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
Solon
post 20 May 2008, 09:10
Post #51

Membru autentic

Corect, asa am scris!
Si ma rog, daca as fi poltist, de ce mi-as pierde locul de munca daca il capacesc, sau il ating wink.gif nitel, pe un taran imputit care ma scuipa?
Apropos:Nu exista politist dat afara! De obicei se da un 10% penalizare la chenzina!

--------------------
+
M i h a i
post 20 May 2008, 09:13
Post #52

Daca erai politist si bateai un vip mai mult ca sigur ca erai dat afara... wink.gif Iti dai seama ce scandal iesea in media...

This post has been edited by MHY: 20 May 2008, 09:14

--------------------
------ ------ ------
+
Solon
post 20 May 2008, 09:22
Post #53

Membru autentic

Si uite asa revenim la tratamentul preferential pe care il au "vedetele"!

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...rin-SMS--VIDEO/

radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Solon: 20 May 2008, 09:24

--------------------
+
argon
post 20 May 2008, 09:40
Post #54

Mesaj semiautomat

ce conteaza daca a fost comanda sau nu, a fost prins baut la volan si gata....nu-l inteleg pe individul asta, e om in toata firea si se comporta ca un copil tembel gen Sisu.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
dizzy
post 20 May 2008, 10:21
Post #55

Work smart not hard!

Jalnicul AG zice ca a baut grappa, nu vodca. Pai si grappa are tarie de cam 40-60 grade, deci cam tot aia e, dpdv al efectului. AG asta mi se pare un gunoi trist si atat, nici macar nu merita alt comentariu! Politia s-a comportat foarte civilizat in cazul asta.
Iar daca nu are probe legat de aia 40 EUR a cam decalotat-o!

This post has been edited by dizzy: 20 May 2008, 10:27

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
adip
post 20 May 2008, 11:21
Post #56

Banned

From: Melbourne, Victoria

A nu se intelege ca sunt de acord cu gestul lui Andrei Gheorghe, dar: io-n locul lui i-as da in judeacata pe toti astia care sustin ca a scuipat. Sa vina cu dovezi ca a scuipat, altfel sa plateasca daune morale si interese, ca doar l-au dat afara de la serviciu smile.gif
Ce boala am pe toate ciurucurile astea de ziaristi de mahala care traiesc doar din delatiune.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
22CMM
post 20 May 2008, 11:28
Post #57

Membru

Sal.
Auziti si boierul l-a scuipat pe Mos Ion Roata si n-a patit nimik, dar Mosul a intrat in istorie. radmasa.gif

<span class='edit'>20 May 2008, 12:28:</span>
Deci la noi e treaba veche obiceiul unui astfel de "salut"

This post has been edited by 22CMM: 20 May 2008, 12:08

--------------------
Dacia Super Nova 2003 - PH22CMM
Zboara puiule, zboara...!
+
adip
post 20 May 2008, 11:39
Post #58

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(22CMM @ 20 May 2008, 19:28)
Deci la noi e treaba veche obiceiul unui astefel de "salut"
radmasa.gif
Chiar ma gandeam, uite ce repede si-a facut AG dintr-o data "prieteni" dupa un presupus scuipat. Ce sa zic, ne-am mai gasit o tinta pe care sa ne varsam frustrarile! Oare cati dintre voi s-au revoltat de ex. cand al doilea gherțoi al tarii a.k.a. Gigi Becali a afirmat ca iin geanta aia cu bani de la cluj a uitat sa puna niste vibratoare pe care sa si le bage procurorii in gura?

http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-302...u-procurori.htm

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
WNS
post 20 May 2008, 14:07
Post #59

Membru

Chiar daca militianul ala a fost pe mana cu paparazzi, tot nu mi se pare o scuza serioasa pt a te urca la volan dupa ce ai baut o tuica. Mai ales cand esti o persoana publica si multi adolescenti te urmaresc, dorindu-si sa devina ca tine. Ba din contra, mi se pare ca militianul ala e destul de dezghetat la minte daca l-a dus capul sa lucreze atat de "calificat", pt ca in fond si la urma urmei si-a facut treaba pt care este pus acolo, a eliminat de pe sosea un conducator auto care cu buna stiinta a incalcat legea si care poate fi cauza unui accident. Pt ca in cazul alcoolului nu este vorba despre o intamplare sau neatentie, cum se poate intampla in celelalte cazuri (fortarea galbenului de la semafor, trecerea de pietoni, etc), stia foarte bine ce a baut si totusi s-a urcat la volan.

--------------------
+
vijelie
post 20 May 2008, 14:24
Post #60

membru violet

Asta e cam gogonata:

"...mi se refuză dreptul de a merge în mașină"

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed TopicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th June 2025 - 22:00
Forum Renault