Andrei Gheorghe a scuipat pe politisti
![]() ![]() ![]() ![]() |
Andrei Gheorghe a scuipat pe politisti
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Va plangeti ca politistii sunt plangaciosi si fricosi, dar ca sa aplice legea cum trebuie trebuie sa fie ''cineva'' in fata omului de rand...si nu-l face ''cineva'' felul cum e ca om ci legile, si atitudinea cetateanului fata de politistul ala care e luat la misto de toti.
Daca de fiecare data cand esti oprit te simti ofuscat, si indignat pe faptul ca esti tras la raspundere pentru greseli esti un cetatean infect. Nu faci o favoare sa-i arati permisul si sa raspunzi in fata unor reguli, ci e o obligatie. Multi nu inteleg ca daca ai o atatudine din asta fata de politie nu e doar intre tine si politist e intre tine si societate si restul oamenilor. Gheorge pana la urma nu s-a certat cu un simplu individ care are o slujba in uniforma.S-a certat cu noi pana la urma.Toate conventiile astea,legile sunt facute ca noi sa fim protejati. Daca un individ din asta nu respecta pe omul ala care e pus sa te protejeze ar trebuii sa avem cu totii o problema cu el. Asa ca atunci cand spui"Eu nici nu ma dadeam jos din masina...." tu ai o problema cu mine, ca membru al unei societati care doreste sa fie in siguranta, nu sa dea un nemernic beat cu masina in copiii mei. Faptul ca politia nu poate sau uneori nu doreste din diferite cauze este alta treaba. Omul din spatele politistului e un om ca ceilalti, eu vad profesori, doctori, vanzatori, functionari la fel de "nedrepti" ca un politist... Dar daca noi punem un paznic la proprietatea noastra, si unul vine si-l scuipa in fata cred ca suntem imbecili sa apreciem ce face gheorghe....e acelasi lucru. Daca el saracul e prost si nu poate sa ne apere incercam sa-l facem mai puternic nu sa ne batem joc de el. This post has been edited by Arhimede: 20 May 2008, 15:35 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
luck33ro |
![]()
|
Arhimede daca nu-ti cunosti drepturile, ca si cetatean, e mai bine sa nu comentezi. Probabil ca nu-ti cunosti nici obligatiile pe care le ai la volan. Legea e valabila si pentru politie si pentru cetateni, toti trebuie sa o respectam. Daca politistul iti spune sa te pisi in public o faci? Daca am dreptul/obligatia sa stau in masina cand sunt oprit pentru control dc. sa nu-l folosesc?
![]() |
--------------------
**
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ce naiba...
Adica il vedem pe golanul ala cum se da la gabori si pe urma "Vai nu m-au lasat sa intru in masina!". Are vreo dovada in afirmatia asta? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cred ca nimeni nu l-a obligat pe Gheorge sa se dea jos din masina.Nimeni nu l-a obligat sa nu scuipe nimeni nu l-a obligat sa nu vorbeasca urat......dovada e ca a facut-o.
Se vede ca nu intelegi nimic din ce-am spus. Daca esti rugat 40 de minute sa sufli in etilotest, vina politistilor e ca au fost prea indulgeni cu tine.Gheorghe ar putea sa-i acuze pe politisti ca doreau sa-l supuna la perfersiuni sexuale orale cu etilotestul..... Si culmea culmilor pe care si tu o sustii e ca dreptul tau e sa nu parasesti masina desi legea spune ca nu ai voie sa stai la volan sub influenta alcoolului. Pe-asta chiar nu o inteleg.Rog un coforumist mai inteligent sa-mi explice. AI DREPTUL SA STAI IN MASINA PE DURATA CONTROLULUI DACA ESTI TREAZ NU MANGA!!! Daca o chestie atat de evidenta nu e inteleasa ma chinui degeaba cu treburi mai subtile. E ca si cum i-as acuza pe politisti ca intra la mine in casa fara mandat, si ma retin fara motiv, dar omit faptul ca eu sunt in casa altuia si ca i-am lasat aluia un cutit in spate, iar banii lui sunt in mainile mele. This post has been edited by Arhimede: 20 May 2008, 16:30 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
luck33ro |
![]()
|
Arhimede bati campii...m-am lamurit. Manga, scuipati, perversiuni (asa e corect), rugaminti, plansete ale politistilor, Tu esti politistul scuipat sa inteleg? ca vad ca ai date exacte .
![]() |
--------------------
**
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai inainte sa vorbesti citeste toata povestea.Scuze pentru perversiuni:)..mai greseste omul.
Altul care rade cand nu e cazul. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 May 2008, 15:32) Ar fi bine daca cineva cu studii juridice ne-ar putea lamuri ce putea sa faca dpdv LEGAL domnul politist. - in cazul in care a fost scuipat (daca a fost, eu cred ca da) trebuia sa il retina si apoi sa efectueze demersurile necesare pentru intocmirea dosarului pentru infractiunea de ultraj, competenta o are procurorul - pentru faptul ca a condus sub influienta bauturilor alcoolice se retine permisul + amenda (ceea ce s-a si intamplat) nu cred ca paparazzi erai vorbiti cu politistii, mai degraba au dat un apel la 112 si au reclamat fapta si au solicitat luarea masurilor, asa este la moda in ultima vreme, iar politia e obligata sa verifice reclamatia fapt pentru care l-a oprit |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
luck33ro |
![]()
|
http://www.juridice.ro/stiri-juridice/flux...ul-politia.html
citam: "Eu l-am vazut pe domnul agent Vlad cum a sunat de fata cu mine, pe telefonul personal, spunand "veniti repede ca l-am oprit, e aici". Am si martori. O sa-i cer sa-mi faca listingul la telefon." Aici Gheorghe si-a dat seama ca a fost lucrat ![]() Sau poate agentul isi chema familia sa le dea autografe?! ![]() Politistii l-au tinut mai mult in zona (40 de minute dupa cum spune el) fara sa sufle in fiola, desi omul a cerut asta, pentru ca alcoolul sa ajunga cat mai bine in sange ![]() ![]() De acum incolo cei cu geamuri fumurii astepta sa fie opriti in trafic si pusi sa sufle in fiola. Ba ce geamuri fumurii ai ...inseamna ca esti beat ! ![]() |
--------------------
**
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 May 2008, 21:57) http://www.juridice.ro/stiri-juridice/flux...ul-politia.html citam: "Eu l-am vazut pe domnul agent Vlad cum a sunat de fata cu mine, pe telefonul personal, spunand "veniti repede ca l-am oprit, e aici". Am si martori. O sa-i cer sa-mi faca listingul la telefon." Aici Gheorghe si-a dat seama ca a fost lucrat ![]() Sau poate agentul isi chema familia sa le dea autografe?! ![]() Politistii l-au tinut mai mult in zona (40 de minute dupa cum spune el) fara sa sufle in fiola, desi omul a cerut asta, pentru ca alcoolul sa ajunga cat mai bine in sange ![]() ![]() De acum incolo cei cu geamuri fumurii astepta sa fie opriti in trafic si pusi sa sufle in fiola. Ba ce geamuri fumurii ai ...inseamna ca esti beat ! ![]() - nici unul din aspectele mentionate mai sus nu schimba cu nimic situatia lui si mai ales nu justifica gestul sau ( daca l-a facut) - faptul ca el (sau avocatul) o sa ceara listingul de la telefonul personal al politistului asta nu inseamna ca o sa il primeasca , asta in cazul se vor rezuma la contestarea procesului verbal - faza cu geamurile fumurii e vrajeala clar, la fel ca si explicatiile date de el ( povesti de adormit copii), dar asta conteaza prea putin sau deloc This post has been edited by ionelpopa83: 20 May 2008, 23:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu mi s-a parut ca a dat explicatii. Din contra, a relatat exact si si-a recunoscut imediat greseala. Oricine se poate enerva cand vede ca e luat de prost! Inca odata repet, AG nu a scuipat, asa cum nu se vede din film, cum a spus-o el si cum a comunicat politia. Ca sunt unii care nu-l inghit asta e alta poveste . In general am obs. ca cei cu educatie redusa ii sunt mari dusmani
![]() |
--------------------
**
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pana la urma care-i faza ? Andrei Gheorghe a baut si i-au luat permisul. Nu e nici primul nici ultimul.
Eu nici macar nu gust alcool daca sunt cu masina. El de ce nu s-a putut abtine ? E persoana publica, cunoscut de oricine, normal ca e urmarit de paparazzi, normal ca sunt multi care abia asteapta sa-l prinda gresind. Si l-au prins. Vrei sa fii vedeta, sa conduci sprituit si sa n-ai paparazii pe urme...cam multe... Pe mine chiar nu ma intereseaza daca i-a fost planuit ceva... foarte bine ca a fost planuit, ca poate iau si altii aminte... This post has been edited by andu911: 21 May 2008, 00:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 May 2008, 23:46) Nu mi s-a parut ca a dat explicatii. Din contra, a relatat exact si si-a recunoscut imediat greseala. Oricine se poate enerva cand vede ca e luat de prost! Stii ce cred eu ca il doare pe AG? Ca s-a facut de cacao pe TV! Nu il intereseaza ca s-a urcat baut la volan (nu vreau sa stiu cat a baut sau ca altii beau mai mult), nu il intereseaza ca si-a aratat dispretul fata de autoritati (in fine, niste politisti) intr-un loc public, nu il intereseaza nimic. Pe el il roade ca i s-a stirbit prestigiul de personaj cool si ca cei cu educatie redusa (care ii sunt dusmani ![]() E la limita legala a prostiei sa iti dai seama ca daca esti persoana publica ai face bine sa nu te urci baut la volan, sa nu ai geamuri negre (adica aia te tot opresc sa te-ntrebe de autorizatie si iti fragmenteaza viata cu chipiurile lor) si, daca stii ca esti filmat, sa incerci sa nu te dai in stamba. So, nu a fost luat de prost, el era chiar prost in momentul acela. Probabil ca asta l-a enervat. Marele moderator, marele inteligent, marele Cool Hand Luke este pus in dificultate de un echipaj de politie si un etilotest ![]() |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu sunt fan Andrei Gheorghe in nici un caz , dar Orban a lovit beat fiind o fata pe trecerea de pietoni - oare ati uitat - si nu a patit nimic . Legea nu e pentru toti?
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
luck33ro |
![]()
|
Diferenta e ca Orban e la putere iar Gheorghe e mereu in "opozitie"...
![]() |
--------------------
**
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Subiectul o sa se "raceasca" si o sa "ramana cum a cazut".
Lumea uita repede (vezi cazul mai sus mentionat, Orban). P.S. Vorbim vorbe in momentu' de fata! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dam si noi un "closed" ca deja incep off-urile?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pana la urma cine nu il suporta pe AG o sa spuna ca a scuipat si ca este un nenorocit...
![]() @vijelie: colega, tu intrebi daca AG are dovada la ce a spus? Te intreb si eu pe tine: Tu ai dovada ca a scuipat? Hai sa o lasam balta ca nu o sa ajungem la niste concluzii... Nu avem cum... Unii il dispretuiesc pe AG pentru ca in tinerete probabil le-a inchis telefonul in nas cand era la ProFM ... Dar probabil toti l`au laudat si aplaudat cand l-a facut de kkt pe becali live la televizor sau cand a aparut in piesa "parazitilor". |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Arhimede |
![]()
|
Eu eram fan 13-14 cu Andrei, si urmaream si celelalte emisuni pe care le-a prezentat. E un timp istet si ii merge capul dar nu-i suficient.Cred ca ma pot considera obiectiv atata timp cat i-am apreciat munca si am consumat productiile marelui guru media.
Cred ca aceiasi atitudine ar fi avut-o si Andrei Gheorghe fata de un dobitoc ca el. ![]() Nu pot sa sar peste comportamentul lui in societate, pentru ca i-am apreciat munca profesionala.Asta ar insemna sa fiu subiectiv. Ce ma enerveaza la culme e ipocrizia marelui Gheorghe care dadea lectii de morala tuturor. In filmuletul de pe cancan se vede foarte clar cand da o flegma in masina, poate in instanta ar fi greu de probat:)....dar pentru noi e clar. This post has been edited by Arhimede: 21 May 2008, 13:22 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
luck33ro |
![]()
|
Arhimede unde vezi tu flegma aia? Ai vazut cumva un alt filmulet decat cel dp. youtube? sa ne dai si noua linkul ....
![]() Cand spui noi la cate persoane te referi ? ![]() This post has been edited by luck33ro: 21 May 2008, 13:29 |
--------------------
**
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Noi, admiratoarele
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Arhimede |
![]()
|
Secunda 27, daca aia nu-i flegma .......inseamna ca-i un tic luat de la Academia Romana.
Dar nu inteleg ce esti asa pro-Georghe.Ai bucurii la el? ![]() Nu l-o fi scuipat, ok, dar se vede ca face urat, si pana la urma a ramas fara carnet, ce atata discutii....are o atitudine de rahat desi el a baut. Tu acum poti sa contesti si faptul ca a baut....sau ca nu esti sigur ca e Andrei Ghoerge.Daca de fapt nu a ramas fara permis?Daca politistii lucrau la Cancan si aveau doar uniforma de politist? Sigur daca sunt pe bune politisti au impartit banii de la cancan cand s-au intors la sectie. This post has been edited by Arhimede: 21 May 2008, 13:37 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
luck33ro |
![]()
|
Reciteste topicul si nu te mai da rotund ca ai invetat tu roata!
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai nici nu incerc sa te fac sa crezi ca am invetat roata.Incerc doar sa-mi exprim dezacordul fata de gestul lui AG(ca a scuipat ca doar s-a prefacut..n-are relevanta), si de faptele lui, a condus baut, si ca s-a manifestat in halul ala fata de politisti, prosti, buni...sunt acolo sa opreasca niste dobitoci ca AG, care la urma urmei iti pun tie viata in pericol.Si chiar nu vad de ce nu intelegi lucrul asta, pentru ca e prima ideie pe care trebuie s-o tragi din toata treaba asta.
Nu-s de acord cu un gest al lui si cu cele 2 fapte ale lui ca sa ma exprim pe placul tau,si nu-s de acord nici cu cei care ii dau dreptate. Ma intreb daca ii dadeai dreptate si dupa ce te lovea pe tine sau pe cineva cunoscut. Cu ce nu esti de acord?Contesti faptul ca a condus baut?Ca s-a manifestat ca un om prost, ca a facut gesturile alea? Ca politia a fost sau nu alertata de cancan...ma doare-n cot, dar chiar si asa e un lucru bun, ar fi bine sa fie urmariti de cancan toti dobitocii patriei daca in noi nu exista decat miserupism fata de tot. This post has been edited by Arhimede: 21 May 2008, 15:14 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Pana la urma,putin imi pasa ca respectivul a scuipat sau nu.! Problema tine de atitudinea fata de lege ,autoritati si ,de ce nu ,fata de ceilalti .Un individ care este considerat ''vedeta"(fie cititor de prompter,moderator et c.) ar fi normal sa fie un exemplu pozitiv pentru ceilalti.Oare ce si cat ar fi comentat persoana in cauza daca subiectul ar fi fost un altul(functionar,politician sau din alta tagma) ?
This post has been edited by cata70: 21 May 2008, 15:49 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 00:09 |