Vitezometru Takosan, made in turcia, bullshiet
![]() ![]() ![]() |
Vitezometru Takosan, made in turcia, bullshiet
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Revenirea o face arcul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
e posibil sa se fi decalit? arcul ala se gaseste?
sau poate la un ceasornicar |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E greu de recalibrat...
|
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
mecanismul are in el f multa vaselina neagra, grafitata banuiesc.
unii zic sa o las, altii sa nu. voi cum stiti ca este, are sau nu vaselina vitez in el, intre magnet si platoul pe care e fixat acul?????? |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Dar nu mai bine te duci tu la remat, ala pe centura ( dupa IMGB) si iei unu de acolo?? Sunt foarte ieftine, le desface direct de pe masina, si rezolvi toata problema. Daca nu e bun, te duci si il schimbi.
Succes |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
tzepesch |
![]()
|
e o solutie, daa nu merge al meu ma duc si iau unu.
sunt la faza de montaj acum. abia am resetat contoru de km. bai nene, complicat nu gluma |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia unu nou romanesc de EP
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tzepesch |
![]()
|
hahah, imi dai tu 280lei? numa vitezometru
11 Apr 2008, 21:58: dupa montaj nici vorba sa merga vitezometrul, ba se invarte f greu, ba o ia peste cap, oricum, merg f bine kilometrajele. si am o lumina in bord, mamam mamam, ambient.... mai aveam doar un bec mic de iluminare... pt cine vrea, sa maresca lumina in bord, pe unde sunt becurile, sunt niste placute colorate, verzi la mine, le-am scos si am decupat fereastre pe profilele care sunt in plastic acolo la gaura de bec. e stantat in plastic. This post has been edited by tzepesch: 11 Apr 2008, 21:58 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vasilina nu are ce căuta între magnet și disc.
|
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
da, ok, am sa incerc s-o dau jos. dar daca invart manual axul, fara vaselina acul nu se misca deloc. daca are vaselina sa misca putin.
o sa scot vaselina. 12 Apr 2008, 15:58: nici o sansa, am scos vaselina, nu se misca deloc acum. cred ca magnetii nu mai putere sa creeza camp magnetic. This post has been edited by tzepesch: 12 Apr 2008, 15:58 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sau distanța între magnet și disc a fost dereglată, și este prea mare.
|
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
e posibil si asa ceva,
magnetul avea pe el o tabla, care este in continuare. daca as mai pune o tabla si peste aia oare rezolv? si o lipesc cumva cat sa nu maresc distanta si sa atinga discul. se magnetizeaza? 13 Apr 2008, 19:43: la mana discul, se invarte f. usor si arcul se strange ok si revine, o data ce i-am dat drumul. daca montez ansamblul cu magnetii si invart de axul unde intra cablul, se vede ca magnetul se invarte, dar platoul nu. am probat cupland axul la o bormasina. This post has been edited by tzepesch: 13 Apr 2008, 19:43 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
Foatre slabe piesele astea turcesti si mai sunt si scumpe ca draq.
Pe mine ma dispera la maxim kilometraju pe dacia mea din 2003 . EX: la 65 km/ imi arata 60-70 km/h 60-70km/h ( adica la oricat la ora) oscila de parca il luau dracii. Nici la passatu din 86 nu oscileaza indicatoarele, dar la dacia si in 2003 se permite asa ceva. |
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
tzepesch |
![]()
|
da, stiu ca bordurile astea takosan sunt criminale.
alea mai noi o mai fi ceva de capu lor, sunt mai aratose, mi se pare mie, si mai frumos lucrate decat romanestile, dar ma rog. al meu are de ex, folia cu traseele electrice, masca, tablele, cu gaurile de martori Made in france. numa ca porcaria aia de vitez nu mai merge. kilometrajele merg perfect. le-am gresat toate angrenajele, tzutz. plus ca eu am la bord potentiometru de lumina, cu care ma joc cu intensitatea iluminatului. in genere inutil, dar haios. macar am doua rotite in bord, unu de km, unu de lumina daca as face vitez. as fi f. fericit, ca turometru imi iau digital si-l integrez in bord ca am loc in stg, unde trebuia sa fie turometrul cu ac. This post has been edited by tzepesch: 14 Apr 2008, 08:43 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care aveti ceasuri takosan, cu ac d'ala "stramb" , pe loc unde sta acul de la vitezometru, fix al 0? ca la mine sta la ~5 km/h, asa trebuie?
Attached thumbnail(s) IMG_4567.jpg ( Size: 909.16k ) Number of downloads: 183 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tzepesch |
![]()
|
chill, asa sta si la mine.
poti sa-l scoti si sa-ldai putin mai jos, e doar infipt pe ac. poti sa vezi daca-ti da eroare se afisare la viteza dupa kilometrajul de jos. imparti 360 la X. X fiind nr de secunde in care se parcurge 100. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mariuse ti-ai luat bord turcesc,bre?
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da, ia sa vedem...vitezometrul nu topaie deloc, acul de benzina la fel, indicatorul de incarcare e mult mai precis...de ce nu as fi luat daca s-a ivit ocazia?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Apropo, si mie imi joaca putin vitezometrul pe la 40 la ora de la o vreme. E din cablu sau din ceas?
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Nu stie nimeni?
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
Freelancer |
![]()
|
Membru avansat Group: Members Posts: 119 Joined: 24 January 06 ![]() |
Eu cred ca e din cablu.
|
--------------------
DACIA
1310
1994
- B-05-VYK
|
|
argon |
![]()
|
poate sa fie din amandoua, eventual combinat, am schimbat cablul si a mers perfect o luna, dupa iar vibreaza..asta la cel vechi...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
maryus_83 |
![]()
|
Ok .. mersi de raspunsuri. Deocamdata nu e ceva deranjant.. un mi c joc pe la 40. Daca se va agrava voi incepe prin a schimba cablul.
|
--------------------
Dacia/Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:42 |