Problema cutie de viteze, Roata dreapta se invarte cand e pe liber...
![]() ![]() ![]() |
Problema cutie de viteze, Roata dreapta se invarte cand e pe liber...
mar10may |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|||
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca s-o invarti nitel cand e uleiul gros, 3 secunde pana il rupe, as putea spune si eu ca ar fi o explicatie, mai babeasca dar merge, n-ar fi prima Dacie la care aud asta. Cu toate ca a mea nu face asa, si am Aral 85W90 in ea, deci gros al dracului. Dar totusi problema expusa de initiatorul topicului pare mai grava. Si daca studiem constructia cutiei de viteze si a ambreiajului la Dacie, nu e normal ca roata sa fie antrenata chiar asa de persistent pe liber, dar'mite sa se si roteasca mai repede cand accelerezi...ceva e in neregula aici. Demontat cutie si verificat, pana nu ramane cu ea in drum. Sa fie descentrat vreun sincron si sa cupleze un pic cu frecare si cand cutia e pe liber? alta explicatie, fantezista sau nu, eu nu gasesc
![]() This post has been edited by ATM: 24 May 2008, 21:26 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
diliu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 11 March 08 From: bucuresti ![]() |
sal
am si eu o problema cu dacia mea .... tot legat de cutia de viteze .... nu mai intra in a 5-a.... care imi puteti da niste detalii ... sa stiu dc e grav ...la ce sa ma astept... ms |
--------------------
Dacia
1310
1989 / TLX
- B-15-VWF
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
inelul sincron e dus.pe loc iti intra cu motorul oprit ?
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
victor_badoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 January 08 ![]() |
problema tipic de dacia... problema s a rezolvat de la sine... chiar urasc cand se intampla chestii din astea.. mai bine aflam cauza si o rezolvam rapid.
cat priveste scartaitul in curbe de vina era pivotul superior. O data schimbat a disparut si problema... Pana cand nu raman cu cutia pe drum masina e in regula deocamdata! Va multumesc pentru sfaturi... cred ca se poate inchide! |
--------------------
Dacia
Berlina 1400 tlx/Logan Laureate 1.2 16 V
1988/2009
|
|
diliu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 11 March 08 From: bucuresti ![]() |
"mi se pare" ca intra .... nu mai stiu
explica-mi te rog ambele situatii ms |
--------------------
Dacia
1310
1989 / TLX
- B-15-VWF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:03 |