Comentariu Jignitor (fost "jicnitor"), folosit in acordarea reputatiei
![]() ![]() ![]() |
Comentariu Jignitor (fost "jicnitor"), folosit in acordarea reputatiei
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Deci cu acordul d-lui Liviu aveti verde la injuraturi pe PM si pe comentariile ce insotesc reputatia.......Sper sa nu se stearga sau sa se editeze postul tau,pentru a fi folosit in cazul unei recidive.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu este acordul meu, eu nu am pozitia sa aprob sau nu asemenea practici. Aici vorbim de esenta conceptului de privat. Aici, pe forumul asta, privat inseamna tot ce nu este public. Public inseamna ariile pe care le vede orice user care acceseaza forumul, indiferent daca este guest sau user inregistrat.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(AlexV @ 9 Jun 2007, 19:12) probabil ca ai folosit niste injuraturi, 3 la numar. am facut eu un script care a scauzut 50 de puncte tuturor celor care au folosit cuvinte vulgare. ![]() QUOTE(AlexV @ 11 Jun 2007, 00:39) AlexU, da chiar ai si tupeu. am zis, mai, poate chiar vorbeste serios, oare de unde are -50. acum o sa ai si mai mult (-) ca am stat 4 ore sa se incarce un back-up doar ca sa citesc comentariile tale cu cuvinte EXPLICIT vulgare, de care am scris mai sus ca s-au pedepsit. This post has been edited by MAERSK: 21 May 2008, 14:25 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce sufera lumea atat cu reputatia asta. Poate ma depaseste pe mine. Vad ca toti pe aici au maxim. Deja incep sa ma simt inferior. Mi-am ratat sensul vietii.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
l@u |
![]()
|
Bun atunci intreb altfel...,,Cine ne poate spune daca se sanctioneaza sau nu limbajul obscen din PM sau din comentariile de la reputatie?
21 May 2008, 15:28: QUOTE(ionutctn @ 21 May 2008, 15:24) Eu nu inteleg de ce sufera lumea atat cu reputatia asta. Poate ma depaseste pe mine. Vad ca toti pe aici au maxim. Deja incep sa ma simt inferior. Mi-am ratat sensul vietii. Nu ai inteles mesajul....nu este vorba de puncte ci de limbajul insotitor. This post has been edited by l@u: 21 May 2008, 14:28 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Măi L@u, de ce te stresezi atât?
Arde-l și tu și gata! Cum zicea Ironick, și citez ”ard cu 40 acum”! ![]() ![]() LE Referitor la conținutul mesajului, o să-l liniștești cu câteva ”ședințe” de cartonașe roșii! ![]() This post has been edited by Lostboy: 21 May 2008, 14:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Bun atunci te intreb altfel ... De ce te deranjeaza atat de tare daca primesti un comment vulgar la reputatie??? Il vede cineva? NU ESTE PUBLIC!!! Cu ce te deranjeaza??? Chiar si un PM vulgar de primesti il poti sterge sau poti bloca userul care ti-a trimis sa nu iti mai trimita de acum incolo!! Ce atata tragedie?? Pe bune ... ai creat atata tam tam pentru un comment de parca s-a daramat lumea in jurul tau!!
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ionutctn, in ziua de azi, daca nu ai cont pe hi5 si reputatie pozitiva pe forum, esti fraier (eu sunt un fraier caci nu am cont pe hi5
![]() l@u: ce e in mesageria privata e echivalent cu mesajele e-mail din casuta ta de pe yahoo. Nimeni nu are acces acolo. La reputatie, eu unul ca moderator vad la altii exact ce vezi si tu ... adica numarul de puncte, atat. Adminii pot vedea dintr-un panou de control cine a dat, cat a a dat, etc .... Daca s-au sanctionat cuvintele utilizate in acordarea reputatiei, asta a fost la inceput, cand reputatia era de abia in teste pe forum. Eu unul, daca se pune problema, voi sustine caracterul privat al reputatiei. Din cate cunosc nu s-au acordat nici un fel de sanctiuni pentru continutul mesajelor de la reputatie de cand sistemul este asa cum il vedem azi. |
--------------------
.
.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
[COLOR=blue]
QUOTE(l@u @ 21 May 2008, 14:26) Si eu nu inteleg de ce te deranjeaza. Daca unii sunt idioti (sa presupunem ca ar fi asa) atunci trebuie sa fii si tu la fel. Daca te injura unul in trafic, tu ii raspunzi? Eu unul nu raspund. Ma intorc cu spatele la el si imi continui treaba. Nu inteleg de ce trebuie bagati in seama. <span class='edit'>21 May 2008, 14:34:</span> QUOTE(Liviu @ 21 May 2008, 14:32) ionutctn, in ziua de azi, daca nu ai cont pe hi5 si reputatie pozitiva pe forum, esti fraier (eu sunt un fraier caci nu am cont pe hi5 ![]() Nici eu nu am cont pe hi5 iar de reputatie nu mai vorbesc ![]() ![]() This post has been edited by ionutctn: 21 May 2008, 14:35 |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Lostboy |
![]()
|
Ceva orgoliu la mijloc...pt. unii!
Salutări ortografice domnului R19/16V! (Scuze de offtopic) ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
Daca tie iti convine este treaba ta , dar eu nu permit sa fiu injurat.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu te-a injurat nimeni, nene, ce ai?
Aia a fost injuratura? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Liviu |
![]()
|
lostboy, vezi ca mesajul anterior (cel pe care nu il mai vezi acum) avea tenta "jicnitoare" ... sa nu uitam ca acest topic este unul public.
|
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
ok domnu...scuze! Cu toate că ....
![]() This post has been edited by Lostboy: 21 May 2008, 14:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutctn |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 21 May 2008, 14:36) Daca nu permiti, eu zic sa te intalnesti undeva intre patru ochi cu persoana si sa rezolvati problema bineinteles prin violenta ca altfel nu se poate nu-i asa? Razbunarea stii a cui arma este nu-i asa? This post has been edited by ionutctn: 21 May 2008, 14:43 |
--------------------
Dacia
1310
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da e dulce tare ...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
l@u |
![]()
|
@ ionutctn Mai bine editeaza postul ca sa nu il interpretez
This post has been edited by l@u: 21 May 2008, 14:47 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Iar ati transformat un topic care trebuia sa fie doar o intrebare si un raspuns intr-o discutie ieftina de cafenea, pe o arie total opusa.
Cand unul din moderatori aplica o sanctiune, e fascist, face abuz, se crede prea tare, dar voi ca nu respectati sectiunea asta absolut deloc si o transformati in Cafenea 2 cum e ? S-a inteles. l@u a fost injurat prin reputatie, a pus o intrebare, a primit raspuns, nu mai e cazul de alte comentarii aiurea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
De acord cu Alex .. topic closed !
Later edit: redeschis la cerere pentru dreptul la replica. |
--------------------
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Bun, pentru ca toata lumea sa stie, EU (AR-18-MOS) sunt cel care a dat respectiva reputatie, adica -6(cred), dupa ce domnul l@u, in repetate randuri, imi urmareste post-urile, si face Off-Topic pe ariile tehinice, cometand despre post-urile mele. Tin sa precizez, pentru un anumit user, care zicea ca domul l@u sa ma "arda" la reputatie pentru cateva saptamani. Domnul l@u face acest lucru de vreo o luna jumatate, dand reputatie negativa, ne semnata. Dar dupa cateva <cercetari>, studiind sistemul de reputatie de pe acest forum, am ajuns la concluzia ca doar l@u poate sa dea acea reputatie.
Si ca sa clarific unele treburi, reputatia mea a fost SEMNATA, iar comentariul a fost unul relativ jignitor, FARA sa contina vreo injuratura. <span class='edit'>21 May 2008, 16:05:</span> QUOTE(kostake @ 21 May 2008, 12:54) Asta daca vrei sa ii demonstrzi ca intr-adevar te prostituezi intelectual Lasa-l...e doar un vanator de posturi. Se pare ca ceea ce am zis pe privat, a fost publicat fara acceptul meu. Ceea ce este ingrosat, este singura expresie jignitoare pe care am folosit-o, in comentariul reputatiei. Dupa cum observ, postarea in cauza a userului, nu a fost editata, deci nu e chiar o mare jignire, sau cum sustine domnul l@u, o injuratura. This post has been edited by AR-18-MOS: 21 May 2008, 16:21 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Bai da' ce va place sa va spalati ciorapii in Fontana din Trevi sau cum drecu-i zice. Ce-avea mah daca o dadeati la pace inainte de a va da in spectacol aici, si de a-mi consuma mie banda, si asa mica si proasta? Mie acum imi e ciuda ca nu mai pot iesi la BR RC cu frate-meu si cu prietenii din Ro cand aveam pofta, dar nu se mai poate, in timp voi va porciti aiurea pe un forum auto fiind probabil in acelasi oras, la cateva statii de tramvai distanta.
Chiar nu sesizati ridicolul? This post has been edited by adip: 21 May 2008, 16:37 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
l@u |
![]()
|
Nu.........Concluzie:se poate folosi limbajul obscen(de catre cei ce au cultura necesara)in mesajul de insotire al reputatiei si pe PM...........Se poate inchide.
This post has been edited by l@u: 21 May 2008, 18:13 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:33 |