Fisa medicala - unde, cum, cat?
![]() ![]() ![]() |
Fisa medicala - unde, cum, cat?
GeX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|||
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am fost nici la psihologic nici la medical. S-au rezolvat prin instructor cu 1 mil 500
![]() ![]() In mod normal ambele nu fac mai mult de 700-800 de mii, asa am inteles. Insa e de umblat ![]() Intreaba pe instructor sigur tre sa aiba un blat pe undeva, daca nu el, macar un cunoscut ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai apucat sa iei permisul la Pitesti sau ai rezolvat in Bucale, nenea @bossake?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Da' nici "la ochi" nu te-a luat nimeni la-ntrebari ? Nu va ganditi la prostii, ma refer la controlul oftalmologic. Oricata spaga ai da, la capitolul asta n-as risca nicicum ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
E treaba mea cum am luat permisul.
Vad ca pe aici ca de altfel pe toate forumurile, e in floare moda asta ca toti sa va dati sfinti si ca respectati toate legile si ca nu faceti nicio smecherie bla bla. De morala sunteti toti buni. Oricum cred ca peste 50% din cei care dau nu se duc la medical si psihologic, si le rezolva pe blat. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Fara nici o interventie au costat fix 60 RON fisa medicala + test psiho. A trebuit sa fac testul psiho si cel de ochi, restul s-a mers pe incredere:
-suferi de ceva? -nu - Bine, esti apt. ![]() Poate a contat ca doar adaug o categorie, nu stiu sa zic asta. Policlinica e in TM, in schimb, pe str Lidia langa casieria Renel, daca ajuta pe cineva. This post has been edited by litza: 23 Jun 2008, 20:06 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
bossake, te-ai bagat in seama ca musca-n curu' calului. N-am afirmat ceva la adresa ta, ci doar ca e o dovada de responsabilitate sa faci un control oftalmologic, oricum ar fi si oricata spaga ai da la celelalte capitole din fisa aia medicala. Dar, asta e ... problemele sunt mai mari, se pare
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
Asa, si cum vorbeam, in Bucuresti exista vreo policlinica decenta unde se poate face dracia asta de fisa?
|
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
bossake |
![]()
|
cristi.r nu m`am referit la tine, ci la vijelie ce o daduse in vrajeala cu pitesti etc etc.
pt GeX: Lista unitati sanitare abilitate sa elibereze certificate medicale pentru conducatorii auto -Cabinete Medicale Grupate "Vitan" -Cabinete Medicale Grupate "Policlinica Regie" -Cabinete Medicale Grupate “Policlinica Rahova” -Centrul Medical “Unirea” SRL -Centrul Medical “Dristor” SRL -Centrl Medical ROMAR-SRL -Centrul de Sanatate RATB -Centrul de Diagnostic si Tratament “Titan” -Centrul de Diagnostic si Tratament “Dorobanti” -Centrul Medical “Simona” SA -Centrul Medical LOTUS MEDICA 2002 SRL -Centrul de Testare a Fortei de Munca SA -Policlinica cu Plata nr.1 -Policlinica cu Plata nr.2 -Policlinica cu Plata nr. 3 -Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti -Spitalul universitar de Urgenta Bucuresti -Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof.Dr..Al.Obregia” -Spitalul Clinic de Urgenta ..Sf.Ioan” -Spitalul Clinic de Urgenta “Sf.Pantelimon” -Spitalul Clinic de Urgenta”Bagdasar-Arseni” -Spitalul Clinic “Coltea” -Spitalul Clinic “Colentina” -Spitalul Clinic ..Sf.Maria” -Societatea Civila Medicala “Poli Med APACA” -Societatea Civila Medicala “Dr.Oprea si Asociatii” -Fundatia “Dr.Victor Babes”-Centrul de Diagnostic si Tratament “Dr.Victor Babes” -Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala -Institutul National de Medicina Sportiva -SC SANADOR SRL -SC MEDICOVER ROMBEL SRL -SC MEDSANA BUCHAREST MEDICAL CENTER SRL -SC S.O.S. MEDICAL & AMBULANCE EMERGENCY SEVICES SA -SC CLAUET COM SRL -SC BIO-MEDICA International SRL Centrul Medical Romano-American -SC MUNPOSAN`94 SRL -SC PULS MEDICA SRL -SC MED LIFE SRL -SC CLINIC ROMGERMED SRL -SC AMA MEDICAL PLUS SRL -SC FILIP SAN SRL Sursa: http://www.prefecturabucuresti.ro/eKontent...to/index.html#3 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incredibil... stie sa citeasca...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bossake |
![]()
|
Invat, Invat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Sofer pe Ambulanta Dacia 1310 S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 08 ![]() |
Nici eu nu am fost examenul medical am primit doar hartie.Am fost doar la testarea psihologica.Da asta a fost prin 1992.
|
--------------------
Dacia 1310
Autoturism Dacia 1310 tip autosanitara
1986
- B-65-AMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:42 |