Ceasuri ulei, apa, turometru! cum le pot monta?
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri ulei, apa, turometru! cum le pot monta?
varu_vyyp |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Sunt jdemii de topicuri pe tema asta, chiar mai trebuie sa faci inca unul
![]() Foloseste , functia SEARCH , si numai intoxicati forumul asta cu tot felul de topicuri repetitive ...... ![]() Dintr-un simplu search, cea iesit .. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=132734&hl= |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
prietene sunt nou pe forum ....am caut nu prea am gasiu si de aia am intrebat aici ...nu am crezut ca deranjeaza ....mc ptr linc
5 May 2009, 20:37: Ajutor!....am citi mai multe topicuri legate de ceasurile de bord suplimetrare pentru dacia 1300. Nu am reusit sub nici o forma sa le fac sa mearga. ![]() Vreau si eu sa stiu exact cem se monteaza - am sonda de ulei pe blocul motor, la care ajunge un singur fir. - pe capacul de la kiloasa am 2 sonde si din nou un singur fi doar la o singura sonda - daca pun contactul se aprind becurile la apa si ulei, problema e ca nu stiu cum sa le montez pe cele suplimentare. Ceasurile sunt cred de 1310 nush exact.....sunt deregula montate in partea dreapta a bordului undeva in stanga unde este inscriptionat dacia. Ceasrile au cate 3 papuci fiecare.....acum care si cum sunt si unde se duc, vreau sa tra fire separat de instalatie... This post has been edited by varu_vyyp: 5 May 2009, 20:37 |
--------------------
dacia 1300
berlina
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de la + prin contact se alimenteaza schema de legare e asa , cauta ca s-a mai discutat
Attached thumbnail(s) ceasuri.JPG ( Size: 95.33k ) Number of downloads: 513 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
Am mai vazut schema asta! dar nu prea o inteleg
![]() eu vreu sa stiu daca pot folosi sondele de pe motor 1300 ( aia de ulei ) inca o nelamurire este legata de alimtarea cu 12 V ....este numai pentu bec sau si pentru ceas...?... |
--------------------
dacia 1300
berlina
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Aia de ulei pt ceas este mai mare, cea de bec este cam cit cele de pe chiulasa, ma refer dimensional.
Daca tu ai numai o sonda la ulei, de bec, va trebui sa adaptezi cu un teu si a doua sonda, cea mare. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:41 |