Imi tremura mainile, Nu mi se intampla de mult timp asta
![]() ![]() ![]() |
Imi tremura mainile, Nu mi se intampla de mult timp asta
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba vad ca sunteti slabi si inalti, ei bine eu sunt gras si relativ inalt si am mai trecut prin d-astea. Daca-mi fortez picioarele mai mult timp patesc si eu sa-mi tremure cate un picior daca ridic calcaiul de pe sol. La fel, mi se pun usor carcei in gambe cand am alergat/mers mult.
Mainile nu-mi tremura in schimb. In plus eu am fumat vreo patru ani. Si spun asta ca sa nu conditionezi de anumiti factori problema ta. Fa-ti un set de analize si vezi exact despre ce e vorba. Cat despre offtopic: ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
zici ca iti tremura mainile? din obisnuinta?
![]() probabil ar trebui sa te odihnesti mai mult |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca gluma aia: "-Mami vreau sa fac pipi! -Te duc eu draga la WC. -Nu vreau tu, vreau sa ma duca bunica! -De ce? -Ca-i tremura mainile."
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Dupa ce epuizezi schemele de tratament recomandate mai sus, daca tot iti tremura (mainile) incearca cu Oxibral sau Sermion (un comprimat/zi, la micul dejun).
>> LINK <<. This post has been edited by raqzvan: 23 May 2008, 23:49 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
fiecare dintre noi isi da cu parerea de parca ar fi medic...omule du-te la medic si vezi ce iti recomanda el. despre sanatate se intreaba un medic nu se cer sfaturi de la co-forumisti!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
doctorii crezi ca iti spun ce ai?
ei iti spun ce cred ei ca ai? mergi la mai multi sa vezi cate boli diferite ai (de la o singura simptoma) |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
deci nici sa fi inalt nu e bine
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
fabius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 May 08 ![]() |
Faci uz de droguri ?
Si eu aveam aceeasi probelma cand dormeam 1 data la 2 zile ![]() Trebuie sa te odihnesti mai mult. Te si simti obosit, si greu, nu? Mie asa mi se intampla. Deci multa odihna, si daca faci uz de droguri lejere, fa-o mai rar si dute la culcare dupa ![]() |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Du-te la medicul tau de familie. Daca nu ai timp dar ai bani, du-te la o policlinica particulara buna.
Or sa ti se prescrie niste analize. Fa-le. Tremuratul miinilor poate sa fie din foarte multe cauze, si daca tii la sanatatea ta, ai sa te duci la medic care, prin analize, o sa iti puna diagnosticul corect. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:49 |