cheder hayon, de unde se poate cumpara/cu ce se poate inlocui
![]() ![]() ![]() |
cheder hayon, de unde se poate cumpara/cu ce se poate inlocui
jacckk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 10 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
2001
- TR 89 DNY
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
presupune vreo procedura mai speciala schimbarea chederului haionului (silicon ceva ?) sau doar se scoate cel vechi si se pune cel nou?
de unde se incepe montarea noului cheder (daca conteaza)? de jos de la incuietoare spre partea de sus si apoi cobori cu el din nou spre iala, sau se incepe de sus de la stopul de frana si se coboara stanga/dreapta spre incuietoare? multumesc! |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut tuturor....si mie imi ploua in portbagaj....ar fi 2 variante:fie pe la hayon(partea stanga) pt ca am obs ca e ceva mai distantat hayonul de aripa in stanga decat in dreapta....deci ma gandesc ca nu calca bn pe cheder(mentionez ca am pus cheder nou dinala cu buza)...sau pe la gura de aerisier(pe care am infasurat-o intr-o punga pt ca era rupta de cand am luat masina....sh....asta e....)....am fixat cauciucurile pe care sta hayonul si gata....n-a mai plouat.....la ultima ploaie(de fapt a fost furtuna) am mai gsit apa in partea stanga langa stop fix pana in surubul care coboara roata de rezerva...de asemenea am obs ca avea cateva gauri ffoarte mici punga pusa de mine...am schimbat punga...st curios daca mai ploua....acuma am o intrebare:unde gasesc gura aia de aerisire(in Buc de preferat) ca am cautat peste tot si nu am gasit? (magazine dacia,dezmembrari,chiar si la uzina la dacia...)...ms anticipat
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Chestea aia se cheama extractor aer, e aceeasi ca cea de la Logan (la LGN sunt 2, montat undeva unde nu le vezi) si de ex. in Buc o gasesti la magazinul de pe Mihai Bravu (eu de acolo am luat in toamna trecuta, aprox 60 RON)
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
se ofera cineva sa imi cumpere si mie un cheder pt hayon si sa mi l trimita prin posta cu ramburs? bineinteles se plateste si deranjul , timp pierdut etc.
Multumesc , |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
bruta77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 September 09 ![]() |
la remat de la alt tip de masina ca au un munte de chedere si l iei pe cel mai lung
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Adica, astea se potrivesc de la marca la marca?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Curiozitate: chiar de s-ar potrivi, de unde stiti ca nu e tasat chederul, sau cauciucul copt deja de atata folosinta?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
m-am interesat de cheder pt haion si am gasint la un magazin cica special pt solenza la vreo 30 lei , dar nu mi-a placut cum arata , si la un alt magazin mi-a zis ca imi aduce pe comanda daca vreu la pretul de 60 lei (original)
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
am cumparat azi cheder hayon solenza la pretul de 74lei.nu stiu daca pot sa spun numele magazinului sau numele site-ului.cine e interesat pm
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 7 Jan 2010, 14:56) m-am interesat de cheder pt haion si am gasint la un magazin cica special pt solenza la vreo 30 lei , dar nu mi-a placut cum arata , si la un alt magazin mi-a zis ca imi aduce pe comanda daca vreu la pretul de 60 lei (original) cheder hayon original nu se mai gaseste de mult...toate chederele de super nova,slz se fabrica la o firma pe nume...din Stefanesti Arges (40 lei hayon,30 lei luneta) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Eu am dat pe al meu 50 de lei Din Vitan.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am cumparat astazi cheder de hayon original de la un magazin din Giurgiu .
COD 60 01 546 280 , la pretul de 80 de lei.Sper sa nu mai am probleme de acum incolo PS. ramsen , asta nu este original ? This post has been edited by metrix4you: 13 Jan 2010, 19:20 Attached thumbnail(s) DSC02515.JPG ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 673 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
daniel35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 09 ![]() |
in targ la vitan pe aleea din dreapta pe la jumatate sunt chedere de hayon solenza la 40 ron.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
arata-mi produsul si iti spun daca este original...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu am dat 75 de lei pe el dar cumparat din magazin cu codul pus de metrix4you.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot suntem la chedere...
Chederul de luneta la SLZ.. ce pret ar avea? Vad ca ziceti voi aici ca e la fel ca la DSN... Daca ma ajutati si cu niste montatori priceputi in Bucuresti care sa puna mastic cum trebuie... ar fi grozav ! Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
de montat il montezi si cu plus un amc care sa tina presat din exterior pe geam iar tu din interior tragi de doua capete de sfoara. Sfoara trebuie safie de 1-2m cu diamentru de 0,5...
Pentru montaj se cam ia intre 40-60 de lei sunt destule situri cauta pe google. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
ramsen |
![]()
|
eu nu am scris firma cum se numeste de frica adm...da corect ei sint singuri...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai... daca sunt singurii... atunci e monopol si nu vom scapa de ei. Deci nu avem alta sansa - asa ca nu e considerata reclama, nu? Mai degraba e un adevar trist.... Partea buna e ca nu au preturi nesimtite - par rezonabile preturile.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pana la urma se mai gasesc originale?
Eu in Constanta nu am gasit decat de SRN care este mai subtire in carne si mai ingust. Difera fata de cel original de SLZ. Numai de vm comp. Fac cinste daca imi gaseste si mie cineva original de SLZ. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 12 Apr 2011, 22:43) Pana la urma se mai gasesc originale? Eu in Constanta nu am gasit decat de SRN care este mai subtire in carne si mai ingust. Difera fata de cel original de SLZ. Numai de vm comp. Fac cinste daca imi gaseste si mie cineva original de SLZ. se gasesc dar sunt al naiba de scumpe |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu ma intereseaza pretul, vreau sa fie original de SLZ.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
ramsen |
![]()
|
daca te duci in service dacia -renault la tine gasesti cheder luneta zic ei original la pret astronomic...toate sint facute de VM Comp Stefanesti...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
La reprezentanta Dacia-Renault Constanta stiu ca preturile sunt astronomice. Mai bine ma duc si iau pentru alta marca si stiu ca este mult mai bun.
Eu intrebam daca se mai gasesc prin magazine si daca ma poate ajuta cineva. Dar numai daca este original de SLZ, identic cu cel cu care vine masina din fabrica. Nu ma intereseaza de SRN ca nu este bun. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 15:02 |