Mi se opreste motorul in mers, Probleme tehnice solenza
![]() ![]() ![]() |
Mi se opreste motorul in mers, Probleme tehnice solenza
Pepsikaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- b-25-ylx
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
curata corpul clapeta...trepidarea volanului este tot de pe la roti sau bieletele de directie...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
mpp si potentiometru de la corpul clapeta, majoritatea posesorilor de solenza patesc asta, curati bine tot corpul si verifici cele 2 motorase pe care ti le-am mentionat, unul din ele nu isi mai face treaba bine
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
sa stii ca ai dreptate dede...mpp este curatat la mine in fiecare an,dar pe la potentiometru nu am umblat niciodata...motorul cu corpul clapeta de solenza cind bagam piciorul in pedala parca se ingituia un pic...acum pe masina am un corp clapeta ,cel de rezerva,de logan nou nout...si credeti-ma ca se simte diferenta intre ele...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
am gasit problema cu instabilitatea relantiului, la mine cel putin. Fara nicio vrajeala, am avut norocul sa mi-o depisteze inginerul de teste de la Mioveni, care spre norocul meu e din Valcea si a avut timp sa imi puna si mie putin calc pe masina. Nu stiu daca postez chiar unde trebuie, pt ca multi se confrunta cu problema asta, multi spun ca au schimbat corpul clapeta si pompa de bezina, etc. La mine problema este senzorul de detonatie, mort complet, valoare 0, nu indica nimic. Ca un mic secret pe care mi l-a spus, cum cred ca majoritatea au patit, chestia cu relantiul se intampla la frig, de aceea, ei la uzina le baga intr-un frigider imens si le testeaza. Recomandarea mea pt cei care nu au reusit sa rezolve problema cu relantiul este sa mearga cu ea la un tester.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Senzor de detonatie?
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Da,ai dreptate,l-am gasit si eu....
![]() [attachmentid=1627706485] |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
da, si eu cautam si tot de poza asta am dat, acuma ma uitam si nu gasesc sa vad cat costa pe niciun site, ceilalti senzori ii gasesc, pe asta nu:|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si nu se aprinsese martorul de "check engine" de la senzorul ala de detonatie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
nu:( si pe laptop indica numai 0 si omul mi-a zis ca trebuia sa aiba valoare 60, e insensibil si cand accelerez, la fel nu se modifica valoarea, o sa imi mearga bine o perioada, ca acum mi-a sters eroarea, apoi ma astept sa se intample din nou sa imi moara la relanti
This post has been edited by dede_alex_87: 20 Mar 2011, 22:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(dede_alex_87 @ 20 Mar 2011, 19:02) am gasit problema cu instabilitatea relantiului, la mine cel putin. Fara nicio vrajeala, am avut norocul sa mi-o depisteze inginerul de teste de la Mioveni, care spre norocul meu e din Valcea si a avut timp sa imi puna si mie putin calc pe masina. Nu stiu daca postez chiar unde trebuie, pt ca multi se confrunta cu problema asta, multi spun ca au schimbat corpul clapeta si pompa de bezina, etc. La mine problema este senzorul de detonatie, mort complet, valoare 0, nu indica nimic. Ca un mic secret pe care mi l-a spus, cum cred ca majoritatea au patit, chestia cu relantiul se intampla la frig, de aceea, ei la uzina le baga intr-un frigider imens si le testeaza. Recomandarea mea pt cei care nu au reusit sa rezolve problema cu relantiul este sa mearga cu ea la un tester. http://www.daciaclub.ro/Senzor-detonatie-t116785.html codurile pentru senzorul nabadaios: 7700735564 6001543613 7700866055 8200680689 8200639103 This post has been edited by george_scala_2004: 21 Mar 2011, 10:55 |
--------------------
...
...
...
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
penultimul cod e codul de origine de la Dacia, pretul este de aprox 300 de RON la UNIX, cam mult, dar asta e pretul.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
asa se mai numeste, senzor batai motor:-??
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da, si eu am ramas uimit...da' de, trebuie sa-i credem...banateni... ;)au un stil propriu...
![]() ![]() cam asa arata ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 21 Mar 2011, 15:52 |
--------------------
...
...
...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
si mai este doctorasul, la bursa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(bogdanelkva @ 20 Mar 2011, 19:20) conform manualului de service nu merge sa il stringi la mina ci numai cu cheia dinamometrica la un cuplu de 2 - 2,5 dan ![]() chiar ma intrebam cum sa stringi in spatiul ala ingust senzorul la un asemenea cuplu... pina cind cautind cu totul altceva am dat peste asa ceva ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista chei dinamometrice mini, nu e o problema, insa daca tu crezi ca stau aia in sevice sa stranga la cheie dinamometrica, inseamna ca ai vise frumoase
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
of, calaule...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
si mie imi e greu sa cred ca vei vedea pe cineva sa foloseasca cheia dinamometrica, dar, mai stii, speranta moare ultima, poate tara asta mai are cativa fii
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
o saptamana mi-a mers bine dupa ce mi-a sters eroarea de pe senzor, acuma a luat-o de la capat, deci trebuie sa il schimb, cu orice pret, sau cu cel mai bun pret:)
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Pepsikaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 March 11 ![]() |
Am schimbat corpul clapeta acceleratie si tot la fel face posibil sa fie de la pompa? Multumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- b-25-ylx
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
daca citeai mai sus vedeai ca noi am trecut de mult de corpul clapeta, nu esti singurul care l-a schimbat degeaba, mie unul mi-a gasit defect senzorul de detonatie, acuma nu stiu fiecare masina se poate comporta la fel din cauze diferite
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 14:42 |