Cateva sugestii, sper ca nu deranjez pe nimeni
![]() ![]() ![]() |
Cateva sugestii, sper ca nu deranjez pe nimeni
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
CODE :ad sub masa si-ti apare asta : ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
...sa puna careva un ntp pe server
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
coro, serverul are sincronizare automata cu ora oficiala a Romaniei.
Ora de vara se seteaza individual din User control panel -> board settings - Is daylight saving time in effect? Cum intra in vigoare diferit pe glob si pe aici intra lumea cam de peste tot nu setam noi automat daca este sau nu in efect. Nu ar fi greu deloc, o simpla comanda de update in baza de date si toti trect sau nu la ora de vara. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Poate ar merge facut ceva astfel incat atat time zone cat si daylight saving time sa se sincronizeze automat cu sistemul pe care ruleaza. De exemplu sa mai fie o bifa "Same as OS time settings" care daca este bifata, lista si bifa actuala devin inactive iar setarile sunt sincronizate cu sistemul de operare la fiecare intrare pe forum.
Acuma ce zic eu nu stiu daca se poate, ca eu ma pricep la programare cam la fel cum se pricepe Becali la ecuatii diferentiale. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:34 |