Probleme frane fata, Troznit, cloncanit la franare usoara
![]() ![]() ![]() |
Probleme frane fata, Troznit, cloncanit la franare usoara
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
45 ron am dat pe ele , NU sunt Dacia , nu sunt Fermit , nu sunt unguresti , ci sunt Ferodo .
Nu fac galagie , nu inegresc jantele , nu am constatat ca s-ar incinge mai tare decat cele de origine , pana acum numai de bine . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
poeluci |
![]()
|
![]() Membru fan Renault Group: Members Posts: 112 Joined: 1 August 06 From: Iasi ![]() |
Tot FERODO folosesc si eu acum. Am avut inainte ecologice la 37 ron setul (FERMIT parca se chemau) si scartziau ca naiba
![]() ![]() Am inteles ca ar fi si de origine in cutie albastra Renault dar sunt 75 de ron si eu sunt multumit de Ferodo atat de pret cat si calitate !!! ![]() This post has been edited by poeluci: 14 Aug 2008, 08:51 |
--------------------
Renault
Arkana
2021/ETECH full hibrid 1.6
- IS 04 WNW
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu am pus niciodata Ferodo, trebuiesc modificate ,ajustate sau se potrivesc perfect in etrier?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
poeluci |
![]()
|
![]() Membru fan Renault Group: Members Posts: 112 Joined: 1 August 06 From: Iasi ![]() |
Eu le-am polizat foarte putin la capete pe colturi ca sa intre siguantele ! Dar merita.
![]() ![]() This post has been edited by poeluci: 14 Aug 2008, 12:47 |
--------------------
Renault
Arkana
- IS 04 WNW
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(poeluci @ 14 Aug 2008, 09:50) Tot FERODO folosesc si eu acum. Am avut inainte ecologice la 37 ron setul (FERMIT parca se chemau) si scartziau ca naiba ![]() ![]() Am inteles ca ar fi si de origine in cutie albastra Renault dar sunt 75 de ron si eu sunt multumit de Ferodo atat de pret cat si calitate !!! ![]() deci tu ai pus placute de frana ferodo si nu se mai incalzesc tamburii. ![]() bravo. pe asta nu am mai auzit-o pana acum. esti comic. cu sau fara placute de frana ferodo ( deci indiferent de marca placutelor de frana), discurile de frana tot se incing datorita frecarii. daca nu se intampla asa atunci ai o problema pentru ca nu mai franeaza fata. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
E acum nu fi si tu rautacios ,omul a vrut sa zica discuri da se mai intampla. Vad ca nu aveti treaba pe la scarbici!
![]() This post has been edited by Brambus: 14 Aug 2008, 12:49 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
poeluci |
![]()
|
E normal sa se incalzeasca ! Dar anormal sa friga si sa se simta miros de ferodou !
![]() Precizez ca se incalzeau discurile de franare si asta se simte la jentile din fata (daca le atingi)! ![]() This post has been edited by poeluci: 14 Aug 2008, 12:55 |
--------------------
Renault
Arkana
- IS 04 WNW
|
|
m4x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 12 February 07 From: GALATI ![]() |
cu o problema asemanatoare ma confrunt si eu. la mine se manifesta printr-un pocnit in momentul apasarii pedalei de frana ( nu tot timpul )
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- GL 05 YRP
|
|
poeluci |
![]()
|
La fel am patit si eu cand am pus alte placute decat cele pentru Solenza !
![]() REZOLVARE: Schimba sigurantele de la capatul placutelor (vezi daca sunt ruginite sau decalite ) si daca le schimbi sau nu oricum mai cabreaza-le pentru ca placutele sa stea fixe bine in locas!!! ![]() Succes ! ![]() This post has been edited by poeluci: 26 Aug 2008, 13:38 |
--------------------
Renault
Arkana
- IS 04 WNW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:17 |