bate ceva la roata dreapta, date in diverse cazuri,ce e?
![]() ![]() ![]() |
bate ceva la roata dreapta, date in diverse cazuri,ce e?
Felie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 16 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|||
Marcel_NXC |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 August 08 ![]() |
Salutare tuturor...
Si eu sunt incepator pe forumul asta asa ca,scuzati -ma daca mai gresesc..Deci problema cu bataia o am si eu la supernova mea,in partea dreapta,cand merg pe un drum mai denivelat,bate urat de tot,am crezut ca-i bucsile de la bara stabilizatoare,le-am schimbat ,dar la o cercetare mai amanuntita,pe sub masina,si uitandu-ma sub burduful de la bieleta de directie,am vazut ca bucsa(e o bucsa din plastic cu trei "urechi") din caseta de directie este sparta,si cazuta in burduf.Deci,la fiecare groapa pe care o iau,bate fier pe fier,si se aude nasol rau de tot,si volanul vibreaza.An vb cu un mecanic sa schimb bucsa,m-a costat 3lei jumate,si mi-a zis k trebuie sa schimb caseta de directie!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Europa
- GR03NXC
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu am schimbat basculele stg-drt si tot imi bat.dar o rezolv cind vin de la mare.schimb telescoapele fata ca la testul de telescoape miau dat uzura peste jumate .deci alea sint la mine.vorba unui mecanic poti schimba si pe masaa ca tot bate ceva
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |