stand masurat cp
![]() ![]() ![]() |
stand masurat cp
dudy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|||
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Da, dudy...este unul la reprezentanta Seat situata pe soseaua Giurgiului 23A km9.
uite tel: 021/4570726 email: info@metrotehnica.ro Este proprietatea celor de la Metrotehnica cred, dar il folosesc si cei de la Dimsport care au sediul tot acolo. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
multam frumos. doar tre' sa am cu ce argumenta cei 110 cp nu?
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Chiar te rog....vezi ca o sa te sun sa stam de vorba mai pe indelete....
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Auziti, da' voi nu stiti ce e aia mesagerie privata?
Apasati butonasul ala mic din stanga pe care scrie "pm" si va discutati intre voi cat vreti... Rog pe viitor sa folositi cu incredere butonul respectiv. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Si la Vitan la servisul ala nou au stand de masurat puterea. Pretul este 2 milioane.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
toni |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@cristim: unde mai exact? poti sa dai mai multe detalii?
|
--------------------
SEAT
Leon 2000 SEAT Leon Sport 1.8 20V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:10 |