Problema toba esapament, un mic "neajuns"
![]() ![]() ![]() |
Problema toba esapament, un mic "neajuns"
ReleaseD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|||
Nec |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
nu stiu exact daca se potrivesc dar poti sa verifici sa nu se fi indoit alceva si ti sa tras toata toba spre motor (la motor e un cot care duce la galerie si sar putea sa se fi indoit de acolo)
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
ReleaseD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 June 08 ![]() |
Multumesc...o sa ma uit calumea pe dedesubt...da` mai intai tre` sa gasesc o rampa
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Catalizatorul e intreg ??? Daca tu ai Euro 3 si ai luat toba intermediara de Euro 2 ... poate fi o problema . Ai pus o toba langa cealalta si cea noua este mai mica ???
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Teoretic tobele sunt la fel ....SLZ, SN....dar cu conditia sa fie acelasi euro.....
a..si logic sa nu pui d'alea de diesel pe benzina si invers ca sunt diferite. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Probleme cu esapamentul am si eu...Am schimbat toba finala, si acum scoate un zgomot (trepideaza), mai ales dimineata, la plecarea de pe loc, si habar nu am ce sa-i fac...
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
verifica suporii sau pozitionarea ei...
Atinge pe undeva . |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
Salut,din pacate ieri am constat si eu ca am gaurita finala. Dar primul proprietar s-a gandit sa schimbe intermediara cu una de inox,home made,si nu se potriveste cu finala cea noua. A facut o adaptare ciudata de la detentor la finala,a sudat-o si chiar langa sudura e o gaura. Precizez ca inoxul vine de la catalizator pana la detentor inclusic dar de la detentor a sudat-o de finala. Chiar la iesirea din detentor am mai vazut o gaura(in afara de cea din finala). Ce ma sfatuiti sa fac? Daca e necesar o sa atasez niste poze. Eu as vrea sa pastrez inoxul si sa pun o finala noua. Si inca ceva...am incercat cu search dar n-am gasit ori nu am stiut sa caut. Va rog daca aveti dati-mi si mie o schema a evacuarii ca sa pot sa vad ce pot face.Multumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Atasat gasesti schema ceruta.
Daca ai gaura imediat dupa intermediara ...ori schimbi si intermediara ori sudezi iar teava care iese din ea. A si inca ceva..... Schema atasata e pt. euro2. Cele euro 3 au altfel evacuarea.(nu am schema) Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
basalic77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
cum aflu ce euro are solentza mea.este din 2004
|
--------------------
reno
clio symbol
2004
- GL-06-WXL
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Din Talon, la numarul de omologare daca este trecut de exemplu X5, X3 la ultimele doua cifre, litera este E2 daca ai E sau alta litera este E3
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
Da...multumesc ptr schema YR-ZBG
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
don.danielos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 June 08 ![]() |
QUOTE(ReleaseD @ 5 Jun 2008, 15:24) Am o mica problema cu toba de esapament....Am nimerit un bolovan si am spart toba de jumate.Toate bune.Am cumparat o toba noua...am pus-o...cu toate ca m-am chinuit sa o desfac p`aia veche de mi-am dat si cu cheia in gura ![]() daca vrei fa un efort si cumpara macar partea finala de inox,chiar daca reusesti sa o montezi in max 8 luni rugineste si se duce |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ori ia tot traseul de INOX , ori renunta la ideea de a imbunatati ceva la evacuare . Sa nu exageram totusi ca piesele de origine , daca sunt folosite standard tin cam 1 an jumate .
Pentru idei de imbunatatiri cauta in topicul dedicat acestora ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:27 |