Accident: sofer vinovat nu e proprietar masina, Despagubeste RCA? casco?
![]() ![]() ![]() |
Accident: sofer vinovat nu e proprietar masina, Despagubeste RCA? casco?
jalil959 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|||
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Normal ca RCA despagubeste.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Nu conteaza cine este proprietarul masinii. Firma de asigurari la care are masina RCA va despagubi pagubitul, iar tu vei repara masina pe Casco, sau daca nu ai, pe banii tai. Imi pare rau pentru intamplarea ta... Succes
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
adimegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o problema similara la alta masina.
BCR m-a obligat sa trec un utilizator la rca si nu stiu daca mai foloseste la ceva rca-ul si cand foloseste altul masina si accidenteaza pe cineva. |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
nu conteaza absolut deloc. nu te intreaba nimeni cine este acela in caz de accident. sa ai tu asigurarea la tine.
This post has been edited by slaiciprian: 10 May 2008, 06:28 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Dar daca ai casco si lovesti masina pe care o conduci a unui prieten casco repara masina acestuia desi era condusa de alta persoana?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Da.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
N-am prea inteles bine ce inseamna "ai casco", masina trebuie sa aiba asigurare casco, nu omul !
In fine, in pricipiu da insa citeste contractul, acolo scrie daca si in ce conditii se despagubeste inclusiv in situatia ca autoturismul este condus de alta persoana decat proprietarul. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ba omul are Casco, cand schimbi masina, vechimea si reducerea merg mai departe , e pe nume, nu pe masina, iar la mine in contract, e mentionat daca sunt unicul sofer, daca da, prima de asigurare e mai mica. Daca e specificata chestia asta in contract, si conducea altcineva, nu primesti nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
1. Din postul lui Mihai San nu mi se pare clara situatia descrisa prin "ai casco".
Poti intelege ca Mihai San are CASCO pentru masina personala dar conduce masina prietenului, care nu are CASCO. Face un accident, crezi ca va primi despagubire CASCO ?! Sigur ca asigurarea este nominala iar vechimea si drepturile se refera la persoana, in calitate de client al societatii de asigurari dar despagubirea se refera la evenimente in care este implicat autoturismul asigurat, nu persoana nominalizata in contract. ![]() 2. De aceea am scris ce am scris ... "in principiu da insa citeste contractul". |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Va rog incercati sa scrieti corect romaneste. Asta va face ca oricine sa poata intelege ce ati vrut sa scrieti, fara interpretari.
2. Raspuns cat mai limpede: daca o masina, condusa de altcineva decat proprietarul (cel trecut in talon si asigurari RCA si casco), este implicata intr-un accident: - RCA despagubeste daunele produse tertelor parti: masini, bunuri, oameni - casco despagubeste avariile produse masinii pentru care este incheiat contractul, in conditiile prevazute in polita (cum ar fi cele referitoare la: conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea de catre alte persoane decat asiguratul etc.). |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:55 |