problema stick, buleste diverse fisiere
![]() ![]() ![]() |
problema stick, buleste diverse fisiere
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
- TU IL SCOTI DIRECT SAU CU SAFE REMOVE HARDWARE?
- ce format e? fat 32, ntfs? recomand fat 32 ca fiind mai "rezistent" la scos direct sticul fara safe remove... si ntfs pt fisiere foarte masi si viteza mai buna. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
de obicei il scot cu safe remove....nu de aia s-au pierdut fisierele.am incercat de 3 ori cu o poza, si n am reusit sa o transfer pe alt calculator!
formatarea este FAT32! |
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ce SO-uri sunt pe sistemele pe care il folosesti?
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
windows XP!
|
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
la cat costa acum un stick, eu zic sa il schimbi daca face probleme
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
hai ma, daca suntem la cafenea nu inseamna ca tre sa cafenim in continuu!
![]() alexu, evident ca daca nu era duminica seara, acuma cumparam altu. da faza e ca nu stiu daca are 1 luna, e in garantie, si AR TREBUI sa mearga pana la urma, mai ales ca n-am luat un no mame! revin cu punctele 1. si 2. daca mai exista pareri! |
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 25 May 2008, 16:54) nu se intampla absolut nimic, cu conditia sa nu il scoti in timp ce e accesat. Optiunea din poza de mai jos e implicita in windows, daca e modificata cumva, atunci nu e bine sa il scoti fara safe remove, in rest, nu are nimic. 64891423rf8.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca o reformatare... sau altul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
mdea, e clar.
de formatat l-am formatat de 3-4 ori... de folosit l-am folosit si incrucisat intre calculatoare....la un centru de copiere a trebuit sa merg cu laptopu sub brat...puneam documentu pe bat si in calcu alora...nimica! pana nu am scris un cd n-am putut transfera datele.... la garantie presteaza aia ceva? |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:29 |