tremurat, tremurat intre 80-100
![]() ![]() ![]() |
tremurat, tremurat intre 80-100
SAVU |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nu-s bine echilibrate; incearca sa le re-verifici in alt loc (eventual o Sama sau alta firma serioasa)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Ce cauciucuri ai?
|
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Care pui pariu ca montana???
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
echilibreaza rotile
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Daca ai montana arunca-le si pune altele!
Si roluieste si jantele |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
trayal, sunt facute in serbia muntenegro,s-ar putea sa fi descoperit problema am fost la o alta vulcanizare si cand au verificat presiunea in cauciucuri surpriza pe fata era 2.5 iar pe spate 3 atm am readuso la normal dar nu am apucat sa mai fac proba,cel de la vulcanizare a spus ca din cauza asta facea asa.sa zicem ca asta sa rezolvat dar cealealta problema a mea cu franele,adica cand apas pedala de frana se aude un scartait si stand cu ea pe loc si in mers dar asta numai dupa ce merg o perioda cu ea, dimineata cand este rece este totul ok.tot seara am observat ca un disc este mult mai tocit si cu santuri fata de celalalt,placutele sunt ok
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Mai echilibreaza inca o data rotile si fata si spate, de preferat la alta vulcanizare.
Presiunea recomandata de constructor este 1.9atm pe fata si 2.0atm pe spate masurata cu rotile "reci", adica nu dupa un rulaj pa canicula sau in forta. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 25 Aug 2005, 08:05) Eu!Ca nu are! ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Poate sa tremure directia daca ai presiunea in pneuri mai mare decat cea recomandata?? Cine stie sa explice?
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
N-as crede........mai degraba trage dreapta/stinga si se simte mai tare vibratia in volan/masina atunci cind se trece peste denivelari sau gropi. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Eu cred ca este posibil. Daca ai cauciucuri Montana sau asemanatoare orice este posibil. Daca le umfli mai mult este posibil sa se deformeze neuniform si sa apara acele "batai". Eu am avut Montana si inainte sa le arunc, de curiozitate le-am cantarit. Diferenta de 1,5 kg intre ele!! Asa ca prima grija cand va cumparati masini: scapati de Montana!!!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
SAVU |
![]()
|
revin cu noi amanunte legate de cauciucurile mele.am fost la vulcanizare la sama si baietii de acolo mi-au spus ca sunt de vina cauciucurile si intradevar cand le punea pe aparat aveau un joc mare pe banda de rulare ca si cand ar fi o imensa galma,m-am intors inapoi de unde le-am luat(vitan barzesti) iar acolo baietii le-au dat jos le-au studiat pe toate partile si au zis sa asteptam sa vina un expert sa le vada.bine inteles ca au incercat sa o bage precum ca ar fi gentile de vina dar sunt verificate la sama,si am la mana si un certificat precum ca gentile sunt bune.osa astept expertul
![]() |
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
sa ne spui si ce marca sunt cauciucurile.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
SAVU |
![]()
|
am specificat mai sus "trayal"
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:39 |