vanzare, mai mult decat curios
![]() ![]() ![]() |
vanzare, mai mult decat curios
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
da' porcu' (de sony) intra in el?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, porcu lor sparse gardu' nostru. Acu, porcu' al lor, da' gardu' al nostru.
![]() This post has been edited by Sony: 27 May 2008, 15:56 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Reeeeeepooooooooooooortttttttttttttttt
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
report la ce? se zice APORT!
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
A jucat iar la loto si a pierdut.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
pai nu s-a castigat?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adevaru' e ca nici saptamana asta nu am castigat
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Nu a castigat el si se amageste ca s-ar fi reportat. Daca ar zice la fel si nevasta-sa de fiecare data cand e dezamagita in dormitor...
Leitar edit: Acest post este un pamflet si se trateaza ca atare. ![]() This post has been edited by Sony: 27 May 2008, 16:03 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
pai bre daca nu castigi nu joci.... sau era invers???
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
De ce muta, bre?
Bre, cum ramane cu loganu'? I-a facut sfestanie ca sa scoata greierii din el? This post has been edited by Sony: 27 May 2008, 16:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
nea mihaiu...daca vinzi loganu' jur ca nu ai suflet... bashca..or sa te blasteme neamurile de la tara ca nu mai ai cu ce le cara hartia igienica...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Sony |
![]()
|
Tanti LoganDeViteza, matale nu intelegi ca oamenii si-au tras bideu si nu le mai trebuie loganu'?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Sony |
![]()
|
Pai si la fund cu ce? Cu coceanu'?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
nimik nu stii...cu frunza de vita de vie...
da loganu se vine au ba??? |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Sony |
![]()
|
Vita mea nu sta in vie.
27 May 2008, 17:17: Cred ca s-a vandut. This post has been edited by Sony: 27 May 2008, 16:17 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
n-ai cu cine mah!!!
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
mahaiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 May 08 ![]() |
Pt. mariogotta ( scuze daca am gresit ).Dl. meu este greu sa explic.Bd. Decebal nu este al meu.Dar, mare dar exista acea poluare fonica (nu cred ca stiti )Mai mult de 38 dB. nu se poate. Fireste ca aici sunt toti oamenii care nu au auzit de asta.In Koln pe orice spatiu verde sunt iepuri,nu se sperie nici cand le pui farurile in fata.In Zurich vine ariciu' in spatele blocului, si pe strada jderu,. fireste ca nu poiti trece nici macar cu un scuter bazaitor pe acolo.Dar nu pot sa fac eu educatie la toti.
|
--------------------
dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
tu nu poti sa faci educatie decat la tine in casa.... asa cre'ca...
cre'ca zurich e o adevarata selva... pai daca n'ai cu cine!!! |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mahaiu |
![]()
|
Apreciez mistoul, daca credeti ca sunteti mai cool este OK.Una peste alta, atata va duce capu'.Fara bun simt i-mi este foarte usor, dar nu i-mi permite educatia.Dezolat.
|
--------------------
dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
mariogiotta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mahaiu @ 27 May 2008, 16:36) Pt. mariogotta ( scuze daca am gresit ).Dl. meu este greu sa explic.Bd. Decebal nu este al meu.Dar, mare dar exista acea poluare fonica (nu cred ca stiti )Mai mult de 38 dB. nu se poate. Fireste ca aici sunt toti oamenii care nu au auzit de asta.In Koln pe orice spatiu verde sunt iepuri,nu se sperie nici cand le pui farurile in fata.In Zurich vine ariciu' in spatele blocului, si pe strada jderu,. fireste ca nu poiti trece nici macar cu un scuter bazaitor pe acolo.Dar nu pot sa fac eu educatie la toti. Nu-i nici o problema... E doar o litera... Culmea e ca stiu ce poluare fonica e in tot Bucurestiul, nu numai pe Bd. Decebal. Ceea ce ati gresit este faza cu "imbecilii" de motociclisti... Pot fi printre ei oameni care isi tureaza motoarele intr-un oras al nimanui si care sa aiba mult mai multa cultura decat Dvs. Si la Brasov, in Racatau, parca, vine ursu' (ca deh! noi suntem niste adevarati, nu ne incurcam noi cu niste amarati de arici, jderi si alte plante...)... E adevarat ca nu e atat de poluat fonic ca Bucurestiu', da' nici ca Zurichu' nu e... Á propos! (apropo - in romaneste) - daca tot va vindeti Loganu', de ce nu va mutati la Brasov? Sau la Zurich? Va dau, totusi, dreptate, intr-o sigura privinta... Ne-am strans toti scandalagii, poluatorii fonici, basca motociclisti (parte dintre noi), contribuabilii cinstiti, platitori de tacse si inpozite, aici, in Bucuresti, in zona Bd. Decebal... pe forum... Ce sa stim noi? Niste tarani... This post has been edited by mariogiotta: 27 May 2008, 16:58 |
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
din america va salut!!!!!!!
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
mahaiu |
![]()
|
Tot respectul pt. motociclistii adevarati , dar sunt si motociclisti din categoria "noveau riches " care nu au nici o treaba cu motocicleta.
Ce nu inteleg eu este de ce se baga printre masini.Regulamentul rutier interzice. Iar cu Zurich, dau cuvantul de onoare ca nu poti face galagie.Am avut mari probleme cu fumatu' , se ducea fumu' la vecini.Visit Zurich. |
--------------------
dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Bre, dar decat sa iti vinzi Loganu la Cafenea , nu il vinzi mai bine la un gratar? si o lada de bere sa mearga mai bine....
Cat despre poluare foninca ce sa zic...Hai sa discutam si de mangustele australiene, ca e la fel de ontopic ![]() |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
mahaiu |
![]()
|
D-nii mei sunteti peste nivelul meu si de aceea ma retrag.Respectele mele.
|
--------------------
dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(concurent @ 14 Oct 2007, 01:31) exagerezi ca o fata mare faptul ca nu ai intalnit radare in bulgaria nu inseamana ca la noi e dezastru. daca ai fi mers regulamentar si in Bulgaria, ai fi ajuns acasa a doua zi dimineata. eu am intalnit 4 radare in Bulgaria, iar altii au vazut chiar mai multe. cand o sa invatam sa spunem: sunt roman si nu-mi e rusine si nu o sa mai fugim spre civilizatii ajunse la performanta (caci noua ne e greu s-o facem) atunci vom avea ceea ce visam. avem parbrizul plin de vigniete, aruncam mucuri de tigara din spatele unor geamuri fumurii si venim aici sa ne dam elevati. EU SUNT ROMAN SI MA MANDRESC CU ASTA. daca tot va vindeti fara sa clipiti, faceti-o pe bani buni Deci da? Si sa nu cumva sa ziceti alfel ca va ia mama lu michiduta! Despre ce vorbeam? A, despre arici. Da, si ei e romani si se potriveste. Si ca sa fiu ontopic: vand roata stanga spate logan si dreapta fata Sandero. Precizez ca are km putini si una si alta si ca 98% din timp am mers eu calarea pe ia si 2% a stat in shourum la niste "lezbiene" cand a fost gayfestu cu carnaciorii gratis stropiti cu bere de gard. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:20 |