cum ii cu amenzile, tre platit neparat:|?
![]() ![]() ![]() |
cum ii cu amenzile, tre platit neparat:|?
ady134u |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
confort
----
- CJ-09-BSH [B]T.S.R.[SIZE=7][COLOR=red]
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
say what?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ady134u |
![]()
|
deci trebuie neparat sa le platesc amenzile sau se poate face altceva?
|
--------------------
solenza
confort
----
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Fugi din țară...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si mai ia vreo cativa cu tine.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady134u |
![]()
|
ce naspa cu regulile astea
![]() tre sa ma potolesc of doamne....bine ca nu mo prins cu 130 ..ca am franat inainte de curba:))) |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE am luat azi amenda de 100 lei in 48 de ore daca nu tre sa dau 200 .trag ceva mi sor dus deifuzoarele ce vroiam sa le iau:( trebuie platit neparat sau se poate face ceva? Traducere: Azi am luat amenda 200Ron.Sau 100 daca o platesc in 48 de ore. Cu banii astia voiam sa-mi iau difuzoare.Acum s-au dus. Sunt alte cai prin care pot sa evit sa-i platesc?...Si sa-mi iau difuzoare? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa ii propui lu' garcea un oral...
This post has been edited by St: 23 May 2008, 14:22 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 23 May 2008, 14:19) Traducere: Azi am luat amenda 200Ron.Sau 100 daca o platesc in 48 de ore. Cu banii astia voiam sa-mi iau difuzoare.Acum s-au dus. Sunt alte cai prin care pot sa evit sa-i platesc?...Si sa-mi iau difuzoare? Sa-i dai contul de salariu lui argon sa-ti foroardeze salariul, ca luna asta nu prea si-a facut treaba. Prima oara am vazut 1000, acu a aparut 100, daca mai stau putin cat o sa apara? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai sunt oltean, daca nici eu nu inteleg romana camuflata atunci cine?
![]() Am uitat titlul... QUOTE cum ii cu amenzile, tre platit neparat:|? Cum fu cu amenzile?E de platit? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mah ce va bagati toti acum? Era vorba ca ne traduce argon. Ori vreti sa va pricopsiti cu niste bani de pe urma traducerii .....ca sa va luati difuzoare
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Cum fu cu amenzile?E de platit? da-mi voie sa rectific "cum e cu amenzile? trebuie platite?" sau "care e treaba cu amenzile?trebuie neaparat platite?" @ady134u nu stiu ce sa zic, eu asta vara mi-am luat 2 milioane ca am stationat pe iarba, cam 4 zile... pentru ca ramasesem fara frane, si am pus bilet in parbriz dar degeaba... amenda a venit in posta cu poza la masina, cu tot, nici pana acum nu am platit-o si nu s-a intamplat nimic, probabil o s-o bage in impozit.... ![]() This post has been edited by SSilent: 23 May 2008, 14:52 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
tribunul |
![]()
|
Amenzile este doar una. Deci, amenzile trebuie platita.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
iti vine la impozit parca
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
o amenda - doua amenzi
o amenda trebuie platita - doua amenzi trebuie platite |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Arhimede |
![]()
|
Tot mai bine suna pe olteneste....
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
SSilent |
![]()
|
QUOTE Tot mai bine suna pe olteneste.... ![]() ![]() ![]() eu sunt dobrogean ...si de obicei am probleme mari in a-i intelege pe cei din alte parti ale tarii... mai ales pe moldoveni ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nem tudom.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
... nici Dumnezeu nu cere.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
SSilent |
![]()
|
QUOTE ...se pare ca nu intelegi nici miticii. banuiesc ca te-ai referot la titlul topicului... care este la plural...si post este vb. de o singura amenda ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Mah, lasati baiatul in pace! Cere si el un sfat, si voi, gata, cu gura pe el!
Nu, nene, nu trebuie sa o platesti. Du-te linistit si ia-ti difuzoarele. Sunt atatia "shmekeri" care nu-si platesc darile! Ce, tu esti mai fraier ca ei? NU asculta de oamenii acestia care-ti vor numai raul! Tu ia-ti dif-urile, indiferent de consecinte! Risca! Adrenalina face viata mai palpitanta! De ce sa alegi o solutie simpla, precum a plati iute juma' de amenda, si apoi faci si tu un ciubuc (aka carat cartofi, reparat calculatoare sau whatever) ca sa acoperi paguba, si eventual sa inveti ceva din asta? |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
ady134u |
![]()
|
dumnezo cu mila ca am mai dat 60lei acu 20 minute pe placutele de frana +manopera...
care da si mie macar 10 milioane:)? This post has been edited by ady134u: 23 May 2008, 18:44 |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Scrie la redacție, poate apari pe coperta revistei Foamea...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(SSilent @ 23 May 2008, 16:00) si de obicei am probleme mari in a-i intelege pe cei din alte parti ale tarii... mai ales pe moldoveni ![]() Adicî și vrei sa zîci? Cî nu inteleji șiia și spun io? On topic: Vezi OUG nr 666/01.04.08 la art. 13 spune ca amenzile e facultative, mai ales daca ai banii pregatiti pentru cumparat boxe. |
--------------------
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:12 |