Spalator cu apa sub presiune portabil!, + spuma activa !!!
![]() ![]() ![]() |
Spalator cu apa sub presiune portabil!, + spuma activa !!!
tkx |
![]()
|
||
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|||
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
sosit produse ma-fra, si anume pulimax, metalcrem si yoda ala, pardon, jedy
![]() am scos apartul cu presiune nefolosit de cc 3 ani, partial ros de soareci si i-am dat un perdaf ... am diluat conform producatorului si am inceput sa stropesc cu lancea din dotarea aparatului ... spuma din parti ![]() m-am gindit eu un pic si am zis ca apartul oricum o mai dilueaza, asa ca am bagat furtunelul pt detergent direct in bidonul de la ma-fra ... ceva mai multa spuma, sau ma rog, ceva asemanator ! m-am grabit s-o clatesc ca era un soare orbitor afara si incepuse sa se usuce ... rezultatul a fost ca s-a spalat destul de bine dupa parerea mea ... poate ca trebuia sa-i las solutia mai mult ![]() dupa, am ceruit-o cu metalcrem ... sfat personal, dati putintel ca frecati pe urma de va ies ochii ... noroc ca l-am pacalit pe cumnat cu 2 beri de m-a ajuta la ceruit, ca ma prindea noaptea frecind la ea ... una peste alta produsele sunt OK si fac servici, dupa parerea mea ... |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
N-ai facut si tu o poza cu "spuma" pe masina....? Da' dupa beri, cine sa isi mai aduca minte..!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
pai e cam mult spus "spuma" ... nu e ca cea din spalatorie ...
e mai putin spumoasa ![]() ma gindeam sa iau o stropitoare din aia de floricele poate iese mai spumoasa ![]() oricum, ideea e ca n-am mai dat cu buretele s.a.m.d ... desi, daca vrei sa iasa cu adevarat curata, cred ca trebuie stearsa cu o cirpa dupa spalare, cit mai e umeda ... parerea mea ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ache, am mai explicat o data si m-a luat cineva in ras. Solutia de spalat (spuma activa) e aceeasi ca-n spalatorii. Forma in care se prezinta pe masina difera insa, in functie de lancea folosita. Noi aveam cinci lanci. La inceput au fost identice. Ramanea o spuma alba, deasa, pe masina. Apoi am schimbat patru dintre ele. Singura care mai facea spuma asta era lancea de la rampa de camioane-tiruri. Celelalte patru formau o pelicula de solutie pe masina. Au venit clientii sa se planga ca nu mai vedeau spuma aia alba. Ii luam de mana si-i duceam la subsol (unde aveam compresorul, butoiul de spuma si pompele). Le demonstram ca toate cele cinci lanci erau conectate la acelasi butoi cu spuma. Deci nu era alta solutie. Apoi le vedeau la lucru pe cele patru, de un fel, care nu faceau spuma aia alba si pe cea de a cincea, de alt fel, care facea spuma alba "ca la spalatorie". Incet incet au inceput sa inteleaga ca nu forma in care se prezinta spuma activa conteaza, ci calitatea ei. Mai clar de atat nu pot fi.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ache2 |
![]()
|
OK, intelesesem ...
eu am spus: parerea mea e ca-si face treaba chiar daca nu e spumoasa ... la cit de jegoasa era masina mea pot spune ca a facut minuni ... mai ales ca n-am prea lasat sa "actioneze" ![]() si ce e cel mai important: fara frecat ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici la spalatoria automata nu face cine stie ce spuma dar iese bec.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai are aceleasi proprietati, indiferent de forma in care se prezinta. Apoi, sa fiu sincer, o pelicula acopera mai bine decat o spuma care sta dreapta ca telul in mamaliga. Da cum sa-i conving eu pe cei ce-au vazut o spuma alba la spalatorie (minune!!!), apoi vad ca la ei se prezinta sub forma de pelicula?
![]() Pulimaxul ala face minuni pe tapiterii. Normal ca nu trebuie sa se lase cu frecat. Pentru cei care si-o spala singuri, cu aparatul xxx, faceti-i o degresare ca la carte. Dupa care, la fiecare spalare, bagati nitel degresant in spuma activa si lasati cateva minute sa-si faca efectul. Efectul e garantat. Noi am pus, fara sa stie spalatorii, degresant in butoiul cu spuma. ![]() ![]() ![]() Si-au venit la noi cu "sefu', da ce spuma e asta ca spala tare bine ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Phiii, adica o merge si cu fasaiacu' ala de l-am cumparat eu?
Pai daca mai iau si un bidon de Jedi - Yoda de ala m-am ras, am bagat bani in afacerea asta cat dadeam la spalatorie in doi ani ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
koldun |
![]()
|
Da, da' ce-ti faci tu cu mana ta se cheama.. spalare exemplara!
![]() succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ache2 |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 2 Jun 2008, 15:40) Phiii, adica o merge si cu fasaiacu' ala de l-am cumparat eu? Pai daca mai iau si un bidon de Jedi - Yoda de ala m-am ras, am bagat bani in afacerea asta cat dadeam la spalatorie in doi ani ![]() pai in total a costat 76RON, adica 5 kile de yoda cu care speli cam de 10-15 (poate mai multe) ori, un puli(scuzati ![]() acuma eu nu stiu cit costa un spalat complet interior exterior, insa o ceara costa ceva banuti ... pulimax-ul ajunge si el de citeva curatari de interior si chiar e bunicel si usor de utilizat ... una peste alta, daca poti s-o speli acasa si ai timp, nu iese mai scump si nu stai la cine stie ce coada la spalatorie ... This post has been edited by ache2: 3 Jun 2008, 08:15 |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tkx @ 31 May 2008, 09:03) sunt acord. am ajuns la concluzia ca orice metoda de spalare duce, pana la urma , la zgarierea vopselei. de asemenea am observat zgarieturi superficiale pe zona laterala a aripilor spate, deasupra nervurii (vb de logan), cel mai probabil produse in mers, de curentii de aer care antreneaza praf sau mizerie umeda, dupa caz. Tu vorbesti serios? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate vopseaua de Logan se zgarie si de la contactul cu aerul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
Mah da-o in *&(%$#@# masii!!!
![]() ![]() This post has been edited by koldun: 6 Jun 2008, 18:47 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
degeaba va mirati, ca sa stau lucrurile. si nu e numai la logan. am vazut si la vw. dupa ce am vazut zgarieturile, care sunt simetrice pe ambele aripi spate si urmeaza o anumita traictorie, am studiat mai atent cum e "asezata" mizeria pe masina, si culmea avea acelas model.
acu sa nu va ganditi ca sunt zgarieturi la de surubelnita ci din-alea foarte fine, care se vad numai in soare intr-o anumita pozitie. sa n u-mi spuneti ca e de la carpa, ca n-am folosit. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce viteza medie ai pe bord?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tkx |
![]()
|
40
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vijelie |
![]()
|
Las-o mai moale
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
am cumparat si eu azi un bosch aquateck 110 ... vream 100 dar m-au prostit cei de la magazin si cred ca am facut mai bine ... o dif de 200 ron , aparatul a costat 600. l-am luat pt ca are pompa metalica ... acuma vad ca are un loc unde se pune detergent sau spuma activa ..(model 100 venea cu o pompita de aia manuala)
ce nu inteleg pui detergent acolo si daca vreau sa dau cu apa tre sa consum tot detergentul sau cum fac dupa ce dau cu detergent sa trec pe apa ...?? poate ma lamuriti si pe mine. P.S. foarte multumit de presiunea jetului dar cum s-a mai discutat fara spuma. detergent nu faci nimic. P.S. 2.am un prieten care are spalatorie si mi-a promis ca imi spune ce spuma foloseste el si imi da si mie ca ulterior sa imi fac comanda si am sa va comunic daca e buna si de unde se poate lua. salut |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
eu am black&decker luat din primavara. Scoate 100bari la 1300w putere. Presiunea e foarte buna, pacat ca nu e reglabila. Spuma iu de la spalatorii cu 15 ron un pet.
|
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
si cat iti ajunge? cate spalari?
This post has been edited by prise: 8 Jul 2009, 14:49 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
pai am dat 15 lei pe spuma intr-o sticla de 1.5litri. La o spalare nu consum mai mult de 250-300ml.
Atentie cum depozitati solutia: nu se tine in pet-uri de plastic mult timp fiindca le ataca si crapa. Eu o tin sticla de sampanie ![]() |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am ramas fara o pereche de pantofi din piele intoarsa din cauza asta. Am cumparat un bidon mare, mare ... (semit stie cat de mare...) si am zis sa fac un bine unor colegi. Le-am adus solutie in pet-uri de plastic. Mare greseala am facut ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
prise |
![]()
|
eu o tin in niste bidoane mai serioase de plastic ... si nu am probleme.
prietenul asta de la spalatorie zice ca aduce bidonul de 20 de de spuma activa la 200 lei ... e convenabil? |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
geodum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 October 09 ![]() |
la spalatorie arunci cu banii aiurea, doar daca ai pe cineva acolo si poate sa-ti spele masina ca si cum ar fi a lui.
Dupa cateva experiente neplacute m-am orientat catre spalatul acasa, si zic eu ca merita. Am citit cateva posturi pe net ![]() rezultatul : excelent de fiecare data http://www.karcher.com/int/Products/Home__...ss/14217900.htm http://www.mafra.ro/spuma-activa-jedy-self...lelor-p-51.html kracher-ul e belea, il folosesti mai mult de placere pt spuma asta jedy wader cum se numeste ea . am dat telefon la astia de la mafra sa-mi zica cum se foloseste , chiar daca nu prea a fost incantat nenea ala de la telefon , ma indrumat cam ce si cum sa folosesc spuma. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vad ca au trecut 2 ani, dar cum se foloseste spuma asta Mafra in bidonul aparatului de spalat cu presiune? Asa cum e , sau diluata ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia mai bine un aplicator de la karcker.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
Lasa-ma cu karcheru ca nu ma incalzeste cu nimic, am deja aparatul asta si vreaus a stiu cum bag solutia in bidonasul de aplicare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Prin 2007 la o spalatorie foloseau detergent de vase Pur.
Eu folosesc un amestec de sampon auto cu ceara si Kracher diluat cu inca pe atat apa. Dupa clatire sterg cu piele de caprioara sau microfibra. Aparatul e Bosch, cel mai ieftin. This post has been edited by iulian'71: 12 Jun 2011, 20:37 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:44 |