Cuplaj volan ax inferior
![]() ![]() ![]() |
Cuplaj volan ax inferior
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
se poate schimba si separat doar crucea cardanica ,dar nu iti recomand pt ca asa a procedat un prieten de al meu si prea a tinut prea mult si nici cei de la Dacia nu recomanda.Crucea o protejezi cu un burduf de bieleta de directie
|
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
metoda generala abordata e inlocuirea axului (intr-adevar exista cazuri izolate care au schimbat miezul de la incheietura cardanica dar aceia pe langa scule cred ca au si mana buna la acel tip de lucru)
ca sa schimbi axul complect nu e asa de greu, mie mi-a fost mai greu pana am gasit unul la lungimea necesara, dar cred ca a fost retras acel stoc cu lungime prea mica, ca sa demontezi-montezi un ax deformabil e cel mai simplu nu trebuie sa desfaci decat suruburile de la capetele lui, daca pui ax de nova nedeformabil trebuie sa slabesti si suportul volanului din 4 piulite |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
costa prea mult axul complet defapt aberant de mult, vreau doar curcea sa o skimb, are cineva o skema tehnica?
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
Cat costa axul complet?
|
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu am gasit preturi intre 110 si 480 de lei...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Acum depinde... nu uitati ca si axurile se gasesc atat in varianta originala, cat si in varianta de "srl". Eu as merge pe original... nu de alta, dar daca axul din fabrica incepe sa faca figuri la 60-80 mii km, ganditi-va la cati km o sa faca axurile de srl.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:52 |