Mini Crossman (SUV), va debuta la Salonul de la Paris
![]() ![]() ![]() |
Mini Crossman (SUV), va debuta la Salonul de la Paris
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Deschis link, picat direct cu ochii pe poza si in 0.13 secunde reactia mea a fost:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa fiu in asentimentul lui driverx:
![]() ![]() ![]() ![]() Mama, ce mizerie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Sunt doar niste prelucrari grafice facute de nu stiu cine, asa ca pana nu vedem produsul concert, ma abtin sa rad.Oricum, Mini nu cred ca va face ceva ce pare iesit din mainile designerilor de la Renault
![]() |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Io astept cu interes lansarea lu Smart Fortwo Crossover
![]() Sau pe cand un Tata Nano SUV?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Hai, bre... Isi bat joc de saraca masinutza.... Eu am o impresie asa buna despre ea, am si condus-o o perioada... Si astia vor sa faca o struto-camila.... Sper sa nu ramana asa... e hidoasa poza aia.
![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
mini ... maxi ?! s-au imbatat cei de la BMW?!
ce ziceam: http://www.autobloggreen.com/2007/11/03/sp...s-bmw-gone-mad/ http://www.automotive.com/future-cars/90/1...vers/index.html sunt si niste poze pe-acolo. |
--------------------
-
-
-
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Mie imi place, mi se pare dragut ca o jucarie. Ce nu imi place este felul in care au revitalizat numele Mini, si faptul ca e mult prea mare fata de modelele traditionale. Intr-adevar dotarile de premium si de siguranta ocupa mult loc, dar e mult mai mare. Nici ca design nu pot sa zic ca mi se pare potrivit. Noul 500 e mai reusit in comparatie cu modelul din epoca trecuta.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Seamana cu avatarul initiatorului topicului.
![]() |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:27 |