DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lista de piese - bucsi pivoti etc

smecheras
post 24 Feb 2009, 11:19
Post #1

Tuning Fanatic ... Dacia rullz

Group: Members

Sper sa se termine cu zapezile...si sa fi scapat de iarna si vreau sa ma apuc de nova mea un pic.
Vreau sa ii fac "bucsaraia" insa nu prea stiu ce piese sa cumpar
As vrea sa le iau pe toate nu cum zic unii mecanici lasa ca alea mai merg.
Poate cineva sa imi faca o lista cu aceste piese? ma intereseaza doar pentru fata momentan...O sa ma duc sa fac unghiu de fuga apoi si de aceea vreau sa fie in regula
Amortizoarele sunt ok cam 70% deci nu le schimb momentan
Inca ceva...aveti idee mai gasesc oale spate de dacia nova?? doar oala simpla...
am dat o raita pe la cateva magazine dar s-au uitat cam stramb la mine, si mi-au zis ca o sa gasesc doar cu tot cu partea laterala blink.gif

--------------------
Dacia Nova GTi 2000 1.6 - B 60 FGD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mmi&g
post 24 Feb 2009, 19:56
Post #2

mmi&g

From: buc

Pai si de ce sa le iei pe toate?
Daca tot nu ai ce face cu banii,dute la un service bun ca sa-ti faca o costatare la toata fata sau ce vrei tu si-ti spun aia ce tre sa iei
Io cred ca e cel mai corect asa

--------------------
dacia nova gt 1999 gt - b 08 mmj
+
anndi
post 25 Feb 2009, 08:57
Post #3

Membru autentic

From: Timisoara

Pai pe fata bucse ai la brate si la bara stabilizatoare. Toate costa aprocimativ 40 de lei. Pivotii poti sa ii schimbi pe rand. Bieletele si capetii de bara e bine sa ii schimbi impreuna si pe stanga si pe dereapta sa nu dai de 2 ori banii pe unghiul de fuga. Daca tot desfaci e bine sa schimbi si bucsa din caseta de directie. Mai ai 2 bucse in capul telescoapelor, dar alea se duc mai rar.Daca volanil misca greu si ai de mult telescoapele pe fata e bine sa le schimbi rulmentii e 15 lei unul dar e destul de munca. Si cam asta e tot ce tine de directie si suspensie pe fata. Spor la treaba.

--------------------
Renault Megane GT220 GrandTour 2014
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 09:42
Forum Renault